Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak zachwycacie sie nastolatkami

Polecane posty

Gość gość
Nie sprowokujesz mnie z tym winem to było o kobietach dziadu. ..

Gość gość
Im mlodsza kobieta tym zdrowsze dziecko urodzi i to juz wbite w mozg od pradziejów. Co nie znaczy że facet woli nastolatki bo oprócz popędu jest cos takiego jak rozum i do stałego związku wybierze i pokocha kobietę dojrzala emocjonalnie.

Gość gość
Mi też się podobają bardziej nastolatki przynajmniej te w p****lach w prawdziwym życiu niewiele jest naprawdę ładna duzo znixh ma tradzik lub przebarwienia i ma słodka niewinna twarz większość tych z pozoru nastolatek ma powyżej 20 lat i są studentkami

Gość gość
bo nastki są głupiutkie, naiwne, i robią to co im się każe, dlatego faceci je wolą

Gość prawik29
a ja kocham nastki, ale one nie kochają mnie :(

Gość gość
Co nie znaczy że facet woli nastolatki bo oprócz popędu jest cos takiego jak rozum i do stałego związku wybierze i pokocha kobietę dojrzala emocjonalnie. Dobry dowcip, dojrzała emocjonalnie kobieta do stałego związku. To chyba dowcip roku? Kobiety są dojrzałe emocjonalnie do wydawania pieniędzy faceta. Uśmiałem się.

Gość gość
Bo one są młode piękne młode ciałko. I niewinne i nieskazone i tak niezuzyte jak stare

Gość gość
bo one są jak stworzone tylko do tego, szczególnie 13ki

Gość Julka_Koszulka
Ja mam 14 lat i pisze do mnie wielu doroslych mezczyzn, usmiechaja sie do mnie na ulicach, kiwaja, latem gdy gdzies ide z kolezankami to juz w ogole jest trabienie i rozne zaczepki typu" Ladne, nie? Tak, ale TROCHE mlode" i w tej chwili chce mi sie normalnie wymiotowac, mezczyzni sa obrzydliwi, kilku nawet twierdzilo iz nie przeszkadza im moj wiek , a ja tymczasem wszystkich ich poblokowalam i kazalam znikac z oczu, grozac wrecz policja, przewaznei sa to chorzy mezczyzni, ja mam ten problem, ze w pewien sposob szukam "ojca", mezcyzny ktory by sie mna zaopiekowal, przytulil, gdyz moj byl nie czuly i agresywny, ale wiem, ze prawie zawsze chodzi tylko o seks, a mnie to odrzuca, tzn nie seks, ale takie podejscie do zycia, niech mezczyzni szukaja kobiet w swoim wieku, a nie potem chodze po miescie z kolezankami i slysze jak jacys robotnicy za mna gwizdza. :(

Gość prawictwo pospolite 152
masz 14 lat wiec jestes za młoda by interesować się chłopakami . Dorosnij .. Nie jesteś jeszcze kobietą

Gość gość
20:08 - to prawda. Sama widzilam tyle razy jak faceci reaguja na nastolatki a tak a propo jestes rzeczywiscie BARDZO mloda za mloda wrecz

Gość Julka_Koszulka
Ale ja sie nimi nie interesuje tylko oni mna. O to chodzi, ja sie interesuje zwierzetami, spotkaniami ze znajomymi, ksiazkami, filmami i podrozami, a nie seksem, ogarnij sie.

Gość gość
ja swojego czasu dawałem tematy typu Czy kazdy jest pedofilem? śmiejąc sie z tej całej 'pedofili, bo niby co mężczyzne podnieca, dojrzała emocjonalnie kobieta, kasa? nie

Gość gość
przypadek wielkiego popedu do nastolatek jest dla mnie juz pedofilia i zal mi tych biednych dzieci ktore musza to przezywac( widziec jak dojrzali panowie na nie patrza)

Gość gość
Jemu kiedyś nastolatki 16 17 lat już za mąż wychodziły. Czasy naszych dziadków babć i pradziadkiw to była normą

Gość gość
Julka koszulka ty lepiej napisz którzy są dla ciebie obrzydliwi a do których masz mokro.

Gość gość
Ale kiedyś ludzie żyli krócej teraz okres dojrzewania się wydłużyl ludzi inaczej podchodzili do tych spraw nie ze robili to dla seksu z nastka tylko chcieli złożyć rodzinę a taki facet liczy tylko na szybki numerek nic więcej a ta dziewczyna nawet jak jej się wydaje , że tego chce to później ma do sb zal i traume do konca życia.

Gość gość
Ale kiedyś ludzie żyli krócej teraz okres dojrzewania się wydłużyl ludzi inaczej podchodzili do tych spraw nie ze robili to dla seksu z nastka tylko chcieli złożyć rodzinę a taki facet liczy tylko na szybki numerek nic więcej a ta dziewczyna nawet jak jej się wydaje , że tego chce to później ma do sb zal i traume do konca życia. Zainteresowanie chlopakow max 5 lat starszych rozumiem i nie widze w tmy nic zbiczobego tmy vardzije , ze oni zazwyczaj chca poczekac az dziewczyna bedzie gotowa.

Gość gość
Kum kum

Gość gość
Zaraz ktos pewnie napisze , ze związki 10 lat roznicy 30latka z nastka sa idealne czy cos w tym stylu otoz nie sa pedofile kiedys tak samo tlumaczyli swoje zwiazki z dziećmi. ..

Gość gość
No chyba ze kobiety sa stworzone do poligamii wtedy zalozmy urodzi dziecko w wieku 15 lat lub mniej i bedzie miala skrzywiona psyche jak 90% takich matek i problemy ginekologiczne i co za 15 jej maz bedzie mial juz 50 a ona bedzie w kwiecie wieku bedzie miala najwyzsze libido prawdopodobnie jak wiekszosc 30latek a jemu nie bedzie stawal albo bedzie za malowystarczalny to co ona ma wtedy sb szukac 20latka? Zreszta komu ja to tluamcze , szkoda czasu na tlumaczenie gimbusom ze oni tez sie zestarzeja i jednka musz aprzelamac sie inzagadac do dziewczyny bo za 10 lat wcale nie bedzie im dane..

Gość gość
dziewczyny kiedy są młode olewają rowieśników chłopców patrząc na starszych, chłopcy dorastają z niespełnieniem pierwszych pragnień.

Gość gość
dla 13-14 latki 17-18 latek to jest dorosly. student to PAN. wiec pedofilu kilkudziesiecioletni nie mysl ze mozesz byc obiektem westchnien dla dorastajacych dzieci. dlanich jestes staruchem a to ze sie pogapisz oblesnie skwituja w swoim gronie rechotem i w salwach smiechu ponabijaja sie jaki z ciebie oblesny cap. mlode dziewczyny lataja za 2-4 lata starszymi chlopaczkami i dla nich to jest szczyt, a 40letni oblech patrzacy sie na nie tylko lechta proznosc, z ktora leca do swojego "doroslego" 17latka

Gość prawik29
Powiem tak będę się oglądał za kim będę chciał, a starej rury po 30tce nigdy nie zaakceptuje, ani teraz ani nigdy. Dla mnie są aseksualne. Jeszcze nie tak dawno nastolatki wychodziły za mąż, a 25latki były starymi pannami. Teraz próbuje się mężczyznom wmówić, że 40latka to młoda dziewczyna i powinni nad nią wzdychać. To jakieś kpiny. Faceta nie da się tak zmanipulować, biologii nie oszukasz. Mężczyzna zawsze będzie pożądał młodej kobiety, a młoda kobieta to 15-25 lat. Nie 40..

Gość gość
mloda to 15-25, a stara rura to 30stka :D czyli po 5 latach zwiazku z mloda rura nagle uciekniesz bo po 5 sylwestrze stanie sie aseksualna. otoz pedofilu mozesz sie ogladac za kim chcesz, mozesz nawet wlozyc sobie smoczek do ssania do ust. jeszcze niedawno nie bylo kanalizacji ani pasty do zebow - moze cie to do czegos zainspiruje hm? pedofilu, nic nie trzeba nikomu wmawiac. pokaz mi facetow 30letnich ktorzy chodza z 15latkami i 40latkow ktorzy zenia sie z 17latkami? ups. nie ma takich. czasami zdarzy sie jakis ciezki psychoorganik ktory nagle po 60tce albo 70tce wezmie slub z 25latka i tyle

Gość gość
mam je w tel i gg antypedofilu, a umawiam sie z nimi tam gdzie niewidzisz:D

Gość prawik29
"mloda to 15-25, a stara rura to 30stka smiech.gif czyli po 5 latach zwiazku z mloda rura nagle uciekniesz bo po 5 sylwestrze stanie sie aseksualna." dlatego związki na całe życie nie mają sensu, wynikają wyłącznie z uwarunkowań kulturowych i religijnych danej społeczności x "pokaz mi facetow 30letnich ktorzy chodza z 15latkami i 40latkow ktorzy zenia sie z 17latkami? " Takich związków było i jest cała masa tylko niekoniecznie w dzisiejszej sfeminizowanej kulturze zachodniej która wbrew naturze promuje związki rówieśnicze i robi z młodych kobiet dzieci.

Gość gość
Takich związków było i jest cała masa tylko niekoniecznie w dzisiejszej sfeminizowanej kulturze zachodniej która wbrew naturze promuje związki rówieśnicze i robi z młodych kobiet dzieci. x Ciekawe gdzie bo jakoś nikt poza tobą takich związków nie widział i nie widzi, usprawiedliwiasz zwyczajnie swoje pedofilstwo.