Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak zachwycacie sie nastolatkami

Polecane posty

Gość prawik29
i nie porównuj postępu technologicznego do tzw. postępu społecznego, jedno z drugim nie ma nic wspólnego, to drugie to tylko wymysł chorych głów ideologów socjalizmu i minie tak szybko jak się pojawił

Gość gość
dobra człowieku, zgłoś się do psychiatry i nie zaśmiecaj forum pedo tematami :D

Gość prawik29
"Ciekawe gdzie bo jakoś nikt poza tobą takich związków nie widział i nie widzi" Indie, kraje Dalekiego Wschodu, kraje muzułmańskie, kraje afrykańskie, rdzenna ludność ameryki x "usprawiedliwiasz zwyczajnie swoje pedofilstwo. " nie używaj proszę pojęć, których znaczenia nie znasz

Gość prawik29
"dobra człowieku, zgłoś się do psychiatry i nie zaśmiecaj forum pedo tematami " przykro patrzeć na te wyprane móżdżki łykające wszystko co im w danej chwili podrzucają, zero samodzielnego myślenia

Gość gość
"Indie, kraje Dalekiego Wschodu, kraje muzułmańskie, kraje afrykańskie, rdzenna ludność ameryki" Pytanie było o EUROPĘ nie kraje trzeciego świata.

Gość gość
Dokladnie ja mam 20 lat i max to 30 i musiałby się naprawdę dobrze trzymać i wyglądać jak 20 latek i mieć coś co nadrobilo by jego wiek czyli kasę i mózg.

Gość prawik29
"Pytanie było o EUROPĘ nie kraje trzeciego świata. " nie wiem w którym miejscu... x Najlepsze jest to, że te najbardziej zajadłe feministki i liberałki gdyby urodziły się na przykład w kraju muzułmańskim pewnikiem gardłowały by za słusznością bicia kobiet przez męża i noszeniem burek przykrywających całe ciało. Niestety ale kobiety są strasznie podatne na indoktrynację.

Gość gość
co ty bredzisz, mieszasz feminizm, liberalizm i zachowania pedofilskie czy antypedofilskie co to ma do rzeczy, pedofil jaki jest każdy widzi

Gość gość
Nastolatki nie są tak zepsute złymi doświadczeniami ze złymi mężczyznami. Poza tym młode, ładne, mamy czas na chodzenie a nie od razu: ślub i dziecko. U nastolatek można spotkać jakąś wolną dziewczynę a u 20 latek to nie dość, że mają spory przebieg albo z dziećmi albo zajęta. Prawiczek ma prawo chyba związać się z dziewicą niezależnie od wieku. Ja mając 30 lat i będąc prawiczkiem związałem się z 17 letnią dziewicą. Teraz jesteśmy 4 lata po ślubie.

Gość gość
pedofil to nazwa pociągu do dzieci, przy czym dziecko musi wykazywać sie aseksualnością i nieświadomością, każda 13ka jest już rozbudzona mocno.

Gość prawik29
No no pozazdrościć tylko takiej młodej żonki. :) A byłeś prawiczkiem z jakiego powodu? bo u mnie to niestety aspołeczność i introwersja a to dobrze nie rokuje..

Gość gość
Ja mając 30 lat i będąc prawiczkiem związałem się z 17 letnią dziewicą. x uwaga bo uwierzymy, zaloguj się pedziu i pisz pod jednym nickiem te swoje wywody :D i nie gadaj sam ze sobą

Gość gość
Teraz nastoletnia dziewica to rzadkość a jak już je tracą to właśnie z rowiesnikamienia bo starszy facet im się kojarzy ze straym dziadem który chce je wykorzystać. Jeśli mówi że dziewica to na pewno kłamie i leci na twoje pieniądze. . I kto tu jest naiwny nastolatka czy start prawik?

Nie wiem, czy wszystkich kręcą nastolatki. Na przykładzie z życia, śliczna dziewczyna 19 lat, a faceta stwierdzenie: nie jestem pedofilem.

Gość gość
większość facetów to hebefile taka smutna prawda jeszcze mogę przeżyć jak facet interesuje się dziewczyną powyżej 17 roku życia ale poniżej to jakieś...obrzydliwe

Gość gość
większość facetów to faceci i tyle w temacie

Gość gość
durne baby nie mogą się pogodzić, że ich 5 minut nie trwa wiecznie...

Gość Rołzanna
Niestety ale faceci to pedofile, u nas to jest temat tabu. A tymczasem muzułmanie mający całkowitą samowolkę żenią się z KILKULATKAMI które jeszcze okresu nie mają. :D Żeby sobie je zaklepać heh. No i co, pedofile? Pogódźcie się z waszą chorą naturą.

Gość gość
15, 16-latka to psychicznie dziecko. wiem, bo sama taka niedawno byłam i cieszę się, że nie miałam do czynienia z mężczyznami w tym wieku, bo byłam zbyt niedoświadczona, niecierpliwa i głupiutka... i raczej mnie obrzydzał fakt, że podobałam się starszym mężczyznom, może dziewczynki wam się podobają, ale wy im nie :) i nie daj Boże taki dzieciak zajdzie w ciążę... to już koniec jej młodości i szans, które miała. ale facetów to nie obchodzi. wasza chuć jest najważniejsza.

Gość gość
zresztą i tak większość nastolatek woli rówieśników albo ciut starszych. są jednostki, które chcą tatusiów, ale to dlatego, iż wydaje im się, że taki facet jest mądrzejszy, bardziej szarmancki, będzie ją kochał...głupia, naiwna. jej ciało i dziecięca buzia. tyle!

Gość gość
Feminizm to zło. Przez feminizm kobiety stają się męskie a ponieważ feminizm to pochwalanie kobietom dlatego mówi się o zmianach u mężczyzn a to kobiety się zmieniły i to na złe.

Gość gość
gdyby nie feminizm, to nie mogłabym pójść na studia i decydować o swoim losie, więęęęc shut up :)

Gość gość
Stare brzydkie baby zazdroszczą młodszym i ładniejszym. 15-16 latki to już dorosłe kobiety. Nie wiem po co piszesz o kilkulatkach w krajach muzułmańskich skoro temat jest o nastolatkach. Możesz się nie zgadzać lub tak ale pisz chociaż w temacie.

Gość gość
gość dziś gdyby nie feminizm, to nie mogłabym pójść na studia i decydować o swoim losie, więęęęc shut up usmiech.gif x To nie feminizm tylko równouprawnienie. Feminizm to nieuznawanie potrzeby dzieci co do kontaktu z ojcem, pozwolenie na puszczanie się kobiet, wywody kochanek, że to nie one składały przysięgę więc mogą sypiać z żonatymi, przez feminizm kobiety stają się męskie i szukają skrajnie "męskich mężczyzn często patologicznych a normalni mężczyźni są dla nich zbyt mało "męscy".

Gość gość
jeżeli komuś się wydaje, że 15 i 16-latki to dorosłe kobiety, to znaczy, że jest mężczyzną i nie miał kontaktu z rówieśniczkami w tym wieku :) nikt normalny nie powie, że takie dziewczynki to kobiety. nie wiem też dlaczego wmawiacie nam zazdrość... pewnie są kobiety, które z zawiścią patrzą na młode ciała...ale są też i takie, które młode dziewczyny wolą chronić przed męską chucią :)

Gość gość
mówisz o tzw. trzeciej fali feminizmu... w którą nie wierzę. pierwsza i druga fala to był prawdziwy feminizm, gdzie liczą się równe szanse i dodanie kobietom pewności siebie, chociaż może palenie staników było przesadą :)

Gość gość
na miłość, seks, małżeństwo, na wszystko jest czas, jeśli idzie się przez życie z pozytywną aurą i tak dalej. zanim zaczną w to wchodzić, niech młodzi ludzie lepiej najpierw opanują swoja potrzebę buntu i buzujące hormony i może niech wiedzą co robią, z pewną dawką doświadczenia życiowego... naiwna dziewczyna to na pewno nie kobieta.

Gość gość
gość dziś Jesteście zazdrosne bo mężczyźni zwracają uwagę na inne a jak są młodsze i ładniejsze to jesteście zazdrosne podwójnie. Wy chcecie starszych i chcemy młodsze no i wszyscy są zadowoleni. Tylko teraz twój czas minął i nie możesz wybrzydzać tak jak te młode i ładne i to cie boli. Boli cie też to, że ta młoda kobieta może związać się z jakimś fajnym mężczyzną i stworzyć coś fajnego i długotrwałego opartego na szacunku i miłości. Trzeba było się brać za tego mężczyznę szybciej a nie teraz skomleć.

Gość gość
gość dziś Możliwe. Mówię o tym co widzę i w jakich czasach żyję. Więc może nie precyzyjnie się wyraziłem. Współczesny feminizm to zło. tak może być? Jak myślisz?

Gość gość
po co wmawiasz w kolko zazdrosć ,ja jestem mezatką i naprawdę mam gdzieś za kim ogląda się jakiś nieudacznik z kafe , jednak nie tak dawno byłam nasto i doskonale pamietam jak obrzydzali mnie starsi faceci którzy na mnie lecieli ,chcialo mi się rzygac od ich podrywu