Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyprestowiczka

cyprest a trądzik

Polecane posty

Gość cyprestowiczka

Hej dziewczyny jestem w trakcie brania pierwszego opakowania cyprestu. Krostki skumulowane są w okolicy czoła. Już niedługo czeka mnie pierwsza 7 dniowa przerwa a za 30 stycznia mam studniówkę która przypada na 5 lub 6 dzień tej przerwy. Boję się że na sam bal wydali mnie jeszcze mocniej... mocniejSzy i was w trakcie tej przerwy jest moc i gorzej z cerą? Czy krost jest więcej? Zależy mi na waszych doświadczeniach

Gość cyprestowiczka
Wiem że nikt się nie odezwał ale to nic może tą odpowiedź kiedyś komuś się przyda :) stan mojej cery w trakcie przerwy poprawił się diametralnie. Teraz jestem w trakcie drugiego blistra i jest tylko odrobinkę gorzej niż w chwili tej olbrzymiej poprawy wiec nadzieję na pozytywne leczenie mam dużą :) Cup test i mniej stresu dobrze mi robią :)

Gość gość
mi cyprest bardzo pomogl przy tradziku, oprocz tego schudlam i wyregulowal mi sie okres. bralam go kilka lat i bardzo sobie chwalilam.

Gość cyprestowiczka
Właśnie jestem w trakcie 4 miesiąca i krosty N policzkach sa za to na czole spokój.... jestem załamana bo na policzkach sa chyba gorsze i trudniejsze do usunięcia i zamaskowania. Chyba ten koszmar nigdy się nie skończy

Gość gość
Masakra to już będzie 6 miesiąc brania cyprestu a krosty na policzkach wieksze niz podczas 5. Chyba już nie ma dla mnie nadziei. Wydaje mi się ze albo czymś mocno urazilam Boga albo po prostu jestem potworem... nie pomógł ani izotek Ani cyprest