Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady ;)

Polecane posty

Gość gość
licencje, ptaenty i prawa własności to kolejny ciekawy aspekt zawłaszczania dorobku ludzkosci i wpędzania ich w kolejny okres średniowiecza

Gość gość
tzn nas...korfa mać znowu mam loty poza ciało

Gość gość
EJ!!!!!! pamiętacie noego? koorfa może to był znak od samego naczelnego hydraulika?:O

Gość gość
ok..... czyli zaczynamy wypredaż ostatnich biletów na arke:) argen ala iresta którą lubie płyną jako załoga a ty zostajesz pacanie od nieporadności:P HAHAHAHAHAHAHA... i kto jest tera nieporadny? Argen umiesz pływać?

Gość gość
2) profil pomocy II - to jest właśnie to do czego kierowane są te bony. photoshop kosztuje kilka tysięcy złotych ok tysiąc dolarów jeśli licencja bezterminowa, ale większość rzeczy można wykonać photoshop elements który kosztuje ok 200zł. można też kupić starszą wersję programu np. na allegro i przy odrobinie szczęścia ph elements kosztuje 100zł. to ten sam program tylko okrojony i prostszy.

Gość gość
I bardo dobrze:) bo i tak nie będzie dokąd:) a prynajmniej nie zginiesz jak będziesz potrzebny pod pretekstem nurkowania tudzież połowu perłopławów. z nudów pewnie dużo łaził po pokładzie zatem zrobie cie bosmanem również dlatego, że wiesz jak to jest nie mieć zajęcia;)

Gość gość
ja jak bbyłem w ogólniaku to mieli trzy 385 z symulatorem f16 na wektorowej. horyzont wyglądał jak krawędź piramidy a chmury były z klocków lego

zanim dodałam ukośnik w tor/rentach, to treść mi uznawało za spam. nie ma to jak wolność słowa :o

Gość gość
z wolnością słowa jest odwrotnie ni dyskutowana wcześniej wolnością jako taką. o ile ograniczenia jako takiej tłumaczy sie tym, ze każdy chce gwałcić i zabijac to wolność słowa ogranicza sie wyłącnie do tej tematyki:P

tylko nie wiem, czy będzie działało. za młodu ściągało się wszystko, do tego jakieś "cracki" albo fejkowe numery licencji i chodziło jak ta lala.

Gość gość
dzięki takiemu postawieniu sprawy internet odbierany jest jako wrota do krainy wolności. oczywiście kiedy już wwsyscy tam wleza wrota sie zamkną i juz nie otworzą:)

Gość gość
tylko czekac na przedsiebiorzczych informatyków (argen;) ), którzy stworzą fora, w których można używać słów koooorfa, c****j oraz otrzymac jakieś uprawnienia moteratorskie w zamian na klikniecie w odpowiednią ilość reklam:)

i znowu się zacina, zaraz zrobię nowy temat, bo to już zaczyna być wkurzające.

Gość gość
argen nie chcesz pomyslec nad stroną techniczna takiego przedsiewzięcia? ja będe wulkanem pomysłów:) wolałbym to niz trading sportowy bo mnie to kooorfa zaczyna nudzić

Gość gość
moża bedzie np zrobić jak na kafe zacinające sie strony i nadać kolejną moc w zamian za kliki "teleportacja"