Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KWanka

staraczki o 2kreseczki, jestescie tu?zapraszam

Polecane posty

Gość Malinkaa94
S992 też ledwo wytrzymuje ale wole byc bardziej pewna, jeden juz robilam i widzimy z chłopakiem tą drugą kreseczke ale trzeba sie bardzo dobrze przyjrzeć, wiec mam nadzieję ze sie udalo i za te 2-3 dni zobacze piękne, grube 2 krechy <3

Gość Malinkaa94
A może mamy jakies zwidy i nic tam nie widac, no ale skoro i on widzi i moja kuzynka no to raczej sobie tego nie wkręcam :P moze wy mi powiecie czy widac ten cien cienia czy ja juz wariuję po prostu :) bo jak patrzę na niego na zywo to jest i na tym zdjeciu również ale no jest prawie w ogóle nie widoczna... tutaj zdjecie testu: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2vi1mjp&s=9#.VwS1V8swjqC

Gość Malinkaa94
Między p i s w linku tam gdzie jest spacja ma byc & i ma być to razem wiec skopiujcie i wklejcie sobie :)

Gość Malinkaa94
Skopiujcie wszystko do ' p ' a później to wyglada tak ' &s=9#.VwS1V8swjqC ' bo cos sie tam narobiło nie tak.. :/

Gość Malinkaa94
Hej dziewczyny :) moze ktoras z was odpisac? Zaraz ide robic kolejny test. Zobaczymy co mi pokaże ;)

Gość gość
I jak

Gość gość
Ja dziś mam 30 dzień cyklu, zawsze w dniu 26 mam już okres. Mam objawy jakbym miala go dostać ale coś go nie ma....staramy się z mężem od 7 miesięcy? Jakoś tak. Robiłam rano test (może za wcześnie ? ) ta druga kreseczka była bladziutka. Nie wiem czy to coś może znaczyć. Trochę pobolewa mnie brzuch więc nie wiem czy po prostu okres mi się spóźnia i jeszcze go dostanę.... EHHHHHHHHHHHHHH

Gość gość
Gościu,jeśli widać gołym.okiem blada kreskę to ciąża. Mogę się przyłączyć? Miałam taka sytuacje,że zrobiłam test w 25 dc,cykle 25 dniowe.Wynik pozytywny kreska jasniejsza,ale widoczna.Tego samego dnia fostalam plamienia,następnie kilka testów następnego dnia pozytywne.Plamienie się zaczęło rozkrecac.Razem zrobilsm ok 20 testów w ciągu 4 dni wszystkie pozytywne,jednak ta kreska nie ciemniala.Zrobilsm betę trochę słaby przyrostnBylam u lekarza i lekarz mi powiedział,że jeśli wyjdzie druga to jest ciąża.Niestety te plamienia nie zwiastowaly nic dobrego,straciłam ciążę.Teraz staramy się znowu,ale nie mam wogole owulacji. Monika

Gość gość
Wogole,dziewczyny jestem tak zrezygnowana,że nawet starać mi się nie chce,z góry wiem,że się nie uda.O pierwsza ciążę starałam się około 2 lat o to równy rok.

Gość gość
Hmmmmm nie podniecam się jakoś tym, że jakaś tam ledwo widoczna kreska się pojawiła, bo się boję rozczarowania........... Czemu mam takie lekkie bóle brzucha jakby na okres? Normalnie to mam brzuch jak balon, ledwo się w spodnie mieszczę i boli mnie wszystko. Bardzo źle znoszę okres.... natomiast nigdy się nie opóźniał. Czyli mam cień nadziei? ;) Byłoby super....jestem trochę w kiepskiej sytuacji, bo w do końca kwietnia pracuję na zastępstwie i fajnie by było się załapać na l4 z ciążą. Ale boję się myśleć jeszcze głośno....

Gość gość
do Gość 10.29. Rozumiem, bo ja tak samo właśnie. Ale trzeba wierzyć , trzeba!

Gość mała kaśka
Witam ja starałam sie 12 miesięcy o mojego maluszka to moja jak by druga ciąża bo pierwszą poroniłam teraz jestem w 19 miesiącu pewnie juz tracicie nadzieje ze bedą dwie kreski ja tez straciłam az tu nagle bez przyczyn wykonałam test i wkoncu sie udało nie ma co tracic nadzieje na każdą z nas przyjdzie odpowiedni moment powodzenia wam życze napewno sie uda

Ja dzisiaj nawet 2 testy zrobilam i wyszly negatywne.. nie wiem juz o co chodzi, dzisiaj mija juz 7 dzien od spodziewanej miesiączki.. czy moze ktoś tak mial ze mimo negatywnych testów z poczatku, pozniej okazalo sie ze jednak ciąża jest? :) ja juz trace nadzieje ale moze jednak jeszcze mi testy nie wykryly ciazy.. :/

Malinkaaaa może być ;) bo bratowa męża teraz też w drugiej ciązy i robila nawet 3 testy i wyszły negatywne a w ciązy jest ;) Dopiero lekarz potwierdzil :)

Sugardoll86 bardzo bym chciała zeby to byla ciąża, moze faktycznie dopiero lekarz ja wykryje, ale jesli sie nie udalo to trudno bede sie starac dalej. Jednak co mnie zaciekawiło to to, ze jakies 20 minut temu złapała mnie straszna zgaga a nic tłustego ani ciezkostrawnego nie jadlam dzisiaj, jedynie parówkę i kromkę chleba a jakieś 2 godziny temu slodka bułkę ze serem, wiec nie mam pojęcia od czego ta zgaga.. no a do lekarza pojde dopiero jak zarejestruje sie w urzedzie pracy poniewaz nie jestem ubezpieczona bo nigdzie na razie nie pracuję. Chcialam isc sie zarejestrować do urzedu pra y dopiero jak bede pewna ze jestem w ciąży ale wychodzi na to ze bede musiala isc wcześniej..

Sugardoll no to super, gratulacje :) ja czekam na dalszy rozwój wydarzeń, co będzie to będzie ;) a jak tam reszta? Jak u was dziewczyny? :*

Hejka :) u mnie chyba zle wieści sie szykują.. :( zaczyna mnie bolec brzuch już tak bardziej okresowo, wiec pewnie sie pojawi za niedługo... :( dzis juz 42dc a zwykle mam 32-35 dniowe, widocznie owulka sie przesunęła i nie trafiliśmy, no ale kochaliśmy sie w momencie kiedy bolał mnie jeden z jajników i kilka dni przed tym bolem no i przez kilka dni po bólu.. nie wiem juz sama, czekam dalej co sie zdarzy.. :)

Gość gość
witajcie...my z mężem też staramy się juz 2 rok o dziecko i już tracę nadzieję bo niby wszystko jest ok w wynikach, mamy juz jedno 6 letnie dziecko a teraz jakoś trudno nam o ciaże pomimo starań...

No i dostałam niestety @.... ;( musiala mi sie przesunąć owulacja... no nic czekam na następne dni płodne i działam dalej :) a reszcie zycze zobaczenia 2 kreseczek na teście :*

Malinka uda się niebawem ;) ja już za dwa tyg, jestem mówiona do lekarza. Zrobiłam się okropnie senna nic tylko bym spała....

Sugardoll pewnie, że sie uda, jestem caly czas pozytywnie nastawiona :)) no i tak teraz będzie kochana :) zdrówka dużo życzę :*

Gość gość
Zdrówko się przyda, bo jestem trochę podziębiona i wylądowałam na antybiotyku....nie najlepiej zaczęłam ;( U lekarza byłam wczoraj :) 5 tydzień ;)

Gość gość Mania
Hej laseczki u mnie nadal nic :-( Na koniec marca miałam @ i to po 33 dniach jak ja zawsze bliżej 40 dni miałam to tu bach. Ale to dobrze bo @ są krutsze i mniej bolesne. Pewnie zasługa uregulowanego tsh. Byłam w piątek poprzedni u gin i jak badania insuliny i tsh będą ok w maju przyjść to dostanę lek na stymulowanie jajeczkowania i wtedy stosunek celowany. Dr.mnie pocieszył bo powiedział że do końca roku sprawę ma nadzieję ze mną zamknąć. Poczekam achhh... A co u was ?Pozdrawiam!

Gość gość Mania
U mnie nadal nic :-( Co laseczki z wami? KWanka co u Ciebie? U mnie w rodzinie jest to maleństwo i strasznie mi ciężko...jeszcze wszyscy wkoło tylko o tym gadają...jest śliczny i grzeczny tylko spi i je ale czy wszcy w rodzinie muszą tylko o kolorze kupy jego gadać.

Gość gość Mania
Po 3 latach się udało...ale widzę już nikt tu nie zagląda :( nie ma się z kim cieszyć...

Gość gość
Mania przenieś się na stsraczki 2016 2017 jakoś tak. Tam wątek żyje