Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dostałyście pierścionki zaręczynowe?

Polecane posty

Gość gość
z platyny z diamentem 1 karat

Gość gość
Ametyst otoczony diamencikami, białe złoto.

Gość gość
Piękny, srebro z rzadkim bursztynem, robiony w galerii na zamówienie.

Gość gość
gość 2016.01.21 pierścionek z innym kamieniem niż diament to nie pierścionek zaręczynowy. taka prawda. Tylko diament wg mnie jest tak uroczysty i podkreśla range wydarzenia choćby maciupki ale musi być diament x Porażająca głupota.

Gość gość
"do 1947 roku diamenty w ogóle nie były kojarzone z zaręczynami dopiero kampania "diamenty są wieczne" firmy De Beers nastawiona na potężne zyski z nowo powstałej amerykańskiej klasy średniej wmówiła ludziom te diamenty jako kamienie zaręczynowe. " Dobrze że tak się stało. Uformowała się ładna, elegancka tradycja.

Gość gość
ale chrzanisz :o

Gość gość
ja dostałam pierścionek Tiffany Harmony :D normalnie marzenie każdej wielbicielki Audrey :D mąż wiedział co dobre i ze na pewno się zgodzę :P

Gość gość
09:31 dlaczego niby. Tych komentarzy nie pisze jedna i ta sama osoba. Ja się dopisałam jako nowa. Mam prawo do własnej opinii, że mi się to podoba. Jak ktoś ma z rubinem pierścionek to przecież nie podważam tego. Nie można niczego pochwalić, bo ktoś to odbiera za ujmę

Gość gość
Delikatny, z połączonego żółtego i białego złota oraz 3 diamentami ułożonymi w linii. Idealnie w moim guście. Uwielbiam go. Też jestem zdania, że diament jest najbardziej eleganckim kamieniem na taką okazję. Ale jak ktoś woli inne, to ok. Najważniejsze, żeby narzeczona była zadowolona :)

Gość gość
Ja mam z białego złota w kształcie róży z tanzanitem i diamentami :)

Gość gość
Kapsel z tymbarku z napisem cały twój

Gość gość
Kapsel z tymbarku z napisem cały twój

Gość gość
A co sie dziwisz, ze połykać nie chce-znasz Ty kmiocie chociaż skład??? Wiesz czym grozi seks analny (kryptogeju) i jakie moze miec następstwa??? A wiesz ze tym sie za przeproszeniem S/R/A i nie jest to do roochania??? Wsadź sobie cos wielkości swojego kuta:cha i pozniej wymagaj. Zarabiałeś 21tys-chyba zaraz sie obudziłeś jak to napisałeś, bo śmiem wątpić, iz takie dno stylistyczne, moze zarabiać wiecej niz 2tys fizycznie.

Gość gość
Widzę, ze ktoś tu ma podobne obrączki :) tez mamy takie z żółtego zlota po bokach i białego w środku, a moja jeszcze ma 3 cyrkonie na środku. Podobają wam się obrączki cale z białego zlota?

Gość gość
Klasyczny, żółte złoto, brylant w otoczce z białego złota, (cena 1500-1800) taki dostałam bo właśnie taki mi się nieustannie przez lata podobał :) tez była gadka o 3 pensjach, ale zaznaczyłam wyraźnie że po pierwsze nie nosze biżuterii, po drugie nie wyobrażam sobie nosić pierdółkę na palcu za więcej niż 2 tys., po prostu bałabym się.. Najważniejsze żeby pierścionek się dziewczynie podobał, czy to ze złota, srebra, stali, tytanu itp itd co kto lubi :)

Gość gość
Mój pierścionek to drobny, skromny z białego złota z małym brylantem :-) Uwielbiam go, jest całkiem w moim stylu. Nie z "sieciowki" tylko od zwykłego miejskiego jubilera - nie ma lepiej! Noszę go już ponad 6 lat :-) Obraczki proste z białego złota, moja z brylancikiem.

Gość gość
ja sobie samą zaprojektowała u jubilera. pierścionek w kształcie listka-taka wywinieta gałązka niby okrecona wokół małego oczka. śliczna ręczna robota.

Gość gość
A ja mam kwiat ze szmatagdem i 6 diamentami i obraczka piercionka wysadzaba mniekszymi diamencikami. Jest piekny i oryginalny.nistety nie nadaje sie do noszenia na co dzien. Wiec dostalam po urodzeniu corki pierscionek z bialego zlota z diamencikami i szmaragdami duzo skromniejszy,ktory moge nosil na co dzien.

Gość gość
dostalam piekny pierscionek - wielki szafir, dookola diamenty.. :) wole nie znac ceny. Wszystko ma certyfikat :)

Gość gość
A mi niewygodnie nosić obrączkę i pierścionek na jednym palcu. Na dwóch dłoniach nie podoba mi się, na tych samych palcach. Obrączkę nosze na co dzień, a pierścionek czasem tylko. Bardzo go lubię, ale jakoś obraczka mi go wyeliminowała:)

Gość gość
Cartier 1,25 ct white gold

Gość ł3_wawa
Inny od zaręczynowych stricte, ale taki chciałam i lubię go nadal: spory cytryn w otoczeniu kilku mikroskopijnych cyrkonii, wszystko na złotej cienkiej obrączce. Cytryn ciosany jak kryształ czy może rubin (wiecie o co chodzi). Latem wygląda najpiękniej.

Gość gość
Ja chodze tylko w zlocie, wiec dostałam złoty pierścionek z małym brylancikiem. Wybieralismy go razem u www.rzeszowski-jubiler.pl , wolalam to widziec niż dostac niespodziankę, bo niestety mój facet to troche nie zna się na takich rzeczach i znając Zycie kupiłby mi jakis ogromny pierścien :P

Gość Jakie to żenujące
Ciekawa jestem do czego ci potrzebna ta wiadomość? Książkę piszesz, czy jesteś po prostu plotuśnica.Wez się za konkretną robotę, a nie piszesz pierdoły!😡

Gość gość
dziś a ty idiotko podbiłaś temat który rzekomo cie nie interesuje i który od miesiąca leżał w czelusciach nad tobą jest tylko jakaś spamerka :D brawo ty ponadto to jest forumi mozna sobie zakładac tematy jakie się komu podobają jak ci się nie podoba to wypier/dalaj, po co tracisz swój cenny czas? żal ci d**e ściska, bo nie dostałaś nawet nakrętki od swojego gacha?

Gość gość
Brylant 0,28 Kt w platynowym pierścionku. Wesselton, VVS.

Gość gość
Mój narzeczony doskonale wiedział, że szaleję na punkcie modelu L005 z oferty http://laru.pl . Pierścionek ten był spełnieniem moich marzeń i nagle boom - okazał się być moim pierścionkiem zaręczynowym. :)

Gość gość
Nie klasyczny. Typu- obrączka. Żółte z białym złotem wzór przypomina symbol nieskończoności. W białym złocie zatopione jest 18 diamentów.