Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orientacja

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, jak określić swoją orientację :/ Jestem kobietą. Odczuwam fizyczny pociąg do innych kobiet, ale bez żadnej, choćby najsłabszej warstwy emocjonalnej. Mężczyźni pociągają mnie fizycznie znacznie mniej, ale potrafię się w nich zakochać. Wie ktoś, co to może być za orientacja? Biseksualizm, asekualizm, coś innego?

Gość gość szarik
to sie nazywa tri seksualizm!my psy to znamy,****** wszystko co sie ****a!...haha

Gość gość
Nie wiem co o tym sądzić,dość skomplikowany przypadek,a ile masz lat?

Gość gość
ja mam na odwrót ;) fizycznie pociągają mnie faceci, ale emocjonalnie wole kobiety mimo ze z zadną nie bylam ;) w zadnym facecie nigdy sie nie zakochalam, nie lubie z nimi rozmawiac, seks owszem ;) cos wiecej nie

Gość gość
mam 22 lata. i też właśnie nie wiem, co o tym sądzić :/

Gość gość0401
Mój chłopak ma podobnie! Martwi mnie to. Wczesniej był z facetem ale rozstali sie bo brzydzily go sprawy seksualne, związał sie ze mna, w lozku układa sie swietnie ale jesli chodzi o uczucia to widze ze chociaz jestem bardzo wazna w jego zyciu(razem od2 lat) to wiem ze jego nadal kocha. Widują sie jak przyjaciele, mowi ze do siebie nie wrócą chociaz go kocha. Chore, boje sie o nasza relacje.

Gość gość
Wie ktoś, co to może być za orientacja? Biseksualizm, asekualizm, coś innego? x mysle ze jestes bi