Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałt w związku

Polecane posty

Gość gość
Jeśli to żona, to oby cię spusciła z wodą klozetową i zostawiła samego z alimentami.

Gość gośćANALityk
Mnie nie spusci bo ja w zwiazku z autorka nie jestem. Nic nie dociera do was baby. Autorko sluchaj siebie,bo znasz Go najlepiej,a nie my! Jezeli byl to wystepek spowodowany wielkim podnieceniem to daj mu szanse,a jezeli non stop to robi to albo sie zdecyduj na ten anal albo pa,pa mu zrob.

Gość gość
Strasznie pyszczysz żeby go nie opuszczała więc jakoś zaangażowany jesteś w te sprawę. A zresztą mam cie gdzieś. Dziewczyny szkoda.

Gość gośćANALityk
Ja prdl! Wypowiadam sie tylko. Taki mam poglad na ta sytuacje a oskarzany teraz jestem o pyszczenie i spowinowacenie z autorka!!! Mnie tez szkoda dziewczyny ale czy to ona niewiem najlepiej jakie sa relacje miedzy nimi? Wy to byscie odrazu kopy dawaly faceta. Przyjda czasy gdzie to facet da wam kopa za wasze rozpusty (nie koniecznie twoje przedmowczyni idealna)

Gość gość
Ten gnuj pyszczy bo sam tak robi i tamtego broni. Ultimatum postaw. Jesli jeszcze raz tak zrobi to nara. I trzymaj sie tego. Facet musi wiedzieć co mu wolno a co nie. A tak wogole to kawał świni. Jesli kobieta mówi nie to znaczy nie . Matoł nie zrozumiał. Nie znoszę ograniczonych umysł.facetiw.

Gość rozmówczyni idealna
Ja parę razy dawałam kopa facetom i zawsze się we mnie zakochiwali na zabój :p

Gość rozmówczyni idealna
Tak więc nie trzeba sie zniżać do różnych zboczeń, żeby facet za nami szalał.

Gość gośćANALityk
9:52 tluku. To pisalem przeciez,ze jesli JESZCZE RAZ TAK ZROBI TO OUT! Stwierdzilas tez tak samo ale to ja nazywany jestem gnojem!!! Kur...jakie wy ograniczone. Wlacz myslenie i czytaj ze zrozumieniem. Nie,nie robie tak samo!

Gość gośćANALityk
Ponad to "ultimatum postaw" czyli mozna to rozumiec przez danie drugiej szansy a to tez pisalem,ze trzeba dac szanse wiec kto jest gnojem? Dokladnie tak samo stwierdzilismy ale mnie sie obrywa za co? Za to,ze jestem facetem? Za twoje domysly co ja robie a co nie? Widzisz kobieto. Teraz wiesz czemu facet zawsze bedzie gora intelektualnie nad toba!

Nie wiem w czym wy macie problem ze seksem analny. partner musi wejść bardzo powoli i w miare delikatnie, potem już leci samo. Ja osobiście bardziej preferuje seks analny, z resztą jak wiele kobiet :)

Gość gość
GGGB to jak piszesz,ze lubisz taki seks to po nim jak ci chlop hu/ja wyciagnie z du/py to ty wez go powachaj,ok? Napisz nam jaki zapach ma jego h/u/j. Zrob tak przez miesiac taki test i za kazdym razem wachaj,a zobaczysz jak ci du/pa jedzie brudasie nie myty.

Gość gość
Gggb to facet przecież.

Gość gość
Wczoraj 10:02,, Nie czytałam dokladnie tego co piszesz człowieku -Analityk-gdyż mało mnie obchodzi twoje zdanie i to co piszesz.

Gość gość
10:33 lubisz analny seks? Kazda to lubi tylko sie nie przyznaja do tego.