Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niższy gość

Pytanie do wysokich dziewczyn

Polecane posty

Gość Chyba Żyrafa
Żałosne. Powtarzam: ŻAŁOSNE. Przykro mi, że po raz kolejny muszę to stwierdzić, ale ludzie, którzy są bez konkretnej przyczyny nastawieni negatywnie do osób, których nie znają, mają problem tylko i wyłącznie z samym sobą. Po co Ci autorze znajomi, którzy uznali, że kobieta ma być niższa i że jezeli jest o 1 cm (1, NIE 15!) wyższa, to juz nie pasuje. Wtf, mieszkacie na jakimś wygwizdowie, czy co. Teraz czytaj uważnie. Jestem kobietą, mam 182 cm wzrostu. Mam bardzo bogate życie towarzyskie i w kazdy weekend (od ok. 3 lat) wychodzę w szpilkach lub obcasach by spotkać się ze znajomymi czy iść gdzieś na imprezę. Często jestem najwyższa z całego towarzystwa, ale dla mnie nie ma to żadnego znaczenia, dla moich znajomych tym bardziej. Muszę tez dodać, że mam znajomych wszędzie i zdarza się, że kazdy weekend danego miesiąca spędzam z rożnymi ludźmi. Zawsze otacza mnie wianuszek facetów. Często w barze/klubie rozmawiam lub tańczę z ludźmi którzy bywają nizsi o głowę. I powtarzam to każdemu - po cholerę zawracać sobie głowę czymś, na co nie mamy wpływu. Jeżeli pokochamy samych siebie, to i inni będą nas kochać. ;) Abstrahując po raz kolejny do dużo niższych mężczyzn, to szczerze mówiąc nie mam nic przeciw niższemu partnerowi, któremu nie przeszkadzałby mój wzrost. Gdy podchodzi do mnie facet niższy o głowę, nigdy od niego nie uciekam, bo mam zawsze przeczucie, że ten osobnik nie ma żadnych większych kompleksów i jest wolny od bezpodstawnej oceny innych. Czyli jednym stwierdzeniem: to mój człowiek.

Gość gość
Mam 180 i nie wyobrazam sobie babska wyzszego ode mnie. To juz kingkongice jakies.

Gość gość
Jestem wysoka, mój mąż jest wysoki, wyższy ode mnie. W szpilkach przerastam go o kilka centymetrów, co mi absolutnie nie przeszkadza.