Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Bycie z kimś jest czymś zwyczajnym czymś oczywistym

Polecane posty

nawet do głowy by im nie przyszło że nie którzy muszą żyć inaczej i nie rozumieją takich ludzi

Każdy kto jest sam jest sam na własne życzenie. Znam faceta, ktory był prawiczkiem do 43 roku życia. I on też kogoś sobie znaleźć potrafił. Zawsze bronił się tym ,że nieśmiały jest i nie wie jak z kobietami rozmawiać i dlatego sam jest, a po tym jak znalazł kobietę powiedział - gdybym tylko przezwyciężył swoj strach przed kobietami wcześniej to prawiczkiem byłbym max do 30 r.ż. bo kobiety ecale takie straszne nie są, a nieśmiałość i blokada przechodzi z czasem , wystarczy tylko zachcieć i coś ze sobą robic, a nie w domu 24 h na dobę siedzieć

Gość Silene
Ble Ble zarejestruj sie na jakimś portalu. Zobaczysz że tam są normalne fajne dziewczyny szukające miłych mężczyzn, a nie modeli.

Gość GośćM
Bzdura z tymi modelami. Od modeli to wrecz czesto trzeba trzymac sie z dala, bo wiekszosc zapewne do powaznych zwiazkow sie nie nadaje, dopoki jest przed 30...

Po 30 też, bo próbują udowodnić sobie i innym, ze nadal są atrakcyjnymi ciachami, a brzucha, łysiny i zmarszczek wcale u nich nie widać.

Gość gość
ble ble się boi kobiet

Tak prosto to nie jest nie którzy się starają i nic bo mają jakąś wadę w wyglądzie Selene tam same księżniczki są

Właśnie jest tak prosto, a wszystkie Twoje problemy są tylko w głowie i nigdzie wiecej. Jak to jest, że nieśmiały grubas o atrakcyjności ziemniaka potrafi sobie kobietę znaleźć a ty nie? Po prostu on nie idzie na zapoznanie się z kobietą non stop bijac się z myślą -a co ona sobie o mnie pomyśli jak mnie zobaczy

Gość gość
No wyobraz sobie Ble Ble ze kobiety tez sie boja jak wyglafaja w oczach innych! Nie kazda jest przebojowa i wygadana i tak glupia ze oczekuje iz na portalach randkowych czeka specjalnie na nia banda adonisow :-P

Gość Silene
Jak facet jest fajny, to sie nie patrzy na wygląd. Mój ukochany wcale mi sie nie podobał, ale tak o mnie zabiegał, że po jkaimś czasie zakochałam sie w nim na zabój. A wygląda przeciętnie - jasny blondyn, okragla twarz, brzuszek, modelem nie jest na pewno.

wygląd nie jest jakoś bardzo istotny w zapoznawaniu dziewczyny bo wielu ludzi jakoś modelami nie są ale mają dziewczyny więc to o czymś świadczy nawet jak ci faceci są biedni.

Warto by było spróbować bo nigdy nie jest za późno by mieć dziewczynę i być szczęśliwym :)