Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć siostrze?

Polecane posty

Gość gość

Siostra jest od kilku lat mężatką.Ma 30 lat, jej mąż rok więcej, mają 5 letniego synka.Mieszkają teraz o 100 km ode mnie. Ich małżeństwo do tej pory wydawało się mi dobrane, zgodne i kochające się.Tak wyszło, że w środę u nich nocowałam. Wieczorem siostra usypiała syna a ja poszłam pod prysznic. W mieszkaniu było ciepło i szwagier chodził tylko w spodniach od piżamy.Jak po kąpieli ścieliłam sobie w mniejszym pokoiku łóżko, a byłam tylko w koszulce za pupę i w majtkach, to on wszedł za mną, objął mnie w talii, wyciągnął swojego sterczącego penisa i wsadził od tyłu pomiędzy moje nogi a potem kilka razy potarł tak jak przy stosunku, czułam go przez majtki i powiedział, że kiedyś mnie dorwie i zerżnie tak wypiętą. To jego słowa.Uciekłam do łazienki żeby ochłonąć.Siostra zapraszała mnie żebym posiedziała z nimi i pogadała przy filmie, ale wykręciłam się, że jestem śpiąca. Rano przy śniadaniu już go nie było , bo poszedł do pracy a załatwiłam swoje sprawy i wyjechałam. Mam swojego męża, córeczkę, swoje życie. Relacje ze szwagrem zawsze były dobre, odkąd go znałam. Nie wiem , co go napadło, lecz nie było to przyjemne. I nie wiem, czy i jak powiedzieć o tym siostrze.

Gość gość
no dobra muszę napisać prawdę, spodobało mi się to i teraz będę częściej brała prysznic u siostry.

Gość gość
Może jesteś od siostry młodsza i ładniejsza.To by było jakieś wytłumaczenie.W sumie obcy facet, to dlaczego nie?

Gość gość
Trzeba bylo od razu morde na dom wydrzec ,a nie teraz to najwyzej sobie mozesz pituche przetasowac na wspomnienie jego twardego kootasa :D

Gość gość
Pewnie zrobiło ci się mokro i zrobiłaś sobie dobrze w łóżeczku marząc o szwagrze, przyznaj się.Może jeszcze do dzisiaj ciipka cię swędzi.

Gość gość
Tak, jestem młodsza od siostry, mam 25 lat. A czy ładniejsza, to pojęcie względne , trochę może szczuplejsza, ogólnie jesteśmy podobne.Mężowi się podobam, to najważniejsze.

Gość gość
Jak jesteś szczuplejsza to masz zgrabniejszy tyłek. Dziwisz się jego napaleniu?

Gość gość
Nie dziwię się i szczerze mówiąc spodobało mi się to.

Gość gość
dziękujemy onanizującym się gimnazjalistom za podobne historie.

Gość sedziwy Mietek
Ehh sam sobie postrugalem ogora pod ten obrazek ..

Gość gość
Po co chodziłas przy obcym samcu z odsłoniętą dupą.? Zdążył wyciągnąć, potrzec i powiedzieć parę słów a ty co stałas z otwarta gębą? Teraz się głupio pytasz co robić?

Gość gość
Co prawda nie jestem jeszcze mężatką , ale mam tak zajefajnego szwagra, że w takiej sytuacji jak autorka majtki same by mi spadły i tylko bym prosiła by długo się mną zajmował.

Gość wierząca ale nie dewotka
zwykła szmata jestes,a on s*******n i zdrajca,siebie warci,spiknijcie sie razem i k***ijcie ile wlezie,mam nadzieje ze twoja siostra wyrzuci was ze swojego życia na zbity pysk