Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka suknie na slub w wieku 35 lat

Polecane posty

Gość gość

?tylko bez zlosliwosci ze najlepiej kupic sobie cos do trumny w tym wieku, bo 90% bedzie takich.wypada biala tradycyjna czy lepiej cos bardziej neutralnego w jasnym kolorze?np. garsonke + kapelusz?

Gość gość
Jasne, garsonkę. Dziewczyno nie żartuj. Kup taką, o jakiej marzysz. Ja mam 30, za rok wychodzę za mąż, suknia będzie obłędna, taka o jakiej marzyłam, a nie jakaś garsonka jak dla baby po 50.

Gość gość
co ty ze wsi? a no tak bo na wsi to wstyd wychodzić za mąż w wieku 35 lat bo na wsi już powinnaś mieć wnuki kup sobie garsonkę będziesz miała na pogrzeb :)

Jaka suknia? Taka, w której będziesz się czuła piękna i twoje ruchy będą swobodne. Jeśli chodzi o to, czy ma to być okazała suknia ślubna czy garsonka, to wiek nie ma nic do rzeczy. Wydaje mi się, że dużo ważniejsze jest to, jaki ślub planujecie - zazwyczaj na kościelny połączony z weselem kobiety wybierają suknie, zaś na cywilny (po którym w większości wypadków jest uroczysty obiad bez wielkiego wesela) wybierają coś skromniejszego. Jeśli robicie wesele, to szukałabym sukni - jeśli wolicie coś bardziej kameralnego, to ja bym nieco stonowała strój, choć nie wykluczam jakiejś ładnej krótkiej sukieneczki ;) Co do koloru - jeśli pytasz, bo nie chcesz komentarzy w stylu "dzieci ma w bieli poszła" (nie wiem jaka jest twoja sytuacja - to jedynie przykład, nie bierz go proszę do siebie), to możesz poszukać jakiegoś innego koloru, ale pamiętaj, że w ofercie salonów ślubnych znajduje się wiele sukienek z kolorowym haftem, paskiem itp. Zawsze można zamiast welonu wziąć delikatny stroik i do białej sukni dołączyć ozdobny, kolorowy pas - wtedy kolor dodatków pana młodego przestaje być problematyczny. Najważniejsze - to wasz dzień, więc macie czuć się dobrze, swobodnie i pięknie. Nic więcej się nie liczy ;)

Gość gość
30 i 35 to niestety jest roznica, zwlaszcza jesli 30 latka wyglada na 27

Gość gość
ja wyglądam na 35, więc spoko. I tak będę miała suknię z trenem, bo taką chciałam.

Gość gość
byle nie za bardzo dużo odsłaniała gołego ciała ;) A po za tym to kup tylko taką jaka Tobie się będzie podobać. Szczęścia i pomyślności !!! :)

Gość gość
jaka suknie na slub w wieku 35 lat x piękną czyli skromną i pasującą do Ciebie :) Pomyślności :)

Gość gość
Ta ostatnia super.Ja mam 38 i niedługo legalizuje związek,jeatwm rozwodka ,troje dzieci,ostatnie wspolne.Wyglądam mlodo i ta kicunia mi pieknie lezy.Hura w koncu wiem

Gość gość
ja byłam na ślubie kościelnym 48 latki miał typową białą beze i nikt się na nią dziwnie nie patrzył

Gość gość
Ze swojej strony zdecydowanie polecam oferte http://www.duber.com.pl/ Ich suknie są naprawde stylowe, każda kobieta znajdzie w tej kolekcji cos dla siebie :)