Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arka zatonęła

Polecane posty

Gość gość
Gosciu, żyłeczka tak ci pulsuje, że omal nie pęknie :)Nie wiesz nic o mojej kobiecości i to się nie zmieni :)Wywłoką... bywam, dla tego, dla którego chcę ;)Zostałeś odrzucony(a)? Ale dlaczego wyżywasz się na nas, to nie pomoże :)

Gość gość
Nie, doskwiera mi obstrukcja i dlatego jestem wredna. Przyjmiesz moje przeprosiny?

Gość gość
Eve staropanieństwo ci nie służy

Gość gość
Martw się o swoje łapki pod oczami.Starość nie radość. Latka lecą i żaden burek niedługo za tobą nie zaszczeka. Twoja udawana " ironia" świadczy o bezsilności, współczuję. Ciebie po kolei wszyscy odrzucają i nie szukaj powodu do samozadowolenia, wiewa mi twoja pseudo kobiecość.

Gość gość
Wiem o tym z autopsji. Przegrałam życie na kafe i chcę cię ostrzec. Możesz skończyć tak jak ja. Jest dla ciebie jeszcze szansa. Ja swoja przegapiłam, muszę tu zostać i tyle mojego ze innym zrobię przykrość. :(

Gość wadera69
Dzien bez zrobienia dobrze pomaranczom jest dniem straconym. Taka jest moja dewiza:) oczywiscie na potrzrby forum:p Chociaz aktualnie skoncetrowalam sie na a jednym niebieskim;)

Gość gość
Latka lecą każdemu, taki nasz los człowieczy :) Uderzasz w wiek, w urodę, bo nie wiesz, w co uderzyć, gdyż na zawsze pozostaniesz w pełnej niewiedzy o nas :) Więc uderzasz na ślepo i nisko, bo sam jesteś niski, niziuteńki :) Wszedłeś tu bladym świtem i Cię szlag jasny trafił, a emocje żalu poniosły. Nie idź tą drogą, bo będziesz tylko jeszcze bardziej zawistny i smutny :) 🖐️

Gość gość
Piszą niektórzy że powinnaś Ewo wyjść na zewnątrz i znaleźć realnego faceta a nie spędzać każdego wieczoru na ero ale czarno to widzę bo nawet tu na tym forum nie potrafisz zainteresować sobą żadnego faceta:O

Gość gość
gość dziś I przy tej wersji pozostań ;) Będzie ci się spokojniej spało :)

Gość gość
Ja tak mam Ewo. Nikt się mną nie interesuje. :( Zupełnie niiiiikt. :(

Gość gość
wadera69 dziś Dzien bez zrobienia dobrze pomaranczom jest dniem straconym. Taka jest moja dewizausmiech.gif oczywiscie na potrzrby forumjezyk.gifChociaz aktualnie skoncetrowalam sie na a jednym niebieskimoczko.gifxWaduś, ale że co? Znaczy, że dobrze robisz jednemu niebieskiemu, bo jakoś zakręciłaś? ;) :classic_cool:

Gość gość
Nie ma dnia bez wpisów Mid, nie ma wieczoru, poranka. Kiedy ona ma kogos znaleźć?Głupio radzicie.Samotność to trudna sprawa Ona zawsze ci odpisze,bo ma czas,bo nikt jej nie woła,nikt nie potrzebuje a tu przynajmniej któraś z ciotek pozdrowi,odezwie się. Ja się jej nie dziwię że ona tu przesiaduje.

Gość gość
A ja to wszystko śledzę i notuję. Tylko to mi pozostało. Potem staram się zrobić z tego użytek, ale jakoś mi nie wychodzi.😴

Gość gość
Samotność to trudna sprawa to się zgodzę ale trzeba się przełamać i żyć a nie siedzieć i robić sobie z forume zastępstwo i zaklinać rzeczywistość jak to się dobrze bawi

Gość gość
coś czuje Najka , podszyw w jego stylu ;) Pozdro Naju :)

Gość gość
P.S. Tak jak robię to ja. :( Nie idźcie tą drogą.

Gość gość
Ja uważam że gdyby nie moszna śmierdzioszna i middumber ewe to reszta ciotek dawno olałaby forum.

Gość gość
Bardziej zawistnym i smutnym niż Eve być raczej niemożliwe. Niziutka sama jesteś, wzrostem i intelektem, cóż taki los Eve. Ja na swój nie narzekam, a ty zawsze skomlesz o swoich niedostatkach i zazdrościach.Cały czas coś komuś zazdrościsz. Wyjdź między ludzi Eve, może przekonasz się, że nie jesteś taka ostatnia, może będziesz chociaż przedostatnia.

Gość gość
Uważam też, że larwa motyla jest ohydna. I zamierzam opowiedzieć wam o wszystkim co "uważam", bo to pewnie bardzo was interesuje. 🖐️

Gość gość
Ostatnia jestem ja i nic tego nie zmieni. Nie dasz rady mnie prześcignąć, Eve.

Gość gość
Chetnie bym cos zrobil z ta twoja suchoscia Eve ;)

Gość gość
gość dziś Wzrostem nawet też (widzę, że pojęcie metafory jest ci mocno obce)? ;) Gościu, w twoich wizjach mogę być nawet karlicą :) Naprawdę, jeśli ci to pomoże - fantazjuj i projektuj do woli, mnie się właśnie znudziło w tym momencie :) 🖐️

Gość gość
chciałabym cię przedstawić w jak najgorszym świetle, bo mam do tego predyspozycje :)

Gość gość
gość dziś No proszę, i gość - altruista (znów) zajrzał ;)

Gość gość
Zwilzylbym cie tu i tam ;)

Gość gość
Też jestem samotny to wiem co to znaczy więc odczepcie się od eve:PMyslicie że czemu tacy jak ja, eve tu siedzimy?Bo co zrobić z wolnym czasem?Samotność jest smutkiem:P

Gość gość
Wiecie, że Eve ma na imię Kazimiera?:-D;-)

Gość gość
Kazia? :-D

Gość gość
Tu są same Kazie, Rózie, Mirosławy i Antoniny. Same ryczące czterdziechy.