Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znow klocimy sie o tesciow...

Polecane posty

Gość gość

Niebede opisywala calej sytuacji. Po prostu ciezko sobie zasluzyli na to zeby ich znienawidzic. Wczoraj - corka niemowlak - ja i maz poszlismy do nich na dzien babci i dziadka, oczywiscie doszlo do pyskowki miedzy mna a tesciem. Dzis maz poszedl do rodzicow i wielce sa urazeni - tylko ze oni siebie nie slysza, tylko mnie. I awantura znow o nich. Dziecko przestraszone... Ja niemam sily tkwic w tym gownie dluzej...

Gość gość
ja tak miałam z teściową. wytrzymałam 2msc. poszliśmy na wynajem z rocznym synem. teraz juz dwa lata na swoim i jestesmy szczesliwi. mamy drugie dziecko- córeczka ma 6 msc

Gość gość
Jakim prawem podnosisz glos na czlowieka ktory jest starszy o pokolenie? osoba na poziomie jesli nie nie odpowiada towarzystwo to je opuszcza a nie wdaje sie w pyskowki. Tak cie nauczono w domu?

A dlaczego nie zostawisz ich w spokoju,kobieto? Nikt oprócz was wszystkich nie zna całej prawdy,więc czego oczekujesz? Na pewno zachęty do większej nienawiści,bo inaczej nie smarowała byś tego na forum.Żałosna jesteś!

Gość gość
Za co ta nienawiść? bo jesli ci ciężko podac przyklady na ktore tescie i tak tutaj nie beda mogli sie wypowiedziec to po co prac te brudy.Prawda jest jak doopa kazdy ma swoja.

Gość gość
Naucz sie milczec i odwaznie uzywac inteligencji. Czy ty chcialabys byc w wieku twoich tesciow i zeby osoba mlodsza od ciebie klocila sie z toba//// Uwazam, ze skoro nie chcesz dalszych klotni z nimi, to zaprzestan z nimi kontaktow. Natomiast ich kontakty z wnuczkiem i synem powinni byc wg ich potrzeb.