Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia_07

drozdze

Polecane posty

chcialabym sie zapytac czy stosowala ktoras z was kuracje drozdzami? mianowicie chodzi o ich picie :) slyszalam kiedys o ich funkcjach i dzis wlasnie zamierzam wypic pierwszy kubek :) jakie byly wasze efekty po stosowaniu ich np przez pierwsze tygodnie, miesiac?

Gość gość
Pilam drozdze przez ponad miesiac, zazwyczaj z takimi wynalazkami jest tak , ze musisz sie naczekac zanim cos zacznie sie dziac. No ale spektakularnych efektow po tym miesiacu nie bylo to przestalam,dla mnie duzo lepsze jest regularne lykanie supli w tabletkach :p

Gość gość
Ja piję i nawet i smakują. Dużo tzw baby hair mi wyrosło, paznokcie też rosną bardzo szybko i cera się poprawiła, ale na początku może być tzw wysyp, cera może się pogorszyć.

Gość monla_07
Babcia dała mi stary przepis: kilo cukru 10 litrów wody i 10 deka drożdży. zmieszac, poczekac kilka tygodni, przedestylowac****ić codziennie. jak myslicie pomoże?

ja planuje tak pic codziennie przez miesiac, zobaczymy czy efekty rzeczywiscie beda widoczne bo wiadomo na kazdym to moze dzialac inaczej. a dlugo sie trzyma taki wysyp na twarzy? nie chcialabym chodzic do szkoly z oszpecona twarza :P

Gość gość
Rożnie, jednych nie wysypuje, a innym może trzymać tydzień, miesiąc, a nawet przez cały okres picia drożdży.

Gość gość
Wysyp moze sie pojawic lub nie :) jest efektem oczyszczania sie skory wiec to zalezy od jej aktualnego stanu. Mnie na szczescie ominelo ale czytalam ze jak juz sie pojawi to trwa do 2 tyg.

o kurcze powiem ci ze troche mnie tym zmartwilas, cere na ogol mam niezla, nie mam jakichs wielkich pryszczy itp wiadomo czasem sie pojawi kilka szczegolnie przed okresem a pozniej znikaja. to chyba normalne u wiekszosci dziewczyn. ale mam wągry ktore mnie strasznie wkurzają, ukrywam je pod podkladem ale chcialabym miec ladna czysta i gladka cere zeby nie musiec uzywac podkladu

Gość monla_07
tylko p*******nku z nowym chłopakiem buzie mam pokrytą czerwonymi plamami - dlaczego tak jest? :(

Gość gość
Ja tak samo raz na jakis czas cos mi wyskoczy ale cery marzen nie mam :p Mimo to nie bylo wysypu podczas picia