Gość gość Napisano Styczeń 22, 2016 A więc tak bylam z chlopakiem prawie rok, bardzo się kochalismy... Ale po jakims czasie zaczelo nam sie nie ukladac... Byl strasznie zazdrosny i postanowilam mu powiedzieć żebyśmy sobie dali czasu, on nie chcial caly czas pisał i wydzwanial a ja chcialam żebyśmy za sobą zatesknili :( i zeby bylo znowu tak super jak na poczatku :'( Byl moim pierwszym peawdziwym chlopakie, spedzilismy razem swoj pierwszy raz <3 Ale on po tygodniu znalazl sobie jakas dziewczyne... Chcialam sie zemscic i tez sobie kogos znalazlam zeby sie poczul tak jak ja Ale ten chlopak sie we mnie zakochał i zrobil mi dziecko (zorientowal sie ze jest coś nie tak i ze go chce zostawic, tak sie wytlumaczyl) ale ja go nie kocham wgl, a mój były udaje ze mnie nie zna :( olewa totalnie nawet zmienil numer :'( dodam ze nigdy taki nie byl mala klotnia w naszym zwiazku i plakal przepraszal on naprawde mnie Kochal, dlaczego teraz tak sie zachowuje i co ja mam zrobic pomoze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach