Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Widzę ciemność :D

Polecane posty

Gość gość
Ten kto tu straszył pisał że ujawni treści mailów a nie zdjęcia

Przyznaję tylko teraz mi przykro trochę bo gość wie więcej i w szczególe z tego co czytam. Od tej pory nie będę Cię uwielbiać nawet z gościa:P

Gość gość
Na drugi raz nie rób z ludzi idiotów i po sprawie. I nie hejtuj. Wiesz o jakich wpisach teraz piszę.

...bądźcie konsekwentni, skoro piszecie o dziewczynie ze jest głupia to jak może robić z kogoś idiotę ... no chyba, że się jest już totalnie głupim :)

Gość ma wyobraźnię Sak :-) Hejtowalam, wychwalalam się z gościa. Ciekawe co jeszcze wymyślą :-) ;-) Skoro się wydało to już więcej nie pisz, bo znów będzie na mnie :-D

Gość gość
Jak pisała Want myślenie nie boli. Wbrew logice nawet głupol może kombinować tylko zawsze przekombinuje.

Gość gość
Gość to gość tamto, gość zły, gość obraża, poniża ale jednak przylazłyscie tu mimo kontaktu mailowego to zamknąć gęby i siedzieć, bo chyba wam o to chodzi:classic_cool:

Gość gość
Myślenie nie boli ale skąd ty Wando o tym wiesz skoro o myślenie cię tu nikt nie oskarża ani nie podejrzewa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Want jest śliczna i najpiękniejsza :-).

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy mogąc pogadać prywatnie wolą publicznie i jeszcze znosić obelgi. :O

A ileż znaczą te obelgi??? Nie wiesz że najmocniej ranią najbliżsi? Tutaj jedynie taki gość może mnie sprowokować do odpowiedzi. Want...dawno kawy nie piłyśmy;)

Gość gość
Sakura nudziaro, gdzie erotyzm w tym co piszesz infantylna licealiatko? ty również masz nieczyste sumienie 😘.

Teraz już tak:) z chwilą zalogowania się ciśnienie podnosi się automatycznie:D

Ja nic nie muszę Want. Biorę co chcę, nie obchodzi mnie co wypada, a co nie :)

A wiem, chodzi Ci o tego jotpega :-) jest tylko mały problem - przy próbie zrobienia ostatniego selfie popekal wyświetlacz. Kompletnie nie rozumiem czemu :classic_cool: Próbowałam skleic, ale nie działa :-o :-D

Gość gość
Ja tylko zapytam.Czy Ty Want masz naprawdę trzydzieści lat?Jeśli tak to w sumie przykre.Masz mentalność na poziomie gimbazy.Przypominasz mi bohaterki programów typu Pamiętniki z wakacji:-D

...hahaha nie ma to jak ktoś już opanuje "copy &past" i jest zabawa :) : " gość dziś Ja tylko zapytam.Czy ty matu masz naprawdę 60 lat?Jeśli tak to w sumie przykre.Masz mentalność na poziomie gimbazy.Przypominasz mi bohaterki programów typu Pamiętniki z wakacji "

Gość gość
ile lat ma sakura? to ona jest ta idiotka spamujaca ze want jest taka piękna??

Może cycki się nie zmieściły na tym jpegu i dlatego popękał? Zrób z cyckami, to będzie dobrze. ;)

Gość gość
Sakura hejtuje i piszę jaka piękna jet Want :P:D:D:D:D:D:D:D

No wiesz Sak, taka z Ciebie przyjaciółka? :-D poczekaj, zapamiętam to sobie :-) Andro, ja nie mam cyckow - może w tym tkwi problem? :-D

Kurde gościu kogo pytasz tym razem? A Ty want powinnaś docenić fakt że nie muszę pomacać aby uwierzyć:D