Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świetny chłopak ale brak iskry

Polecane posty

Gość gość
09:39 Czego brakuje u niego? Jaki powinien byc, co posiadac (cechy charakteru, wyglad ) zeby z Twojej strony było pożadanie?

Gość gość
Nie powiem ci tego dokładnie! Bo to chyba nie zależy dokładnie od tych czynników. Nieraz podobali mi się też spokojni i mniej przystojni... Więc nie wiem, może akurat on nie jest dla mnie.

Gość gość
A tak mi na tym zależy, bo to jest naprawdę mężczyzna z klasą. No po prostu. Ale w tym ambaras, zeby dwoje chciało naraz..

Gość gość
to sprobuj i zobaczysz

Gość gość
A że spytam tak... hmm... skąd jesteś?

Gość gość
Mam podobnie poznałam super faceta ale co jak mnie pocałunek to jak 220 by mnie porazilo, miły ,bogaty ,nie za ładny, ciekawa praca, zainteresowania ,nurkowanie itd.. Ale nie ma tego czegoś, i do tego ma 13cm w rozporku na tyle wygląda bo przebiegał się i ukradkiem widziałam

Gość gość84
Aha. Czyli chłopak ma same zalety i jeden feler: nie jest na tyle agresywny i dominujący żebyś wzbudzić w Tobie pożądanie. Widać tak masz, a iskra musi przyjść sama. Skoro nie przyszłą to już raczej na to nie licz.

Gość gość
gość84 dziś Aha. Czyli chłopak ma same zalety i jeden feler: nie jest na tyle agresywny i dominujący żebyś wzbudzić w Tobie pożądanie. Widać tak masz, a iskra musi przyjść sama. Skoro nie przyszłą to już raczej na to nie licz. x gość wczoraj Nie powiem ci tego dokładnie! Bo to chyba nie zależy dokładnie od tych czynników. Nieraz podobali mi się też SPOKOJNI i MNIEJ PRZYSTOJNI... Więc nie wiem, może akurat on nie jest dla mnie. x Następny , który widzi tylko białe i czarne.

Gość gość84
No ale o tym jest temat - gdyby autorka sama sobie stwierdziła, że jednak nie ten to wszystko byłoby OK. Bo tak się zdarza. Ale autorka uparcie kmini czemu nie ten...I o tym też dyskutujemy.

Gość gość
gość84 dziś No ale o tym jest temat - gdyby autorka sama sobie stwierdziła, że jednak nie ten to wszystko byłoby OK. Bo tak się zdarza. Ale autorka uparcie kmini czemu nie ten...I o tym też dyskutujemy. x Autorka napisała ,ze nie przepada za bad boy a Ty jej wciskasz ,ze to dlatego ,ze nie jest agresywny i dominujący. No właśnie chyba jest nie ten bo coś nie iskrzy a autorka chciałaby żeby zaiskrzyło bo on jest jej ideałem faceta, ideałem z charakteru i z wyglądu.

Gość gość84
Ale przecież wyraźnie napisała co jej przeszkadza? Ja tylko to powtórzyłem. Wróć do tekstu.

Gość gość
gość84 dziś Ale przecież wyraźnie napisała co jej przeszkadza? Ja tylko to powtórzyłem. Wróć do tekstu. x Autorka napisala , gość 2016.01.22 Może dlatego, że wydaje się.. za miękki? To zdanie nie mówi ,ze autorka lubi bardziej agresywnych ,ani nie mówi nawet ,ze on jest miękki. Ona nawet sama nie wie , jej się wydaje ,ze on jest miękki. Myślę ,ze autorka użyła tego słowa bo nie znalazła w tym momencie bardziej trafnego ,oddającego jego naturę. Napisała ,ze bije od niego ciepło, dobroć a to nie oznacza ,ze jest miękki i nie oznacza ,ze jej te cechy nie odpowiadają . Nie ma czegoś tego co wzbudziłoby w niej pożądanie ale właśnie co to jest ? Ona nie wie. Ja tez nie wiem.

Gość gość84
Tak, masz rację, ale moim zdaniem ważniejsze jest to, co autorka napisała na samym początku: "Niejeden facet to krowa, która dużo ryczy, a mało mleka daje. Ale chodzi o samo wrażenie. Nie jest rozgadany jak inni, spokojny, ale kiedy na mnie patrzy, widzę w jego wzroku.. autentyczną czułość i ciepło. Ja też go bardzo lubię, ale budzi we mnie bardziej... takie odczucia harmonii i spokoju, ale pozbawione pierwiastka seksualności. " Tu jest sedno sprawy, tylko nie napisane wprost. Tak, jest miękki, nie jest przebojowy, stanowczy (dominujący). Przynajmniej wg. autorki . Zawsze, gdy słyszę (lub czytam) w jednej wypowiedzi zestawione razem ciepło i dobro oraz harmonię bijące od faceta oraz brak tego pierwiastka seksualności i pożądania to widzę, że autorce takiego stwierdzenia brakuje tej męskości rozumianej jakoś dominacja, agresja (w różnych formach), przebojowość itp. Ale opieram się tym co przeczytałem, a co sobie myśli autorka to tego już nie wiem.