Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co dalej zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Pewnie będziecie po mnie cisnąć itd ale trudno. Jestem w związku od 7 lat. Czekam na oświadczyny. Planujemy ślub za 2 lata i mamy mnóstwo planów na zycie. Pol roku temu poznałam z******tego faceta ale kontakt sie urwał i odnowił tydzien temu. Jest przeciwieństwem mojego faceta. Krótko mówiąc jest z******ty, przystojny i opiekuńczy. Przesadnie mnie pociąga i w ogóle. Nie wiem co robić. Na prawdę nie wiem co mam zrobic. Kocham mojego faceta ale mnie nie pociąga. (Był moim pierwszym). Z tym "z******tym" do niczego nie doszło ale nie umiem sie wycofać :(

Gość gość
I właśnie dlatego baby są okropne. Niby go kocham,, ale go nie kocham. Zrozum babę tutaj. Nigdy nie wiesz, kiedy zdecyduje cię wymienić na nowszy model. Przynajmniej bądź uczciwa w tej materii, a nie szmać się na dwa fronty.

Gość gość
Czemu planujesz ślub z kimś, kto Cię nie pociąga? Niezaleźnie od tego, czy jest jakiś inny na horyzoncie? A moźe Twój narzeczony jest ok, tylko Tobie zachciało się nowości i przygody? Sama musisz się z tym uporać. Jeśli pójdziesz z tym nowym na całość, co będzie potem? On Cię pociąga, ale to tylko seks, bez ciągu dalszego. Bo jeżeli coś się między wami kroi na poważnie, musisz podjąć decyzję. Skoro podjelas kontakt z tym nowym, to chciałaś tego. Przez parę chwil nie myśl macicą, a pomyśl głową. Rozważ wszystko , za i przeciw. Uczciwie! Bez ścierny.

Gość gość
Czegoś ci brakuje w obecnym związku. Rutyna przynosi nudę.

Gość gość
nikt za ciebie decyzji nie podejmie. albo idziesz na calosc albo wogole. hormony buzuja