Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemelek24

Drogerie internetowe

Polecane posty

Gość elemelek24

Korzystacie z kupowania kosmetyków online? W jakich drogeriach internetowych najczęściej kupujecie? Ranking cen i jakości produktów oferowanych w sieci.

Gość tadla
U mnie było kilka, ostatnio króluje TopDrogeria bo cały czas wprowadzają coś nowego, asortyment jest na bieżąco uzupełniany i nowości sprowadzane. No i widać, że jest ruch bo ciągle coś niedostępne i udostępniane więc mam pewność także już namacalną po kilku dostawach że nic nie będzie zważone i zleżane jak niestety wcześniej mi się zdarzyło w jednej z lubelskich stron. Cenowo wypadają świetnie a od tego i tak są jeszcze obniżki na promocjach no i produkt dnia <3

Gość gość
Kosmetyki z serii Natura Sibertica ( http://www.nocanka.pl/natura-siberica-m-465.html )cieszą się w ostsnim czasie dużym zainteresowaniem ze względu na właściwości i naturalne pochodzenie składników. Z tego co się zdążyłem zorientować to można je kupić przede wszystkim w sklepach internetowych.

Gość gość
Ja większość kosmetyków kupuję drogę online i jeszcze się nie zdarzyło, żebym była niezadowolona. Nie mam jakiegoś ulubionego adresu a ostatnio zaopatruje się w sklepie Nocanka, bo zbieram tam za zakupy punkty rabatowe.

Gość gość
Moja znajoma manicurzystka kupuje produkty marki Semilac w sklepie internetowym Nocanka. Ostatnio kupiła tam kosmetyki marki Bania Agafii ( http://www.nocanka.pl/babcia-agafia-m-464.html )i jest nimi zachwycona. Cena była dobra, bo trafiła akurat na ich promocję.

Gość gość
Ja ze znajomą zrobiłyśmy kiedyś zakupy na naturabazar.pl bo akurat trafiła się fajna promocja. Od tej pory jestesmy wiernymi klientkami :)

Gość gość
Ciężko jest naprawdę naturalne ekologiczne kosmetyki znaleźć. Ja mam zaufanie na pewno do sklepu enaturalne ( www.e-naturalne.pl ). U nich już parę zakupów zrobiłam i rzeczywiście ich kremy nie obciążają mi skóry, a mam problemy z trądzikiem różowatym. Im mniej konserwantów i tego typu składu w kosmetykach tym skóra może łatwiej oddychać, odpoczywać i się regenerować.

Gość gość
Niezłe rabaty robią czasami w sklepie na www. nocanka.pl . Ja mam ich FB polubione, także na bieżąco mam info o kolejnych kodach rabatowych czy wyprzedażach i trochę tego jest w ciągu miesiąca. Fajnie, że wysyłkę dużo nie biorą, bo ja raczej hurtowych zakupów nie robię, więc dla mnie to ile zapłacę za dostawę ma znaczenie. Czasami zamówię coś razem z siostrą, więc nam się koszt rozbija na dwa.