Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham dwóch facetów

Polecane posty

Gość gość

Kocham dwóch mężczyzn. Zycie jest beznadziejne.

Gość gość
Z jednym jestem 6 lat, pomijając nasza ostatnia przerwę... 4 miesięczna.. rozstalismy się i to on podjął ta decyzję,że chce odejść. Podczas przerwy poznałam mężczyznę.. duzo starszego ode mnie, zauroczyl mnie sobą,a ja głupia brnelam w ta znajomosc (jest po rozwodzie). Poszliśmy ze sobą do lozka. Po seksie utrzymywalismy kontakt tydzień czasu, aż pewnego dnia przestał się odzywać. Pomyślałam że mnie olal. Po tygodniu.. odezwał się mój były.. ze chce wrócić. Dałam szanse. Wszystko graloby.. gdyby nie fakt,że wczoraj odezwał się poprzedni mężczyzna.. ze ukradli mu telefon i dopiero teraz znalazł mnie na fb. Brak słów....

Gość gość
Powiedziałam mu ze wróciłam do byłego. Chce żebym zostawiła byłego,który jest teraz moim obecnym... twierdzi ze tęsknił i kocha.. :(

Gość gość
ile lat ma ten starszy mężczyzna? szczerze wg mnie ani jeden ani drugi to nie jest to...bo gdyby było nie było by tego problemu..ciągło by Cie do jednego, albo choć do któregoś z nich bardziej

Gość gość
Sama nie wiem do którego mnie bardziej ciągnie. Z obecnym nazwijmy go X przeżyłam dużo złych i dobrych chwil... jest to w pewnym sensie przyzwyczajenie,przywiązanie ,szanuje go.. Drugi mężczyzna.. to taki silny psychicznie facet. Starszy ode mnie o 15 lat. Widać,że mu zależy... trochę go boli całą ta sytuacja. Nawet stwierdził,że go zdradziłam ? Tylko,że nie byliśmy w związku... po prostu zwykle spotkania... chce żebym wprowadziła się do Niego i zakończyła znajomość z obecnym partnerem.

Gość gość
Niech ktoś doradzi :(

Gość gość
No właśnie, tak to jest. Niestety mam tę wątpliwą przyjemność ;) że po zawodach faceta już później nie jesteś pewna czy to nadal miłość, czy może właśnie bardziej przyzwyczajenie i ten nieszczęsny szacunek. :o

Gość gość
masz 3 otworki,jeszcze jednego se doszukaj:-D :-P

Gość gość
aha rozumie, myślę ze ten drugi traktuje Cię poważnie skoro tak się oburzył ze go ,,zdradzilas" i chciałby byś się wprowadziła już do niego tylko czy to jest dobry pomysł? nie sądzę, dlatego ze moim zdaniem to za szybko żebyście razem mieszkali..dajcie sobie czas, spotykajcie się dalej..zobaczysz jak będzie zachowywać sie, czy nie będzie próbowal mieć Cię na własność, bo jeśli tak to jest pierwszy sygnał ostrzegawczy by na niego uważać, dobrze by było by umiał poza tobą mieć swoje życie, pasje, byś się nie stała dla niego całym światem bo za jakiś czasmożesz stwierdzic ze to nie to a on ci nie pozwoli odejść, tak miała moja koleżanka która zbyt szybko związała się ze starszym facetem i zamieszkali razem po kilku spotkaniach. tzn znudził się jej chciała by odejść a on jej nie da tzn da ale strasznie przeżywa gdy ona zrywa ,,ze on już nie chce żyć bez niej" itp i ona męczy się z nim na siłe bo się boi ze zrobi coś sobie bo już były takie akcje..ja teżmam starszego o 20 lat ode mnie ale póki co tylko się spotykamy, nie spieszy mi się do zamieszkania z nim bo chce mieć pewność ze nie popełnie błędu koleżanki

Gość gość
Mnie to akurat nie bawi. Próbowałam lekko zbyć tego drugiego... Sądziłam ,że gdy mu napisze ze spałam z obecnym to da sobie spokój. Co prawda trochę pomarudzil,że tylko 2 tygodnie nie mieliśmy kontaktu... a ja już wskoczyłam byłemu do lozka :/ A po chwili ze on chce mnie przytulic i żebym przyjechała do Niego jeżeli mi zalezy... bo on już wypił i nie może...

Gość gość
Nawet nie myślę o tym by się do Niego wprowadzić.. to byłoby głupie na maksa. Tylko co z Nim zrobić ? Widać ze jest strasznie zazdrosny.. i przyznam że z tą wprowadzka do Niego -zapaliła mi się lampka ostrzegawcza... czy nie chciałby mieć mnie w pewnym sensie "na oku "

Gość gość
nie wiem. nic nie wiem ,co powinnam zrobić. :(

Gość Szuflada_wspomnień
a mogę zapytać ile masz lat?

Gość gość
24... A jaki to ma związek ?

Gość Szuflada_wspomnień
bo inaczej jak masz 20 a ten starszy 35 i inaczej jak masz 35 a starczy 50 :P Powiem Ci tak. Na Twoim miejscu zostawiłabym młodszego ale ze starszym bym się nie wiązała.. oddal się od jednego i drugiego.. na dwa tygodnie.. na miesiąc.. Cieżko będzie, wiem bo doświadczałam. Nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała ale spotykałam się ze starszym facetem o 20 lat a jestem od Ciebie 5 lat starsza (czyli niewiele).. i tak naprawdę cały czas chodziło o seks.. bo starszy facet przy młodszej kobiecie czuje się też "młodszy" i pełny wigoru.. i niestety jest to na chwile.. może być przez miesiąć, trzy, albo dwa lata jak było to u mnie.. A obecnego bym zostawiła, dlatego, zeby się zastanowić i czasem komuś nie robić nadzieji.. bo potem może się okazać, że będziesz musiała albo skrzywdzić albo sama cierpieć i zostać z litości.. I uwierz mi, że wiem, że to wcale nie jest łatwe, bo sama nie jedną noc przepłakałam..

Gość gość
Dziś gdy pisaliśmy to.. wydawał się taki jakby chciał mieć nade mną kontrolę. Postawił ultimatum.. albo kończę znajomość z obecnym albo mogę o Nim zapomnieć. Później gdy widział, że jest mi to obojętne to zrobi... zaczął od nowa swoją gadke.. ze on mnie kocha ,że on chce mnie , że tęsknił i myślał... tylko był przy tym taki... opryskliwy, nieznośny.. parę razy przeklnal w sms.... jak gdyby chciał żeby wkoncu do mnie dotarlo? Nie wiem... ale chyba trochę mnie to zgubilo... I kręci niesamowicie. Tylko co jeśli.. nie będzie mógł mi tego wybaczyć ? Wydaje się pamietliwy..

Gość gośćzimna
to ja Ci odpowiem bo też kocham dwóch.a kocham dwóch bo pierwszy dał ciała,i wtedy pojawił się wyłom i mój ból ukoił drugi,ale drugi też dał ciała bardzo mnie zranił i wtedy dojrzały już pierwszy pomógł mi się pozbierać,każdy z nich jest winny pojawienia się tego drugiego bo nie potrafili być facetami gdy powinni ,rozwijali się w wolniejszym tempie,nie będę wybierać to ich wina,że jest jak jest,mieli idealne warunki na idealną miłość ale to spieprzyli,mam w d***e szukanie kolejnego,jestem rozczarowana męskim rodem :-) mam teraz nowe zainteresowania i przedkładam to nad moje miłości,zostaną obaj ,niech piją co nawarzyli,a jak się nie podoba to nie zatrzymuję,zawsze byłąm dobra ale już mi się nie chce,zresztą jak przestać kochać,jakbym przestała znaczyłoby że to nie miłość ,kocham dwóch i koniec

Gość gość
gosczimna czyli co.. spotykasz się z nimi dwoma ?

Gość Szuflada_wspomnien
Bez sensu z dwoma.. Ale starego bym olala albo zdystansowala.. Bo coś tu nie gra..

Gość gość
Właśnie też mi tu coś nie gra. Czyżby chciał zdominować świat ? Bo chyba nie lubi gdy ktoś jest od Niego lepszy.. na to mi wychodzi .