Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo siedzicie już na kafe i kogo wspominacie najlepiej , a kogo najgorzej?

Polecane posty

Gość gość
Heloiza czy jakoś tak? Powiem, że jakaś mądrość w tym była, ale jej zafiksowanie w tym temacie nie wróżylo nic dobrego jeśli chodzi o jej zdrowie psychiczne. A no i gość od badań ginekologicznych wymiata:)

Gość gość
Ja lubiłam bardzo dziewczyny z topiku spełnione i szczęśliwe.jeszcze parę lat temu pisały. Topik nieciumkajacych tez był super, można było się pośmiać

Gość gość
Siedzę na kafeterii już ok.11 lat. Nie przywiązuję się do pseudonimów, nie wyobrażam sobie osób. Czytam uwagi, opinie, odnoszę się do nich, wyrażam własne. Czasem zakładam jakiś temat i go śledzę. Po to jest forum dyskusyjne a nie po to żeby tworzyć sobie w głowie czyjeś wizerunki i w nie wierzyć. :D

Gość gość
Agatka rozbawia mnie niesamowicie. Nie znoszę ten starej flądry allium

Gość gość
10.rok.. pamietam ike, przerwe miedzy palcami, mee, komiczne, bardzo milego blondyna..

Gość gość
9lat. Za moich czasow przerwa zloty jesienna ike wiosenna lips

Gość gość
5 lat, wiosenna-4zplusem w późniejszym czasie ,poznanski kwiatek polny, jennifer8787,mea, asiamt, moge wtrącić słówko ,mała agatka i nowsze co uważam za dno ledzeppelin i led i inne podobne (to chyba ta samo osoba) sulimira to nawiedzona karmiąca, ja też karmiłam piersią ale to co ona wyprawiała to woła o pomste, było jeszcze kilka ale najlepsze były o jennifer8787 co opisywała ze szczegółami ile to nie ma kasy, ze nic nie robi i nie musi pracować bo jej mąż ma tyyyle kasy że oni za gotówke w rok czy dwa dom postawili, wrzucąła fotki i nawet linki do allegro zeby uwierzyć że ona kupuje kran za 1500zł albo inne. W koncu za duzo napodawała szczegółów bo ją ktoś zlokalizowal na fb wstawiał zdjęcia męża codziennie podszywali sie pod nią i napisał w koncu ktoś do niego chyba-ona wtedy znikneła na troche-chyba on jej awanture mega zrobil że ona publicznie o nim sie wypowiada i ile mają pieniędzy. Opowiadala o wszystkim i obrażała wszystkich. Nawet o swoim dziecku i fotki wstawiała podała imie wiem itp. No głupia jak but.

Gość gość
Nieznosilam wywodów- jaheira, że ona jest dr naukowy, jest naj, jej rodzeństwo tez super wykształcone, a cała reszta to kmioty i motłoch. Kolejna idiotka to Jagoda369, która się chwaliła, że topiła szczeniaki w wiadrze i psy to ona ma doopie. Kupowała kremy Diora, a maksymalnie oszczedzała na dziecku, dla niego już mogło być wszystko najtańsze i najgorsze, grunt, że ona na siebie kasę wydaje.

Gość gość
Pamiętam wiosenną mamę

Gość gość
Ja pamiętam te wariatki Led, dns, dagę jagę, wredną. Boże jaki margines to był:O

Gość gość
Gość 17 42 dokładnie tak samo myślę a śmieje się z agatki1988 taki ma chyba nick ;-)

Gość gość
18:22 one tu siedzą na gościu, zwłaszcza wredna najczęściej tu nadaje. Ledowa rzadziej, dns częściej i czasem nawet jak się zapomni to wpisuje swój nick, ale bez zalogowania na niebiesko. daga jaga jest najrzadszym gościem tu.

Gość gość
A Anitka? Ona to już chyba urodziła, co? ☺

Gość gość
Jakieś dziesięć lat z przerwami. Pamiętam Amanta Wszech Czasów k. Odwetowa, Maxa Zallandera, pozdrawiam środkowym palcem. Kiedyś było tu inaczej. Nie było tylu trolli. Normalnie się gadało.

Gość gość
gość dziś a ty skąd wiesz ile są skoro piszą z gościa? skąd wiesz, że led rzadziej, a jaga najrzadziej?

Gość gość
Bo wiem jak to sprawdzić

Gość gość
Gość dziś 19:09 Ok zrobimy test. Pisze z gościa ale mam stały nick. Kim jestem?

Gość dns dns
18:32 wcale się nie zapominam, po prostu nie chce mi się logować :D

Gość gość
gość dziś to słabo ci idzie :o

Gość gość
melduje się jestem ze starej kafe, ale mam gdzieś logowanie czasem się udzielam, ale tylko pozytywnie pozdro

Gość gość
Yhy dns, taaaak nie chce ci się, a kiedyś ci się chciało.... dziwne

Gość gość
20:28 (dns)idzie mi z***biscie i dobrze o tym wiesz

Gość gość
Piszcie dalej.

Gość GośćDwaNickiJeszczeCzarne
Dziesięć lub dwanaście lat ze sporą przerwą. Z pierwszego okresu zapamiętałem Plumkę, ale pewnie dlatego, że jako jedyna napisała mi list na e-maila i Okaczuszkę, którą znałem prywatnie dużo wcześniej

Gość gość
Jeszcze jest od ponad dwoch lat "moze przyszla mamusia",ktora co miesiąc 16go zaklada temat,podpuszcza,objedzie kto ma uwagi do niej i znika.I tak co miesiac,calkiem jak w PiS z ta miesiecznicą.

jestem tu z powrotem od niedawna ;) znowu jestem w ciąży. Kiedyś starałam się pomagać tutaj kobeitom przy karmieniu ale za dużo ataków mnie tu spotkało i stwierdziłam, że nie warto. Później w ogóle odstawiłam kafe bo się zrobił straszny syf, teraz zresztą też w większosci tak jest. O kp wiedzę mam dalej dużą, dalej karmię, będę karmić drugie dziecko. A o tym facecie co może karmić to tylko napisałam że istnieją takie przypadki na swiecie, taki przykład więc już nie wytykajcie że bzdury pisałam. Teraz dużo tu nie wchodzę, z nudów czytam kilka tematów z pierwszej strony. Wolę facebooka, tam przynajmniej jest bardziej przyzwoicie. Pamiętam chyba najbardziej wredną, dokłądnie pamiętam jak twierdziła że jej syn od mm nie ma próchnicy i jest super piękny i zdrowy a jak wyszły jej dane okazało się że jej syn prawie w ogóle nie ma zębów przez próchnicę.

Gość gość
Bo wredna to w ogóle uwielbia koloryzować swoje życie. Pamiętam jak na początku swojej kafeteryjnej kariery opisywała swój wyglad, to można było odnieść wrażenie, ze mamy do czynienia z miss world....no cóż realne zdjęcia pokazały jaka to "piękność" :O bardzo brzydka kobieta.

Gość gość
gość 2016.01.24 20:28 (dns)idzie mi z***biscie i dobrze o tym wiesz xxx hahahahaha jednak słabo ;)

Gość gość
To zaloguj sie

Gość gość
Co z ta Anita co ja mąż zła w dniu ślubu czy jakoś zaraz przed ? Później tam perypetie były ze się wyniosła od niego i matki wariatki itp. Ma ktoś linka do tego tematu? Pamiętam pozdrowienia 600 i ekipę z tego czasu. Najlepsze podszywy i zmysłowe historie , plus frazę z biedronki