Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo siedzicie już na kafe i kogo wspominacie najlepiej , a kogo najgorzej?

Polecane posty

Gość gość
Pozdro600***

Gość gość
Gość dziś 17:50 Widziałam zdjęcie wrednej na fb kilka dni temu, bo trafilam na forum na jej imię i nazwisko. Do piękności nie należy ale jakąś bardzo brzydka nie jest. Ot zwyczajna.

Gość gość
Helojza-chora przysychicznie dziewica,ktorej nikt nie chcial. JENIFER-MTIMANKA NIE PISZE TU -KTOS JEJ MEZOWI POKAZAL CO PISZE.A bylu to klamstwa.o bogactwie itp.... Jagoda zjeb mega... jestem tu 12lat

Gość gość
Dobrze wspominam milimetrowa,czasem mądrze pisała i mamę razy dwa

Gość gość
wstyd sie przyznac na kafeterie sie natknęłam pierwszy raz w życiu chyba w 2004 roku. Ze stałych nicków jakiś Myrevin robił furore, jakaś Morgaine mi sie zakodowała, ale z sympatią do nich to mi średnio byłoby więcej tych nicków, ale już mi wyleciało z głowy. Tego amanta wszechczasów też kojarze. Jakby tak wygrzebać z czeluści archiwów najstarsze topiki to by może sie wiecej przypomniało

Gość gość
Kto jenifer pamieta??

Gość gość
Kto jenifer pamieta??

Gość gość
Up up up

Gość gość
Ależ wy jesteście głupie :D

Gość gość
Jak ty

Gość Niebieskinick
Fajnie byłoby gdyby każdy ze "starych" wpisał się tu swoim niebieskim nickiem nawet bez textu :-) taka lista obecności ;-)

Gość gość
wiedziałam że niektóre siedzące tu istoty to debile ,ale nie sądziłam że aż do tego stopnia wy piszecie o tym forum jak o części swojego życia i to ważnej kto ,co ,sro WYKSZTAŁCONA INTELIGENCJA Z KLASĄ :-o prowadząca bujne życie zawodowo rodzicielskie a przecież to jest wirtulandja tutaj każdy może napisać wszystko z resztą widać niektóre piszą jakie to nie są ach och a za chwilę rynsztok z gęby

Gość gość
ja pamiętam wiosenna mama, meaa, scarlet, jaheira, exdebil, asiamt, jagoda, mogę wtrącić słówko i zwolenniczka konkubinatu :)

gość dziś W książkach też każdy może sobie opisać to co mu do głowy przyjdzie a jednak są czytane, podobnie w filmie. Forum ma tą zaletę, że jest interaktywne tak jak życie w realu. Jeżeli ktoś wie czego i jak mądrze poszukać, znajdzie. Lecz do tego potrzeba odrobiny inteligencji, której najwyraźniej ci zabrakło. Dla prostaczek twojego pokroju też jakieś miejsce się znalazło skoro tu jesteś i piszesz. Nie staraj się jednak oceniać innych swoją miarą, bo ta miara na twoją miarę skrojona :-D Pozdrawiam "czarne nicki" i te niebieskie również ;-)

Gość gość
a ja też sweet rose

Meaa, wiosenna mama, wredna, toksyczna kobita, podlej kwiatki, zaklopotananieznajoma, sucho ma ta palma, tasmanska, olaboga i wiele wiele innych. Kiedyś dało sie normalnie tu pogadać...

Gość gość
MamaMloda39 masz 23 l i pamiętasz babki które siedziały tu kilka lat temu? nie chodziłaś do szkoły tylko siedziałaś na forum o macierzyństwie ? ?

Gość gość
O a ja jeszcze pamiętam oprócz wymienionych mamę 6latki. Ma ktoś w ogóle na nia namiar? Kiedyś pisałyśmy na jednym wątku.

Kiedyś szukałam opinii odnośnie jednych tabletek antykoncepcyjnych i zauważyłam ze forum jest bez zakładania konta. Później zaszlam w ciążę w wieku 19 lat i tak jakoś zeszło :)

Gość gość hehehehe
ufff mnie nie wymieniły :P :p :p

Gość gość
Czekaj, zaraz cię wymienię :classic_cool:

Gość gość
a ja pamietam ivanethebest/malaxxxruda.... tyle co ta dziewczyna naklamała to glowa boli.....

Gość gość
15:38 to wymieniaj :P

Gość gość
Też pamiętam mame 6latki ale namiarów nie mam :P no i toksyczną, wiosenną, mee... piękne czasy :D

Gość gość
a pamięta któraś z Was Zaqwertyaao?? Eeehhhh...

Gość gość
a gdzie jest GRATKA ???? :D ciekawe czy w jej życiu zaszły jakieś zmiany...

Gość gość
Nie. Ale ja tu jestem dopiero 2 lata

Gość wiarus dezerter
Siedzę tu od końca września 1939 i czekam aż się wojna skończy. Dobrze wspominam Mościckiego tyle że on nawiał do Rumuni a ja tutaj

Gość gość
Cham noż mi dowaliłaś :-) boki zrywać nie wiem jaką miarę na ciebie szyją prostaku bo takiej chyba nie masz skoro nie potrafisz zrozumieć tak prostego przekazu

Gość gość
Ja jestem tutaj od około 1,5 roku Bardzo bawiła mnie Sulimira i te jej złote rady na temat kp a teraz śmieszy mnie Agatka1988 - jej opowieści i cudownym mężu i super dziecku oraz syfiarze bratowej :)