Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leżę i nic nie robie a w domu syf

Polecane posty

Gość gość

Bo mam już tego dosyć, oboje pracujemy a on jak wraca z pracy leży całe dnie przed komputerem czyli od 16 do 23, a ja zapieprzam, tydzień temu się zbuntowalam i przestałam cokolwiek robić, jedynie obiad dla siebie i dziecka oraz pranie,ten brudas nawet skarpet nie ma czystych nosi te same od 3 dni ale mam to gdzieś , w kuchni mega burdel o łazience nie wspomnę , teraz jest w pracy jak wróc***ewnie będzie dym i wezwie mnie od brudasow ale ja gnoja naucze,ale mam nerwa

Gość gość
heh u mnie tez syf , wczoraj dzieciaki jadly popcorn ktory wala sie w calym pokoju dzisiaj , w lazience sterta ciuchow jedne do prania drugie do suszenia w kuchni zmywarka nieoprozniona a brudne gary leza w zlewie :( w przedpokoju bloto i kamienie a w pokoju gdzie mamy cos a"la biuro sterta papierow moich , moja praca do ogarniecia a ja nie mam sily na nic , maz w pracy dzisiaj a ja mam angine , siedze wiec na kafeteri i jakos sacze herbate

Gość gość
jak 3 dni chodzi w tych samych skarpetach i nawet ich ręcznie nie przeprał, to masz trolla przestrasznego i śmierdziela w domu! współczuję

Gość gość
Tak go mamusia nauczyła, która niestety mieszka i kwestia czasu jak mu wszystko wypierze na obiadki juz go wola, wiec z mojej nauki pewnie nici ale i tak się nie ugne niby czemu on może leżeć a ja nie,rozważam rozstanie bo mam go serdecznie dosyc

Gość gość
no ja bym takiego śmierdziela już dawno pogoniła

Gość gość
Gościu z 11:33 No i dobrze odpoczywaj sobie nie ma co się napisać, zdrowie najwazniejsze

Gość gość
Mamusia mieszka obok co mi zjadło tekst :)

Gość gość
dzieciaki pogoń, nich chociaż ten popcorn odkurzą

Gość kardulaki
Kolejna beznadziejna sobota....nie mam za co ani z kim wyjść taka ładna pogoda :(

Gość gość
mam takiego męża, przychodziłam z pracy i cały dom na mojej głowie, tez tak zrobiłam że przestałam sprzątać i co nic to nie dało, jak ktoś jest brudasem to nim zostanie. Teraz jestem na macierzyńskim, niedługo mi się kończy i przeraża mnie myśl jak to będzie gdy wrócę do pracy

Gość gość
No to pozostaje mi zostać tez brudasem bo nie mam zamiaru sprzątać do 23 gdy on leży h9albo rozstać sie

Gość gość
Ale d**y mu dajesz?

Gość gość
Nie,nie daje

Gość gość
Feministki za słabo was tatuś trzepal albo w ogóle pasa nie używał na dupsko wasze i nie nauczył gotować prac sprzątać. To teraz sue stawiacie. Bo żeby was pasem albo kablem nauczino poslurzensrwa jak wam się każe sprzątać gotować prac to teraz byście się mężowi nie stawiamy i nie mialybyscie fanaberia. Rozpierzczine baby w tych czasach. Kiedyś pas był rodziców na dziewczynki i rękoma prac musiały. I miały nauczkę i pamiętamy do końca życie jak ma się zachowywać kobieta i jakie ma obowiązki. Bestresiwo wychowane dxiewucgy.

Gość gość
Ja tez nie daję

Gość gość
12.09- kiedyś facet miał jaja i potrafił zarobić na rodzinę, a teraz same p**d/usie dookoła

Gość gość
Narabałes juz drwa na zime dla całej rodziny, zeby zimno nie było, meska cipo? Czy trxymanie siekiery ci zabije?...

Gość gość
Jak wróci to powiedz tak jak ja kiedyś mojemu... "Mam sexualne podejście do wszystkiego i do życia Pie rdole wszystko" I teraz trochę mi zaczął pomagać.

Gość gość
Na pewno seksu już nie uprawiacie. Stąd problem.

Gość gość
a ja właśnie wytrzepałam dywan :)

Gość gość
12:17 , ha ha ha dobre :-) .. Ja też mam syf w domu , żadnej szklanki czystej już nie mam . Wróciłam z pracy z dzieckiem , oboje jesteśmy chorzy . Męża nie ma , ale też wróci zmęczony . Synka męczy kaszel a mnie gardło boli i ogólnie zle sie czuję . Ja jestem tego zdania że jak oboje pracujecie to obje powinni sprzątać i smierdziela trzeba nauczyć . Tylko się nie uginaj . Pozdrawiam :-)