Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomooooocyyyy

ale się skompromitowałam... wyznałam miłość mojemu kierownikowi, dostałam kosza

Polecane posty

Gość pomooooocyyyy

Jejku pomóżcie mi :( Jak teraz z tego wybrnąć? Co ja mam robić? Dostałam nową pracę w której nie mogłam się odnaleźć. Mój kierownik bardzo mnie wspierał. Popełniłam sporo błędów, kiedyś zawołał mnie na rozmowę i dał mi kartkę, którą przedzielił na pół z jednej strony był błąd, z drugiej sposób rozwiązania tak żeby nie powtarzać tego błędu i uzupełnialiśmy to razem, wspierał mnie, dodawał mi sił aż się wszystkiego nauczyłam i jest już ok. Ostatnio dał mi umowę na dwa lata i powiedział, że wiedział że będzie ok widział we mnie potencjał od początku. Dostałam awans i podwyżkę, w międzyczasie się w nim zakochałam.... Napisałam mu maila, to okropne... "Cześć, myślałam ostatnio sporo o tym jak mnie traktujesz i o naszych stosunkach. Wydaje mi się, że Ci się podobam. Jeśli tak jest to Ty mi też bardzo :). Jesteś przystojny, atrakcyjny i masz dobre serce. Piszę to tylko dlatego, że wyglądasz na nieśmiałego faceta i może bałeś się zrobić ten pierwszy krok. Może pójdziemy na kawę?:)" Napisałam mu to wczoraj wieczorem z domu na służbowego maila... Odpisał dzisiaj rano... ,,Cześć, Ja jestem żonaty i mam dzieci :) Traktowałem Cię jak innych pracowników, nie ma to nic wspólnego z czymś więcej niż poczucie przynależności do zespołu, chęć wsparcia i po prostu mimo roztrzepania widziałem w Tobie potencjał. Cieszę się, że nauczyłaś się wszystkiego i z nami pracujesz teraz już efektywnie. Udanego weekendu, nie myśl o pracy :). Do poniedziałku '' Chyba w poniedziałek nie idę.... :( Biorę urlop i zapadnę się pod ziemię :(

Gość gość
a wiedziałaś że ma rodzinę?

Gość pomooooocyyyy
nie wiedziałam, on nosił obrączkę ale srebrną i w sumie taka obrączka może wiele oznaczać raczej w mojej głowie było że jak żonaty to złota obrączka...

Gość pomooooocyyyy
tzn nosi obrączkę - srebrną. A może to białe złoto...?:/

Gość gość
pomooooocyyyy dziś nie wiedziałam, on nosił obrączkę ale srebrną i w sumie taka obrączka może wiele oznaczać raczej w mojej głowie było że jak żonaty to złota obrączka... x Podejdź do niego i przeproś, za swoją naiwność. Jeśli jest tak wyrozumiały jak widać z twoich wpisów, zrozumie i zapomni. Obrączka w srebrnym kolorze, to może być platyna. Równie ślubna dobrze może być srebrna. Mój mąż zgubił ślubną złotą, kupiłam mu na urodziny srebrną, a on założył ja na miejsce ślubnej. Teraz ma znowu ze złota. Zanim napisałaś do niego list miłosny, mogłaś się bez problemu dowiedzieć o jego stan cywilny od koleżanki, czy kolegi.

Gość gość
To ze ma żonę to nic nie znaczy. Spróbuj zawalczyć o niego to może wyjdzie z tego miły romans. Ale na więcej raczej nie licz.

Gość pomooooocyyyy
ale jak zawalczyć? Co masz na myśli? Co powinnam zrobić?

Gość gość
Chamskie z jego strony tylko, że ci tak pojechał z ta zona i dziećmi. Mógł to wyrazić w sposób bardziej delikatny. Poza tym skąd on może wiedzieć czego ty od niego chcesz? W tym mailu nie oświadczyłasmu sie wiec w dobie kryzysu związków., romansów i kochanek możesz chcieć tylko romansu. I powiem Ci nawet gdybyś miała z nim romans to nieźle na tym byś wyszła.

Gość Elena__
Inteligentny facet i dobry przełożony, bo zależy mu na pracownikach. Nie wracaj do tematu, on na pewno go nie poruszy. Zachowuj się jak gdyby nigdy nic. Ewentualnie przeproś w mailu i wyraź nadzieję, że w waszych relacjach pracownik-przełożony nic się nie zmieni, bo bardzo Ci zależy na tej pracy. Masz szansę się rozwinąć zawodowo w tej firmie i przy takim wsparcie szafostwa, nie mieszaj w to emocji, bo tylko stracisz. Powodzenia ☺

Gość pomooooocyyyy
nie wiem czy on by się na coś takiego pisał... wygląda na takiego dobrego chłopaka. Nie wiem, jakoś wątpię. A jeśli tak - jak to sprawdzić....

Gość gość
Gdzieś już coś takiego czytałam.

Gość gość
Spędzaj z nim dużo czasu, proś często o radę. Osiągaj wyniki, bądź ambita. Zawsze ładnie wyglądaj i bądź miła i naturalna. Często się uśmiechaj , ale nie narzucaj się. Jeśli będzie zainteresowany romansem sam zacznie latać za tobą.

Gość gość
Nie doradzaj jej bycia kochanką. W pierwszym zdaniu napisał, ze ma żonę i dzieci, jak zacznie się koło niego kręcić, to facet może jej nawalić w papierach/bądź narobić złej opinii w branży, w której pracują, następnie zwolnić i ciężko będzie jej znaleźć pracę. Jaka miłość? Nie przesadzaj, nic takiego w tym mailu nie napisałaś, nie widzę tam 'kocham cie'. Zaproponowałaś kawę, napisałaś że jest przystojny, źle zinterpretowałaś jego zachowanie. W poniedziałek zachowaj sie jak dorosła, dojrzała kobieta i powiedz, że źle to zrozumiałaś, nie widziałaś że ma zonę i przepraszasz za tego maila. Z opisu sprawia wrażenie ułożonego, wyrozumiałego faceta, więc to powinno załatwić sprawę.

Gość gośćTfujMonrz
Hej du/po wolowa powtarzasz sie. Juz to pisalas z 2msc temu moze. Zrob mu loda a nie beczysz. PROWO- 0/10

Gość gość
kobiety to idiotki, udowadniają to na każdym kroku.

Gość gość
daj spokój, idź do pracy, poproś o rozmowę i przeproś. Powiedz, że nie wiedziałaś, że ma rodzinę i bardzo głupio się czujesz, że zależy Ci na pracy. Tyle w temacie. Szkoda roboty na takie głupoty.

Gość gość
Co za k***wskie rady, a ty od razu podłapałas jesteście obie tyle samo warte. Jak można smalic cholewki niczego nie wiedząc o życiu faceta. Głupia, głupia, głupia. Bardzo jasno i kulturalnie ci odpowiedział że nie bo szanuje fakt z e ma rodzinę, a ty i tak chcesz mu uchylić szpare!! może mu się wcale nie podobasz, ale nie odpuścisz, skompromitujesz się.

Gość gość
beznadziejnie się zachowałaś, facet miły a ta wyobrazila sobie ze mu się podoba,

Gość gość
Zakrec się koło niego i nie słuchaj głupich rad, że facet cie zwolni. Oni są łasi na komplementy i cieszą się ze komuś się mogą podobać! !!

Gość pomooooocyyyy
Wiecie co, doszłam do wniosku, że jego żona jest w sumie brzydka... Znalazłam ją właśnie na fb. Ma 3 zdjęcia, jedno ona i on i dwa on z dziećmi. Niby fajny z niego tata ale jedno dziecko już dość duże może rzeczywiście chciałby jakiegoś odświeżenia...? Jak Wam się ona podoba? Myślicie, że mogłabym spróbować go odbić.....? fotosik.pl/zdjecie/2c2a7a1e0b9467f1 fotosik.pl/zdjecie/16571f888b6b6e1f .fotosik.pl/zdjecie/dccfdec61dbfb797

Gość gość
Autorko, weź porządny rozbieg i walnij się porządnie głową w mur.

Gość pomooooocyyyy
co o niej i o nim myślicie....?

Gość gość
Prowo. Dopiero teraz wpadłaś na to, żeby wyszukać go na fb? Niezły zapłon. Pewnie kobieta ma więcej w głowie, od Ciebie.

Gość pomooooocyyyy
znalazłam go już dawno ale on ma pustego fejsa, wszystko zablokowane, żadnych zdjęć. Wpisałam w jego znajomych jego nazwisko i znalazłam jego żonę, ma ją w znajomych po prostu.

Gość gość
On taki skromny z wyglądu ona ładna a Ty wyglądasz na taką która masz coś z głową, jeżeli zaczniesz mimo wszystko za nim biegać to zostaniesz uznana za psycholke, stracisz pracę i wyrobisz sobie taką opinię ze wszędzie będą się z Ciebie śmiać

Gość gość
ale prowo :) po co wklejasz foty obcych ludzi

Gość pomooooocyyyy
on skromny? Czyli co masz na myśli?

Gość gość
kurcze jeszcze udostępniasz jego wizerunek na forum wiesz co by było jakby lub ona to zobaczyli? Oboje ładni

Gość gość
ładna. lepiej daj sobie spokój z nim

Gość gość
Zaczynam współczuć facetom, trafi im się w pracy taka psycholka jak Ty z ograniczeniem umysłowym, do której nie dociera, ze facet nie jest nią zainteresowany.