Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 155 cm wzrostu, czy jestem wg was karlicą ?

Polecane posty

Gość gość
Jestes mała, czemu tak brzydko mowisz karlica? Jestes mała niska i tyle, tak jak w temacie, ja mam 170 , ale mam nadwage i smieja sie ze mnie szczupli tez ze grubas, wiec wiem jak to jest jak ktos sie z ciebie wysmiewa

Gość gość
A ja mam 175 cm wzrostu i mam kompleksy, ze jestem za wysoka. Ty jesteś w lepszej sytuacji bo możesz byc z każdym, który Ci sie spodoba, bo każdy będzie wyższy od Ciebie. Ja natomiast mam ograniczony wybór:( Mężczyźni zdecydowanie wolą niskie, drobne kobietki. Mam nadzieję, ze przekonały Cię moje argumenty.? :)

Gość gość
ja mam 165 cm i uwazam ze jestem dosc niska. al jak mialabym miec 180 albo wiecej to juz wole pozostac przy swoim wzroscie ;)

Gość gość
Jestem podobnego wzrostu co ty i sytuacja ta ma swoje plusy i minusy. Minus: każde 2-3 kg na tobie widać, ale z drugiej strony: mała szansa że zapasiesz się do 100 kg, bo naprawdę wcześniej zauwazysz i 2: kiedy się odchudzasz bardzo szybko widać wyniki. Plus: faceci niby wolą wysokie, ale to nie do końca tak. Jak koleżanka wyżej wspomniała: mogłabym być z każdym bo każdy jest ode mnie wyższy, przy czym prawie zawsze interesują się mną wysocy faceci: tak 190-200 cm. Nie wiem czemu. Tacy niziutkcy, 1,60, których wzrost jest dla mnie w sam raz wolą wyższe od siebie o głowę modelki. Dla mnie bomba. Plus: zawsze znajdziesz na siebie ciuchy i buty, czasem trzeba przerobić np. biodra, ale nie masz takich problemów jak wysokie dziewczyny z doborem np. nogawek. Minus: często gdzieś nie dosięgniesz (ale wtedy możesz poprosić o pomoc jakiegoś przystojniaka). Plus: facet może nosić cię na rękach i uprawiać inne formy gimnastyki Minus: Powiedzmy że trudniej będzie ci nosić na rękach np. dwulatka.

Gość autorka  tematu
ważę 68 kilo przy moim wzroście 155cm, to dobra waga czy już trochę za dużo?

Gość gość
ja mysle, ze idealny wzrost to ok 165-175, faceci takie dziewczyny uwazają za ''laski'' jesli są oczywiscie ładne i zgrabne... za niska czy za wysoka musi nadrabiac czym innym, wyjątkową twarzą, niesamowitym ciałem, inteligencją, pieniędzmi... mozecie sie ze mną nie zgadzac, ale takie są moje obserwacje... no i są wyjątki, mialam w liceum wysoka kolezanke, nie wiem ile miala ze 180 cm ? chuda, z twarzy jak modelka, az dziwne ze nie chciala nią zostac, naprawde oryginalna ladna uroda, usmiechnieta non stop, miala ogromne powodzenie u wysokich i niskich, kazdy sie za nią oglądał... sama mam 163 i chcialabym miec te 170cm, u kobiet lepiej byc jednak za niską niz za wysoką, u facetow na odwrót, lepiej w zyciu ma za wysoki niz facet 165cm...

Gość gość
155 cm to karlica ,od 160 cm wzrost normalny ,od 170 cm wysoki mam w rodzinie takich karzelkow jak ty nie maja rodziny, tak to sa normalni meble w domu maja nisko nosza dzieciece ubrania mozesz wystepowac w cyrku ,na ulicy jako karlica to zawszw sie podoba

Gość gość
Zależy jak się czujesz ze swoim wzrostem.

Gość gość
mam 169 cm, wolałabym mieć tyle co ty