Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Too maszzz

jak to jest z wiazami do USA ???

Polecane posty

Gość Too maszzz

CHCIAŁBYM WYBRAC SIE NA WYCIECZKE DU USA. taki meski wypad z bratem. mamy tu w polsce rodziny tj zony dzieci. ja wize dostane bez problemu ze wzgledu na moj status majatkowy. brat raczej nie. ogólnie to chciałbym mu przysponsorowac ten wyjazd. czy da sie isc do konsulatu we dwoje z bratem i razem starac sie o wize ? nakreslił bym tam ze to ja wszystko sponsoruje. ze wrocimy bo mamy tu rodziny itd. czy raczej nie ma toakiej mozliwosci ?

Gość gość
jak ma stala prace min 3 miechy to dostanie usa.info.pl

Gość Too maSZ
jego zona nie pracuje, zajmuje sie domem i córka . ona pracuje na stałe zarabia gdzies 5 tys. na miesiac na reke. maja własnościowe mieszkanie . maja dwa auta. nie wiem jakie sa tam teraz kryteria. ja byłem w stanach 10 lat temu jak studiowałem.

Gość gość

zależy tak naprawdę, do stanów nie musi sie dostać ten co ma dzieci i stałą pracę zależy od człowieka jeden bedzie biedny, bezdzietny i sie dostanie drugi jedzie w celach turystycznych i d...u...pa trzeba sie starać  znów

Gość Tonald Drump

Wizy dla Polaków. Wkurzający niuans

Zasypany pytaniami przez podekscytowanych dziennikarzy, kiedy dokładnie nastąpi ta wiekopomna chwila, Mike Pence wyjaśnił, że Polska jest coraz bliżej wymaganego amerykańskimi przepisami progu trzech procent odrzuconych wniosków i kiedy w końcu liczba odmów spadnie poniżej, obywatele naszego kraju będą podróżować za ocean bez żadnych dodatkowych formalności.

A więc nic nowego, można by pomyśleć. Zniesienie wiz dla Polaków podjął jako pierwszy w 2008 roku George W. Bush, potem temat był na tapecie u Baracka Obamy. Ale za każdym razem pojawiał się ów uciążliwy niuans: jak tylko liczba odmów spadnie poniżej 3 proc. składanych wniosków wizowych.