Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodacy jakie wynajmujecie mieszkania

Polecane posty

Gość gość
Oj tak, ja tez :-)

Gość gość
Mieszkam w Niemczech, wynajmuje sama mieszkanie 50 metrow. Dwa duze pomieszczenia, mala kuchnia, kuchnia, przedpokoj, lazienka z wanna. W starym budownictwie, jedyny plus to wysokie sciany i bardzo duze okna, ale jest zimno, duzo place za ogrzwanie. Do centrum mam 15 minut. Planuje sie przeprowadzic, chcialabym miec balkon, albo ogrodek i bardziej sloneczne pokoje. Poza tym wkurza mnie, ze w wiekszosci wynajmowanych mieszkan nie wolno trzymac zwierzat. Mimo wszystko zaryzykowalam i teraz mam kociaki. Przynajmniej jak przychodze wieczorem z pracy to ktos na mnie czeka :-)

Gość gość
U mnie rodzina mieszka pod Dusseldorfem i nie wiem.. mają tam w sumie nie duży domek ale jak przeliczaliśmy to standardowa cena wyszła jak w przypadku ogrzewania i utrzymania domu w Polsce :) Co prawda u nich tez inne zarobki to się przekłada inaczej też. Ja np z chłopakiem... pisząc o wielkości cen wynajmowałam apartament i to w Krakowie (http://www.apartmentcracow.com/pl/) przez jakiś i płaciliśmy jak za niektóre te pokoje w Anglii więc nie wiem skąd aż taka przebitka pokoik a apartament :)

Gość gość
Anglia, York- dom szeregowy, pietrowy, dwie sypialnie (jest nas dwojka), salon, kuchnia, lazienka, podworko- £795 +rachunki. York jest drogi, ale placisz za lokacje (piekne, zabytkowe miasto z mnostwem zieleni i atrakcji).