Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczne matki

Polecane posty

Gość gość

Toksyczna matka... zmaga sie ktoś z takimi przezyciami?

Gość gość
Lilian Glass polecam

Gość gość
Tak matka która traktuje córkę jak służąca praczke pomywaczke ścierke do garów i bije za to że jesteś dziewczynka, a synkow traktuje jak panów i z szacunkiem

Gość gość
moja matka tłamsiła dosłownie KAZDY mój przejaw indzwidualizmu az stałam się antyspołeczna. Uciekaj z domu jak najprdzej bo uschniesz

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak miła mamusia dla synusia czasami dochodzi do tego że mu się do łóżka pcha.

Gość gość
moja matka zawsze traktowala mnie przy ludziach jak kogos kim sie chwali, kto jest w ogole wspanialy itd..a w donu...z 4 nie moglam przyjsc bo byl taki cyrk ze ja do niczego w zyciu nie dojde... ze sie lenie...moj brat mogl lezec i nic nie robic a ja, dodam ze mieszkalam na wsi, musialam np drewni nosic i w poecu paliv...i jescze ciagle pretensje ze ja cos zle sprzwtnelam...rozwalilam rozlalalm...jak jej rwz papierosow nie kupilam czy gazety to potrafila mnie w zimie z domu wyrzucic...rozrzycala moje ciuchy jak btky krzywo ulozone w szafie...obecnie chodze na terapie i lecze sie z tego...ale ciezko...

Gość gość
wlasnie sie wyprowadzilam, po slubie...bo przed to niedalam rady...ale teraz i tak chhhe sterowac moim zyciem...jak sie nieodzywam to ma prete sje ze moglaby zdechnac i nikt sie nia nie przejmuje, jak dzwonie jak ja odwoedzam to wielce jest obrazona ze jej laske robie...na moim weselu ( chociaz tyle ze po oczepinach i malo gosci juz bylo ) potrafila mnie szarpac i w plecy mnie uderzyla bo nie ysluguje jej gosciom tylko z mezem tancze...mam 25 lat a naprawde czuje sie jak wrak czlowieka...

Gość gość
Czasami rodzice nietoksyczni potrafią z człowieka zrobić wrak. Rodzicielstwo to wielka odpowiedzialność żeby z dziecka nie zrobić psychola. Czasami w domu nie ma patologii ale rodzice potrafią być s**********i.