Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna 26 w

Czy jestem jedyna?

Polecane posty

Gość Katarzyna 26 w

Spotykam sie z chłopakiem 5 mcy.Poznaliśmy sie na portalu randkowym.Zostaliśmy parą i wydawało mi sie,że jesteśmy szczęśliwi.Jednak okazało się że on utrzymuje kontakt z kobietą 9 lat starszą i do tego mężatką!Pisał z nią na portalu randkowym,ale nigdy sie nie spotkali bo ona mieszka na drugim końcu Polski.Twierdzi,źe to tylko wirtualna znajomość a ona ma męża.Na ten portal weszła z ciekawości i pod wpływem chwili napisała do niego.Zapytałam czy ma jej zdjecia.Powiedział,źe skasował.Jednak nie dawało mi to spokoju i jak wyszedł z samochodu zatankować przejrzałam jego tel.A że mam identyczny model więc wiedziałam gdzie szukać i odrazu weszłam w galerie zdjeć.I oniemiałam!On ma album z jej zdjęciami!Zatytułowany Olcia.Kurde,jaka ładna kobieta,aż trudno uwierzyć że ma 38 lat.Nie obejrzałam wszystkich bo nie zdążyłam.O niczym mu nie powiedziałam i nie wiem już co myśleć?Mówił że do siebie pisali non stop,rozmawiali na skype-ale urwał to gdy zaczął ze mną chodzić.Jak mam sprawdzić czy mówi prawdę?Żyje w strachu że może planują spotkanie?Ewidentnie okłamał mnie mówiąc że skasował jej zdjęcia.Jestem skołowana.

Gość gość
Nie ogarniam po co pchasz się w taki związek z taką osoba. Okłamał cię raz w tak ważnej sprawie to czego ty oczekujesz? że będzie od teraz szczery? Żebyś się nie zdziwiła jak za jakiś czas "bliżej" w realu się poznają...

Gość gość
O matko, pół roku, a ten już Cię okłamuje, masakra. Taa wierzysz, że kobieta wchodzi z CIEKAWOŚCI na portal randkowy i jeszcze PIERWSZA się odzywa do faceta? Dobra ściema, ale w życiu bym w to nie uwierzyła.

Gość gość
ja pierdziele to są TYLKO zdjęcia, ty masz go dla siebie, zamiast grzebać mu w komórce "zaznacz swój teren" spraw by było mu bosko przy tobie to zara te zdjęcia skasuje. Nie bądź zaborcza i zbytnio zazdrosna bo to odstrasza!

Gość gość
A ja myśle że on w tamtej sie zakochał a że nie moźe z nią być-jest z Tobą,ale o tamtej myśli.

Gość gość
dziś Ale on jej powiedział, ze SKASOWAŁ te zdjęcia, skłamał. Po co to ukrywa, skoro to tylko wirtualna znajomość?

Gość gość
dziś O tym samym pomyślałam.

Gość gość
Jaką masz pewność,że sie nie spotkali?

Gość katarzyna 26 w
Właśnie,dlaczego mnie okłamał? :( Wygląda na to,że ona jest dla niego ważna. Czasami bywa taki zamyślony,nieobecny-tłumaczy to zmęczeniem,przepracowaniem.A teraz do mnie dotarło że to może ONA jest przyczyną :( ,że myśli o niej.Boje sie otwarcie z nim porozmawiać,bo utnie temat i nakrzyczy na mnie że wymyślam..

Gość gość
W takim razie udawaj dalej, ze jest okej. Nakrzyczy? A dlaczego się tak denerwuje? Mi by się zapaliłą czerwona lampka, a nie sorry, syrena by mi wyła w głowie!!

Gość gość
"Mówił że do siebie pisali non stop,rozmawiali na skype-ale urwał to gdy zaczął ze mną chodzić" a więc co? jest z tobą, po co snujesz domysły.Może nie przyznał się bo wiedział jak zareagujesz? To są tylko zdjęcia, pisał z nią jakiś czas, może zapomniał, a tobie dla świętego spokoju powiedział że nie ma zdjęć. Jeśli nie daje ci to spokoju to z nim pogadaj, ale wypowiedzi typu "on ją kocha, a ze mną jest bo z nią nie może " o kant tyłka rozbić :D

Gość gość
dziś Tia pisali, rozmawiali czas przeszły. Zdjęcia też podobno skasowane, a jakoś dalej są. Już bym mu w nic nie uwierzyła. I tak samo moze mówić, że z nią już nie utrzymuje kontaktu dla świętego spokoju.

Gość gość
gość dziś nom...dlatego najlepiej bawić się w śledztwo na kafe :) może jeszcze coś innego wymyślicie żeby kobiecie w głowie totalnie namieszać :D nie słuchaj tych bab tylko z nim pogadaj!

Gość gość
Ja też nie rozumiem ,w jakim celu facet ma zdjęcia w komórce jesli sam twierdzi,ze "urwał to" bo poznał autorke?

Gość gość
dziś następny Sherlock Holmes :D niech z nim porozmawia

Gość gość
Porozmawiac ? z facetem ?akurat facet przyzna się,ze coś kombinuje na boku :-P

Gość gość
nom najlepiej siedzieć w kącie i obgryzać paznokcie, aaaaa są jeszcze ciotki z kafe one wszystko najlepiej wiedzą, nie bądź śmieszna! ile oni mają lat! jak będą kiedyś problemy rozwiązywać.! muszą pogadać i koniec ( no chyba że wróżki z forum w swej czarodziejskiej kuli znajdą rozwiązanie :D