Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patriota89

referendum ws imigrantów

Polecane posty

Gość patriota89

To już ostatnia szansa na zatrzymanie pseudo uchodźców poza granicami Polski. Wejdź na ten adres wydrukuj listę i zacznij zbierać podpisy w sprawie referendum przeciw sprowadzeniu imigrantów do Polski. Następnie gotową listę wyślij na podany na stronie adres ruchu Kukiz 15. W ciągu kilku dni zebrano prawie 70tys podpisów - potrzeba pół miliona. Jeśli nie my to kto? Nikt za nas tego nie zrobi. Później, gdy muslimy zaczną napływać do Polski będzie za późno. http://dzienreferendalny.pl/

Gość gość
Ja mieszkam za granicą a też bym się chciała podpisać. Co mogę zrobić?

Gość gość
To nie wina imigrantów, że gwałcą kobiety! oni mają do tego prawo! Muslims are good man

Gość gość
i dla tego to jak kury zapraszaja lisa do kurnika gdzie lis to imigranci

Gość gość
1. Muslimy nie chcą tu przyjeżdżać bo i po co. Kto ci tu przyjedzie? 2. Ciekawe jak osiągniecie minimalną frekwencję. 3. Imigranci którym zamkniesz drogę "na uchodźcę" mają jeszcze pierdylion innych dróg dostania się do Europy. Na każdą osobno będziesz robić referendum? Reasumując: nieprzemyślany pomysł na rozpieprzenie publicznych pieniędzy.

Gość kołtun_z_polski
Muslim nie wytrzyma w Polsce nawet doby na tym mrozie , będzie o jednego mniej albo zamarznie kilka tysięcy , - myśliwy w lesie z ambony zastrzeli takiego uważając, że to dzik szkodnik znowu w lesie kopie albo wezmą Muslima za lisa wędrownego i też od kulki ołowianej zginie , myśliwi przyjdą , popatrzą , dojdą do wniosku , że trzeba zakopać w lesie - a gdy Muslim przyjdzie do gospodarza na wsi to gospodarz na jego widok wyciągnie widły i wsadzi w jego duupę , - psy na wsi są bardzo głodne , więc poradzą sobie z Muslimem gdy padnie hasło BIERZ GO - w lasach pojawiły się wilki bardzo głodne Nie wiem , czy jest potrzebne referendum na koszt polskiego podatnika , głodne psy i koty czekają na takie świeże mięsko !

Gość gość
do zeszlego roku Polska przyjela 1.1 miliona imigrantow juz. to chyba dosc?

Gość kołtun_z_polski
czy trafili do schronisk dla zwierząt jako OBIAD ?

Gość gość
chyba z Ukrainy.

Gość gość
nie, wymieszali sie normalnie z polakami.

Gość gość
tak z Ukrainy. nie przyjela ich UE tylko wlasnie Polska! i nikt w UE nie krzyczal by zabrac ich nam i rozmiescic u siebie! mowia, ze to uchodzcy (choc na Ukrainie jest wojna :O ), ale uchodzcami syryjczycy i reszta brudasow, tez NIE JEST! dlaczego? bo uchodzca jestes do pierwszego kraju w ktorym NIE MA WOJNY! jeslei opuszczasz taki kraj i udajesz sie do innego to stajesz sie automatycznie imigrantem ekonomicznym :O zatem jakby nie patrzec na ukraincow, my ich przyjelismy w ch/uj! niech tych brudasow z afryki bierze sobie Merkel i najlepiej idzie z nimi razem na basen, moze jak dostanie gow/nem w twarz to sie jej odwidzi :O

Gość patriota89
Wejdź na strone podaną w linku kliknij zakładkę pobierz listę, wydrukuj, zbierz podpisy i wyślij na podany na stronie adres. Nieważne ile podpisów zbierzesz każdy głos się liczy. Jeśli będzie 500tys podpisów rząd będzie musiał rozpisać referendum. Sądzę, że rządowi może to być "na rękę". Wtedy będą mieli argument przeciw UE, że społeczeństwo polskie nie chce "uchodźców" (co do wyniku referendum możemy być pewni). Poza tym także prezydent stwierdził, że dla niego ważny jest głos społeczeństwa. Więc będzie mógł pokazać, że ten głos ma jednakdla niego znaczenie. Na facebooku też znajdziecie informacje dot. tej akcji.

Gość kołtun_z_polski
powiedz wprost , gdzie i w jakich miastach 'stoicie' z tymi listami do podpisu , jutro niedziela , więc sporo ludzi się podpisze wychodząc z Kościoła albo w czasie spaceru !

Gość patriota89
Ja jestem "wolnym strzelcem" nie związanym formalnie z tą ideą. Znalazłem w necie info i "wziąłem się do roboty". Będę zbierał podpisy wśród rodziny, znajomych, sąsiadów. Nie jest mi obojętny los mojej rodziny i kraju. Wszyscy widzimy jak "uchodźcy" ubogacają nasze społeczeństwa.

Gość gość
A ja mueszkająca za granicą mogę się podpisać?