Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te imiona to juz szczyt!

Polecane posty

Gość gość

Julka Majka Lena Liliana. Dajcie juz spokoj...

Gość Jakie to żenujące
Pytam.Co ciebie obchodzi które imie dadzą rodzice swojemu dziecku? Nie masz innych problemów.Zajmij się swoimi sprawami.

Gość gość
Julia ładne, Liniana może być, Maja i Lena- fatalne

Gość gość
Julka okropne.

Gość gość
Dodalabym jeszcze Antosia, Amelka i Natalia

Gość gość
AntoNINA I Amelia tez sa STRASZNE, Natalia- moze byc

Gość gość
I na każdym kroku Zosia.

Gość gość
A jan stary śmierdziel.

Gość gość
szkoda ze z 30 lat temu nie bylo internetu, moze by tych wszytskich imion jak: Ania, Kasia i Magdalena nie bylo, bo tez do obrzydzenia, co 3 dziecko biegalo na zmiane z ktoryms z tych imion :O

Gość gość
Naprawde co za duzo to nie zdrowo...

Gość gość
Ania Kasia i Magdalena to prześliczne imiona, stąd ich popularność. Wolałabyś być renatką albo beatką? A może bernadetką? Czy jednak prostą felą?

Gość gość
Ja mam Kasię :)))) i Wojtusia :)))))

Gość gość
gość dziś Ania Kasia i Magdalena to prześliczne imiona, stąd ich popularność. Wolałabyś być renatką albo beatką? A może bernadetką? Czy jednak prostą felą? -----wiec uwazasz, ze te setki Julć, Zuzek, Lenek itp to nie kwestia popularnosci ale nazywanie dziecka na sile bo ktos inny je tak nazwal? 30 lat temu jak 1 na 10 dziewczynek NIE nazywala sie KAsia, Basia, ANia labo MAgda to znaczylo, ze nie miala po prostu popularnego imienia ktore bylo ladne??? moze wrocimy do tematu za 30 lat, hmmm? moze poczytamy na jakims forum, jak bedzie moda na jakies inne, jak ktos stwierdzi, ze rpzeciez 30 lat temu Julia, Zuzka, Lena to byly takie sliczne dzwieczne imiona i dlatego byly popularne a nie takie wydziwianie jakie (bedzie za 30 lat) teraz??

Gość gość
Gościu powyżej Wypowidzalam się jedynie o Annie, Kasi Magdzie. Wyluzuj.

Gość gość
Kazde imie jest ladne jak sie je ladnie powie. Ale co za duzo to nie zdrowo, to prawda. Ja zrezygnowalabym juz z tak bardzo popularnych, bo staja sie tak popularno-pospolite, ze az za pospolite...

Gość gość
O waszych imionach też tak można by stworzyć temat 20-30 lat temu, bo tak samo Kaśki, Aśki, Anki, Magdy, Gośki, Marty, Pauliny, Moniki nadawane były hurtowo i tak samo do porzygu. Tak, zaraz powiecie, że wcale nie, a w ogóle to takie rzadkie i ponadczasowe piękne imiona :o

Gość gość
gość dziś Ania Kasia i Magdalena to prześliczne imiona, stąd ich popularność. xxx prześliczne ale dla niektórych, bo ty nie jesteś żadną wyrocznią do orzekania co jest ładne. To była zwykła moda tak samo jak Julka dziś czyli co z tego, że ładne skoro jest ich na pęczki i się oklepały i osłuchały, że masakra. Nie opowiadaj, że te były ładne i stąd ich popularność, bo śmieszna jesteś, bo tobie się podoba to znaczy, że całemu światu? Wg mnie obrzydliwe. Juz widze jak nadajesz córce piękne imię wiedząc, że 200 dziewczynek w okolicy ma tak na imię :o

Gość Mama jedynaka
Dla mnie to tez przesada. Mieszkam w dość dużej miejscowości ale wszyscy lepiej lub gorzej sie znają. Nie jest tajemnica kto jest w ciąży, co urodził i jak nazwał. W roczniku mojego syna 4 Lenki i 3 Julki. W 2015 urodziły sie 3 Natalki. Przecież jest tyle ładnych imion. Sory ale nawet jak mam jakieś ulubione imię a jest juz 2-3 dzieci o tym imieniu w bliskiej okolicy, ze bedą chodzić razem do klasy to ja juz bym tego imienia nie dała.

Gość gość
gość dziś "Ania Kasia i Magdalena to prześliczne imiona, stąd ich popularność" x Nie kochana to była taka sama debilna moda i tylko kretynki bez polotu nadawały dzieciom takie imiona, takie same kretynki jakie tu wyśmiewacie za Zosie, Julki, Lenki i Maje :o Swego czasu miałam w Klasie 5 Kasiek! przy wołaniu czy opowiadaniu o 5 Kasi i przy wyczytywaniu ich z listy przez nauczyciela po prostu mi się ulewało i mogłoby sobie być najpiękniejszymi imionami na świecie w końcu zaczynało mdlić. Słuchajcie sobie ulubionej piosenki przez 3 tygodnie codziennie i przez cały dzień albo jedzcie ulubione danie przez cały rok. Powodzenia

Gość gość
załosne to te imiona jak taka np jessica czy jenifer ze wsi:) czyli takie zachodznie a mieszkaą na wsi i maja nazwiska wsiowe np zobaczcie jak to pasuje Pamela Szczypior :D oraz te ktore sa na potege (moze gdyby nie było ich tak duzo to by były ladne ale gdy na podworku lub w przedszkolu sa dziesiątki Julek,Zuź,Amelek itd to juz masakra. No i oczywiscie "króluje " Nikola;/

Gość gość
A ja mam na imię Iwona i podoba mi się moje imię a nadano mi je prawie pol wieku temu i ani wtedy ani teraz nie robiło się nikomu słabo na sam dźwięk tego imienia bo po prostu ani wtedy ani teraz nie było tak oklepane jak na przykład Nikola.

Gość gość
A ja mam na imię Iwona i podoba mi się moje imię a nadano mi je prawie pol wieku temu i ani wtedy ani teraz nie robiło się nikomu słabo na sam dźwięk tego imienia bo po prostu ani wtedy ani teraz nie było tak oklepane jak na przykład Nikola.

Gość gość
Skóry za po wiele nie dwa razy nieopatrznie musialam drugi raz przycisnac

Gość gość
oceniacie wszystkich jak leci, mówicie o rodzicach ślepo idących za modą i dających imiona np. takie jak julia, a nie pomyśleliście przez chwile, że poprostu to imie sie komuś podoba i tak dał a nie bo taka moda bo ta moda nie wszędzie jest tak samo odczuwalna, np. u mnie w okolicy są 2 julki w wieku12 i 14 lat więc dlaczego mam odmawiać sobie tego imienia skoro wiem, że ryzyko innej dziewczynki w klasie jest minimalne, rozumiem jeśli jest sie pewnym, innych dzieci w okolicy o tym samym imieniu to też bym tak nie dała ale prosze nie oceniajcie innych

Gość gość
Rodzice czasami przesadzaja z ta moda...

Gość gość
Mam Amelke chodzi do zerówki i jest jedną

Gość gość
Bo amelia to paskudna deformacja.

Gość gość
popieram Majka i Julka "rzadza" te imiona to odpowiednik Nicoli,Angelin,JEsic i Brianow....

Gość gość
"Swego czasu miałam w Klasie 5 Kasiek! przy wołaniu czy opowiadaniu o 5 Kasi i przy wyczytywaniu ich z listy przez nauczyciela po prostu mi się ulewało i mogłoby sobie być najpiękniejszymi imionami na świecie w końcu zaczynało mdlić." Przesadzasz. U mnie w klasie było z 5 Anek, ale nigdy nie zwracałam na to uwagi. Może nie było to jakieś poetyckie zjawisko i swojemu dziecku nie dałabym tak na imie z tego powodu, ale uwierz mi jest w życiu miliony ważniejszych spraw niż zastanawiania się nad tym czy odczuwam mdłości na dźwięk odczytywania listy obecności, np. większym problemem było czy będę odpytywana tego dnia lub czy jakaś właśnie Ania mi nie dosra jakimś tekstem, choć samo imię Ania nie było wielkim problemem

Gość gość
Zapomniałaś o Oliwii. Chcę tak nazwać córkę, ale bardzo dużo znajomych tak nazwało swoje i chyba musze cos innego wymyślić :/