Olka201 0 Napisano Styczeń 23, 2016 Witajcie Kobietki, mam taki mały problem : z piątku na sobote o północy kochałam sie z moim mężczyzną. ( nie zabezpieczyliśmy sie ) mój partner gdy poczuł ze dochodzi wyciągnął członka i doszedł juz poza . Mimo wszystko boje sie ze mogł chociaz troche spuścić sie do mnie. czy mogłam zajść? Partner zapewnia mnie ze spuścił sie dopiero po jeszcze odczekując chwilke. , jednak seks bez prezerwatywy miałam pierwszy raz, a moja znajoma opowiadała mi ze przed wystryskiem wydobywa sie płyn także mogący zapłodnić. 3 lutego mam ginekologa, a wczesniej planuje zrobić test. jak myślicie? (nie wiem czy to ma jakiś zwiazek ale w ten dzien skonczył mi sie okres własnie w nocy a jakos po 24 doszło do stosunku ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2016 Jak się ruchoałaś to zaciążyłaś.Wiecej rozumu masz w ci/pie jak w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2016 Stosunek przerywany stosujemy juz kilka lat i zadnej wpadki. Nie panikuj. Jesli facet nie ma 15 lat to raczej potrafi wyczuc sytuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2016 My również z mężem uprawiany sex przerywany od kilku lat. oboje jesteśmy spokojni. Więc nie panikuj za bardzo bo zbzikujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2016 Wy nie uprawiacie sexu tylko sie ruchoacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach