Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martin_Bereslavia

Czy odstąpić przyjacielowi dziewczynę?

Polecane posty

Gość Martin_Bereslavia

Witam. Mam dylemat. Mam 27 lat i od około 3 miesięcy jestem ze swoją pierwszą dziewczyną. Seksu jeszcze nie było, ale przytulania i pocałunki owszem. Poza tym ogólnie muszę się przyznać, że jest nam ze sobą dobrze. Problem zaczął się, kiedy pewnego wieczoru, gościłem u siebie pewnego swojego kolegę, muszę przyznać, że starego wyjadacza, który z niejednego pieca chleb jadł... Siedział gadaliśmy o od słowa do słowa, powiedziałem mu, że mam dziewczynę. On nie chciał uwierzyć, mówił, że ściemniam, więc mu pokazałem nasze wspólne (moje i jej) fotki na kompie. On powiedział, żebym dał se z nią siana, bo takiego zawodnika, jak ja, i tak "walnie w rogi". Zaproponował mi, żebym go z nią zapoznał, bo mówi, że on ze swoim doświadczeniem będzie umiał się nią zająć (w przeciwieństwie do mnie)... Poza tym powiedział, że jak go z nią zapoznam, to on w zamian będzie mnie kroczek, po kroczku uczył, jak postępować z dziewczynami i że będzie mnie wprowadzał w temat. Nie to, żebym chciał ją przehandlować, ale zastanawiam się, czy on nie ma racji, a ona nie za wysoka liga dla mnie. Co o tym myślicie?

Gość daje 7 na 10
interesujące :classic_cool:

Gość Martin_Bereslavia
Że niby co interesujące?

Gość gość
Idiotyzm straszny

Gość gość
1/10 :(

Gość Martin_Bereslavia
Właśnie zadaję pytanie, bo nie chcę popełnić idiotyzmu. Kolega jest doświadczony, więc zna się bardziej na życiu niż ja

Gość Martin_Bereslavia
Ale z drugiej strony czuję, że chce wykorzystać sytuację i nie wiem komu ufać

Gość efie21
gratuluje kolegow :D sprzatnie ci ja sprzed nosa i zostaniesz sam taki pokaz dostaniesz :(

Gość gość
skoro masz taki dylemat odstąp ją bo widać że ci na niej nie zależy skoro wolisz ilość od jakości a nie jedną i dobrą

Gość gość
Mam 27 lat i od około 3 miesięcy jestem ze swoją pierwszą dziewczyną. Seksu jeszcze nie było, ale przytulania i pocałunki owszem. xxxx Jesteś ascetą albo ona zakonnicą, czy wtf? Zaraz to ona Cię w rogi walnie bez pomocy kolegi. A co do tematu i pytania -- żałosny dylemat żałosnego człowieka, mam nadzieje że się na Tobie pozna i kopnie Cię w tyłek.

Odstap ja koledze on bedzie wiedzial co z tym zrobic- buuuchaa cha ! bo z twoimi dylematami to szkoda zachodu albo idz do domu i strzel sobie baranka, bedzie lepiej i szybciej ,niektorzy nie powinni sie rozmnazac to wg. Darwina - ech ,

Gość Martin_Bereslavia
To normalne, że w ciągu 3 miechów jeszcze seksu nie było. Ale cycki jej dotykałem

Gość gość
Wyobraź sobie, ze normalne. Nie każda wskakuje na 'dzień dobry' facetowi do łóżka.

haha zostawcie chłopaka... chłopak się po prostu pogubił... Ale właśnie z tego powodu zgłosił się do nas haha :P dobra na poważnie... Sory, ale dziewczyna to nie jest przedmiot, który można sobie przekazywać. Ona też ma uczucia... Jeżeli z Tobą jest to Cię pewnie kocha.. chociaż jeżeli by się dowiedziała o twoich przemyśleniach to prawdopodobnie by Cię zostawiła (bo to normalna reakcja na zachowanie takiej świni nie faceta) Wgl jak ty mogłeś o tym pomyśleć?! I jak to by niby wyglądało? hej "Kasiu, Marysiu czy jak Ci tam... To jest Wojtek. Wojtek będzie twoim nowym chłopakiem, bo Wojtek wie jak rozmawiać z dziewczynami i nie tylko. To pa" Wgl nawet po twoim zapoznaniu jakie by one nie było nie masz pewności, że będą razem i w końcu wyjdzie tak, że ani nie będziesz na praktykach życia męskiego u kolegi i zostaniesz sam bez drugiej połówki bo nie masz pewności czy on jej się spodoba i wgl.. Dobry bajer to nie wszystko. Dwoje ludzi musi też coś łączyć. Więc ogarnij się i nawet nie myśl o tym żeby oddać dziewczynę, która nie jest jakąś przepoconą koszulką. Chcesz doświatczenia? Możesz zdobyć je na ukochanej a gwarantuje Ci, że nie pożałujesz tego. Możesz też wybrać twoją inną opcje.. oddać dziewczynę za marne " Jak zobaczysz jakąś to powiedz jej to i to" w końcu będziesz sam jak palec i wyjdziesz na c*h*u*j*a w oczach twojej już wtedy byłej dziewczyny. Co wolisz? :)

Gość Martin_Bereslavia
No właśnie.. "kocha"... Przyjaciel mi mówi, że ona tak naprawdę mnie nie chce, a jest ze mną z litości. Ją znam od pół roku, przyjaciela od dzieciństwa. Dlatego wydaje mi się, że bardziej powinienem ufać przyjacielowi...

Gość gość
C***a jesteś,niech kolega cię w kakao wydyma to cię nauczy!

Gość Martin_Bereslavia
Ani ja, ani kolega nie jesteśmy gejami hehe, żeby miał mnie dymać w tyłek:-D

Gość gość
A ten kolega to jasnowidz? NA podstawie jej zdjęcia, jest w stanie okreslić jakim, kto jest człowiekiem? Padnę. Stara, jakby nie chciała z Tobą być, to by nie była, a juz tym bardziej nie dałaby Ci się macać!

Gość Martin_Bereslavia
Pokazałem mu kilka zdjęć, ale on mówi generalnie, że to raczej nie moja liga. Właśnie, kolega się lepiej zna na tych sprawach. Strzelił mi kacana... Tj wprowadził w dylemat

Co ty jeszcze robisz na tym forum? Dziewczyna i przyjaciel się sami nie poznają. Widać, że ty już zdecydowałeś.. Żadna dziewczyna nie zasługuje na takiego dupka jak ty ;)

Gość gość
durne provo :(

Gość Martin_Bereslavia
Fakt, raczej nie dałaby mi się macać, gdyby była ze mną z litości. Z resztą w tym kraju z litości to można dostać dwa złote, kiedy się jest cyganem klękającym pod kościołem... Chyba chciał mnie "wywalić w powietrze", jak to się mówi

Gość gość
ludzie to jest jakiś porypany idiota, pierdolić takie głupoty że czytać się nie chce

Gość gość
Chyba jesteś zakompleksiony, co? To jest Twój przyjaciel? Co to znaczy 'nie Twoja liga'? Odetnij się od niego, poważnie, nie ufaj temu człowiekowi, NIGDY.

Moim zdaniem ten idiota to po prostu facet, który ma brak pewności siebie... przez chwilę (mam nadzieję) twierdził, że ta dziewczyna to nie jego liga. Więc autorze udowodnij jednak, że to jest twoja liga i już nigdy nie myśl o oddaniu jej nawet komuś kogo poznałeś jak jeszcze się nie urodziłeś. pozdro

Gość Martin_Bereslavia
Tylko nie idiota. Z kulturą proszę

Gość gość
Martin_Bereslavia dziś Tylko nie idiota. Z kulturą proszę xxx wierz mi że to jest bardzooo kulturalnie napisane, bo cisną się na usta mniej kulturalne określenia