Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usunac stare posty z kafe?

Polecane posty

Gość gość

takie zakładane bez logowania? kurcze zgłaszam i zgłaszam i nic..ani jeden nie został usuniety..tak samo odpowiedzi do kogos postow moje..też zgłaszałam i nic..jak były tak są. Zależy mi na tym by je usunac.

Gość gość
Zależy mi na tym by je usunac x chciec to sobie mozesz wiesz ?:) powiem ci cos 1. na tym forum praktycznie nie ma mod/er/acji, od dawna ludzie sie bulwersują np na wygląd forum, nadmiar reklam, reguly tu panujące, pisali na email do redakcji i nic, zadnej odpowiedzi, kasują wylącznie agresywne i naprawde chore posty i tematy np promocja pedofilii czy wyzwiska pod adresem politykow, księży, kosciola (ale tez roznie z tym bywa, czasem taki temat wisi przez kilka dni) 2. usuwają posty i tematy jw, naprawde patologiczne a nie co popadnie 3. nastepnym razem zaloz staly nick i gdy chcesz cos skasować pisz z prośbą w dziale Redakcja Kafeterii o usunięcie, moze skasują, moze nie 4. wszystko co wrzucasz do internetu nie zginie, bedzie trwalo wiecznie, nawet jak skasują to mozna podejrzec starą wersje strony w Google Cache albo na stronie Web Archive, fundacja ktora archiwizuje Internet