Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić gdy on kocha inna....

Polecane posty

Gość gość

Byłam kiedyś bardzo zakochana. On był idealny i wydawało się, że ja dla niego też. 3 lata byliśmy razem... Nagle doszło do kłótni po której zaraz mnie skreślił... Było dużo mojej winy, ale nie oszukuje się... Ja za to samo bym go nigdy nie odepchnęła więc ... Po prostu kłamał o tej idealnej miłości i mnie nie kochał. Po 7 latach gdy ja mam już od kilku lat faceta pojawia się on... Nagle chcę do mnie wpaść, jakieś aluzje ... Więc uznałam, że dodam se na fejsie związek, bo nawet nie chciało mi się wyjaśniać, że się spóźnił... Normalnie na fejsie nic prywatnego za bardzo nie mam, ale uznałam, że w tym wypadku wypada... Gdy tylko to dodałam napisał od razu... Niedowierzał, że kogoś mam itd... :/ Serce mi krwawiło, ale nie mogłam pozwolić, że facet, który miał mnie gdzieś i przez tyle lat miał inne laski i się świetnie bawił nagle wciśnie mi kit, że za mną tęsknił i do mnie przyjedzie... No i dalej udawałam, że jest mi dobrze z moim obecnym partnerem. No i nastał ten dzień... On zaczął oficjalnie dodawać fotki z nową laską... Kolejną... Co gorsza bardzo piękną... Zabolało mimo, że nie powinno... No więc ja też dodałam zdjęcie z moim facetem... To głupie wiem... Gdy tylko dodałam zaraz wykasował mnie ze znajomych... Tylko raz jego kolega nagle mnie zaprosił, wypytał czy mam kogoś i zaraz wykasował z fejsa.. Potem też wiem, że zaglądał do mnie na fb, bo przypadkowo mi na coś kliknął... Ale dalej z nią jest. Są fotki z zaręczyn i dodają fotki z ochami i achami takie jakie kiedyś dodawał ze mną. Czuje się, że ona żyje miłością, która miała być moja i w którą tak bardzo wierzyłam. Chciałabym się wyleczyć z tej beznadzieji...

Gość gość
facet miał cię siedem lat gdzies, przypomniał sobie nagle i ty przeżywasz to ze odgrywa się dodanac foty z laską? dziewczyno pomysl...jaką niby ta nowa jego żyje miłością ? ty widzisz co on wyprawia? dopiero co do ciebie pisał, podglądal ci profil a z nią już zareczony tak? coś szybko nie uważasz?:) ja jestem przekonana ze on to robi wszystko na pokaz, bo wie ze napewno wchodzisz i zerkasz co tam u niego się dzieje i ze ci będzie żal ze z nim nie jestes, manipulator jak nie wiem, nie wie czym jest miłość więc tej nowej nie daje żadnej miłości tylko traktuje ją jak modelke czyli tylko na pokaz..inaczej by do ciebie nie pisał i nie reagowal tak impulsywnie wyrzucając cię ze znajomych gdy dodałas foty ze swoim.. poprostu zazdrośc wzięła górę, więc dlatego kazał koledze cię sprawdzic czy aby napewno nie wrzuciłas tych zdjęć tylko po to by wzbudzić w nim zazdrośc a tak naprawdę nie mając nikogo, a ze mialas rzeczywiście to się wkurzyl ponownie i teraz się odgrywa..weź go zablokuj na jakiś czas..zobaczymy co wtedy zrobi jak nie będzie mógł zobaczyc co u ciebie

Gość gość
Nie zaraz.. Poczekał rok. Ja nie uwazam, ze on to robi z zemsty... Ja go kocham zawsze, ale wiem, ze nie moge z nim byc, bo on mnie nie kocha i udawal tyle lat... Zniszczyl mnie... Teraz najwyrazniej pokochal na serio.

Gość gość
Puknij się w czoło! Tak dobrze żeby zabolało bo brednie wypisujesz. Po 7-miu latch nadal Cię "boli"?! Nie masz szacunku do obecnego faceta a jeszcze mniej do samej siebie. Ile ty masz lat? 15-ście? Zachowujesz się jak typowa nastolatka po pierwszym miłosnym zawodzie. Rada dla Ciebie; nie zaglądaj na FB. Skup się na obecnym związku i na tym czego w nim brakuje. Zastanów się czego oczekujesz a nie piertol o bajkowych bzdetach.

Gość gość
gość dziś 100/100