Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba 15

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość zaba 15

Witam dziewczyny. Mam pyt bo zaczęłam się gubić w tym wszystkim. Ostatnią ms miałam 3.01 . Staramy się z mężem o dziecko. Okres mam co 26-28 dni. Dziś to mój 21dc. Trzy dni temu byłam u ginekologa,który powiedział,ze widzi plamke,mam nawet zdj. I albo to jest bardzo wczesna ciąża,która się zagnieżdża albo za kilka dni dostane okres. Test robiłam dziś,negatywny. Mam od owu bóle podbrzusza,często chodzę do wc. Mam uczucie,ze co chwile chce mi się siku. A do tego cały czas czuje tak jakby mokrośc.. chodzę senna. Czy waszym zdaniem może to być faktycznie ciąża?

Gość gość
Zrob test! Albo lepiej beta hcg z krwi. Uwielbiam te pytania- czy to ciąża? Czy mogę być w ciąży? A niby skąd mamy to wiedzieć?! Moim zdaniem nakrecasz się i dopasowujesz wszystko pod określone objawy pezy czym w ogromnej większości przypadków ciaza na początku nie daje objawów! Zrob badania to będziesz wiedziała

Gość gość
nawet twoj lekarz tego nie wie! a ty pytasz na kafe??? do psychologa!

Gość gość
Do ginekologa na badanie cipki zawsze powinno się mieć męża przy sobie to samo przy porodzie mamy do takiej obecności prawo podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu Zawsze decyduje Pacjent nie lekarz. Dodam że osoba bliska podczas badań cipki powinna pilnować by po założeniu rękawiczek ginekolog niczego nie dotykał w gabinecie gdy coś dotknie prosić o zmianę rękawiczek bo często dochodzi do poważnych ZAKAŻEŃ przy badaniach gabinety lekarskie i szpitale to siedliska poważnych chorób! !!Wiem że wiele Polek jest tępych i zacofanych wstydzą się partnera przy badaniu czy porodzie a całkiem obcego feceta ginekologa nie ciemnota! Co chodzi do zapłodnienia to powinno się nie zwracać uwagi na siłę lecz swobodnie i spontanicznie by nie było blokady. Często brak zapłodnienia powoduje zła dieta to co jemy i pijemy syf. Powinno się u obojga oczyścić organizm przez picie herbat jak skrzyp potem pokrywę miętę itd... by wypłukać syf z organizmu.

Gość gość
Pytałam po to by wypowiedziały się dziewczyny ,które miały podobną sytuację a nie te które potrafią być tylko cwane przez dowalenie komuś. Co do testu,to napisane zostało wyraźnie,ze negatywny w dzisiejszym dniu.

Gość gość
ale czego ty oczekujesz od nas? ze powiem ci ze jeste w ciazy jak nie jestes? lekarz nie byl w stanie tego potwierdzic badajac cie a my przez internet mamy cie zapewnic o ciazy? puknij sie!!!

Gość gość
Ta plamka na 1000000 procent nie mogła być ciąża kilka dni po owulacji!

Gość gość
nikt normalny nie chodzi do gina potwierdzic ciazy kilka dni po owulacji! ile ty masz lat?

Gość gość
Jak się starasz od roku, to powinnaś wiedzieć, żeby zaczekać do kolejnego okresu. Napędzasz się tylko i później frustrujesz, że nie wyszlo. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki, tak jak jest to na instrukcji! Powodzenia życzę.

Gość gość
autorko ja tak miałam co miesiac jak sie starałam -co miesiac miałam takie ,,objawy ciazy" nie wyszukuj na siłke-czekaj na termin miesiaczki-przeciez okres miałas 3 stycznia-nawet nie minal kolejny cykl...czekaj cierpliwie do terminu i zrób test