Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 5

Nie ma to jak niedzielny poranny seks

Polecane posty

Gość gość 5

Taki nie zaplanowany poprostu po przebudzeniu usłyszałem prysznic wszedłem do łazienki i odrazu do kabiny żona pierwsze dziesięć sekund protestowała ale zaraz jej się spodobało chociaż wieczorem też był jeden numerek. Dzieci u babci na feriach to nadrabiamy. Ale było ostro

Gość gość
Jeśli dla Ciebie seks to takie przeżycie to masz na prawdę ubogie życie

Gość bella  86
Dlaczego ekscytacja i radość z seksu mają świadczyć o ubogim życiu. Ja mam bardzo udane życie, a seks nadal jest dla mnie czymś wspaniałym.

Gość gość 5
Do M.Martha od niedzieli a dokładnie jak niema dzieci w domu to poza sypialnią a tak mamy tego pod dostatkiem gorzej z tobą desperatko i wyciągnij ogóra z c**y jak ze mną rozmawiasz

Martę zostaw korniszonie...młoda jest i żyje w obłokach oraz różowych okularach...Matka przełożona :)

Gość gość
pajac p******* od swieta i chwali sie na forum , zalosny jestes

Gość gość
A ja dziwie sie krytykom autora postu. Czy zazdroszczą mu, czy to kolejny hejt dla hejtu? Jesli go to cieszy, to czemu psuć mu radość. Na zasadzie - popsujemy mu fun, to bedzie miał tak jak my, niech nie ma lepiej, bo "sąsiad" w Polsce nie moze mieć lepiej, tylko gorzej - wtedy nawet możemy mu współczuć... ;-) Kafemen@wp.pl

Gość gość
a czego tu zazdroscic? , wiekszosc ludzi ma sex kazdego dnia , normalna sprawa , a autor moze pobzykac jak dzieci nie ma w domu i to dla niego wielkie wydazenie , tu mozna wspolczuc nie zazdroscic .

Gość bella  86
Jeśli ktoś traktuje seks jak coś normalnego, to pewnie nie sprawia mu on radości, to już rutyna. Jeśli ekstcytuje tak jak autorka, to długo nie będzie nudy w jego sypialni.

Gość gość do gość 5
a ty sztucznego k****a frraj3rze z ust i d**y ;) dildo p3d3rasto kłamliwy.. gdybyś ****** to bys nawet na forum nie wchodzil i o tym nie gadal :D:D:D tylko roochal dalej :classic_cool:

Gość gość
Kafemen łajzo :classic_cool: kazdy wie ze Tylko ty temu klamcy zazdroscisz :classic_cool: idiota 5 minut ****** bo dalej wiecej nie mogl juz bo flaka mial :D:D:D to przyszedl sie chwalic bo wie ze tacy fraj3rzy jak ty Kafemen nie roochaja

Gość gość
teraz niech biedak czeka do nastepnej niedzieli ha haaaaaa haa