Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem martwy by budować życie

dla kobiety najważniejszy w życiu jest mężczyzna

Polecane posty

Gość gość sisi
Przepraszam za bład:-)

Gość gość
Autorko ty bredzisz, idź do psychiatry (dobrego) :/

czemu chcecie mnie obrażać ? gdybym nie pisał moich "bzdur" i nie byłbym uznany przez was za kretyna , to nie było by takich reakcji , a są , co znaczy , że trafiam w sedno drogie Panie i nie z tego powodu , że piszę brednie :) nie oszukacie waszej natury kobietki , mozecie ją tylko schować , to wasza wolna wola :)

Gość gość sisi
12.21przecież.wiem.:-)

Gość gość
Autorko ty bredzisz, idź do psychiatry (dobrego) :/

Gość gość
Z trupem rozmów nie ma. Martwy, niechaj spoczywa w pokoju AMEN!

Gość gość sisi
He he no co Ty powiesz ?Widać mędrca szkiełko i oko nie odgadnie nigdy tego co wiesz Ty.Produkuj się nadal,dobrze się czyta.

Gość do autorra
Ja do autora w kwestii formalnej: jak zostać prowokatorem opłaconym przez kafeterię? Doskonale odnajduję się w pisaniu prowokacji, chcę spróbować swoich sił :)

Gość do autorra
Halo, autorze!

Gość do autorra
Mój talent się marnuje!

Ja do autora w kwestii formalnej: jak zostać prowokatorem opłaconym przez kafeterię? Doskonale odnajduję się w pisaniu prowokacji, chcę spróbować swoich sił zapytaj kobiet - dla nich wszystko to prowokacja i manipulacja - nawet z tego tematu zrobiły prowokację , a ze mnie chcą kretyna - nie wiem tylko po co , bo nie są takie złe , jak sie starają przedstawić - widocznie to ich podnieca , bo z zaprzeczenia , wychodzi chęć odkręcenia :)

Gość do autorra
Nie kręć, tylko odpowiedz krótko i po męsku: jak? :P

Gość gość sisi
Masz rację staram się by wszyscy w koło myśleli że jestem okropną zołzą to taki mur obronny ,jak bedą widziec że jestem zimna i zła to dają mi spokój...i wreszcie bedę sama i już nikt mnie nie wykorzysta ani nie zrani.Kocham swoją maskę ,bo Ona mnie chroni.Może to niedorzeczne ale nie lubię czuć się poddaną.Nigdy żaden facet nie bedzie mną rządził.Jestem jak twierdza niezdobyta i niekiełznana .Nie ufam nikomu.

musisz poznać kobiety - to jedyna rada im więcej ich poznasz , tym więcej zobaczysz podobieństw i prawd , które potem zostaną określone jako prowo , a Ciebie jako idiotę :)

Gość gość
12.02w tym momencie mnie zdenerwowałeś.Nie bądz bezczelny.Szczerosć też powinna działać w obie strony.Nigdy nikogo nie okłamałam.Kłamać a nie mówić tego co sie mysli to dwie różne rzeczy.Jak my mamy wam ufać jak wy wszyscy jestescie tacy sami .Poligamia i bigamia i skupianie sie na tym by brzydko mówiąc "zaliczyć ." Bo jesteś nudna.

Gość gość
do autora: ale po co mi takie prawdy od kogoś, kto ma w nicku: "jestem martwy by budować życie" ? nie buduj, i bądź sobie martwy nadal 🖐️

Gość gość
bo jestes idiota ktory bardzo chce byc wazny a jest do d**y :D

gość sisi dziś niczego o rządzeniu , upodleniu nie piszę , bo sam tego nie uznaję - jednak mężczyzna musi być pewny siebie i zdecydowany, a w tym szczery i czasami musi kobietą pokierować , bo ona sama od niego tego oczekuje - po co Ci np. facet , którym będziesz sama sterowała - znudziłby Ci się taki frajer widzisz jednak , ze pod Twoją maską kryją się dobre i mądre cechy , które dobrze wiesz , ze mogły by się otworzyć , ale tylko przed odpowiednim facetem :P

Gość gość
TROLL !!!

Gość do autorra
Nie odpowiedziałeś mi, gdzie konkret?

Gość gość
sex bajera kasa drinki

Gość do autorra
Jak zatrudnić się na kafeterii w charakterze prowokatora?

Gość gość sisi
Wole być nudna niż łatwa.Wolę być nudna niż wrobiona w marne provo ..równie marne jak tamto esemesowe w którym podszyliscie się za osobę którą być może darzę sympatią z uwagi na pozostałych członków rodziny.Do tego dochodzi ten dziwny wlement "narkotykow"To ze jedna idiotka zrobiła z siebie kretynke ,(S zJasienicy)to nie znaczy że wszystkie takie są.Autorze nie nazwałabym Cie idiotą ale prowo Ci nie wyszło.Tym razem to coś więcej niż pomyłka .Tym razem to trolling na szersą skalę...o wiele szersą niż tamte esemesy.

Gość gość
Jest wazny , jak jest wazny i natychmiast moze stac sie niewazny jak okaze sie duppkiem.

Gość do autorra
Kafeteryjni prowokatorzy są jak notariusze i tłumacze przysięgli, szczelne środowisko, nie wpuszczacie świeżej krwi?

Gość do autorra
Dziwnie zamilkłeś :P

gość sisi dziś nie łącz mnie z nikim i niczym , bo to bzdury myśl jak chcesz ale dopóki nie uświadomisz sobie , ze tu napisałem pewne prawdy , to dopóty będziesz w błędzie , jak inni życzę udanych facetów i samych myśli o nich

Gość gość
Dobrze piszesz 'umarlaku".

Gość gość sisi
13.08.Może masz rację jednak nigdy nie rządziłam i nawet nie chciałam nigdy nikim rządzić.Nie jestem władcza ani rządna ,nie toleruję przymusu i to w obie strony.Popieram układ partnerstwa i wzajemnej tolerancji.Niestety rasowy samiec jest z natury nakierowany na rządzenie a na to ja nigdy się nie zgodzę ,też mam swoją godność..

Gość do autorra
Jeszcze jedno pytanie: robisz błędy językowe, takich też redakcja kafeterii zatrudnia?