Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem martwy by budować życie

dla kobiety najważniejszy w życiu jest mężczyzna

Polecane posty

Gość gość sisi
13.17życzysz mi facetow i mysli o nich ?po co?Ja jestem jedna to i facet powinien być jeden a nie wielu!To tak jakbys chciał napisac że cały swiat samcow ma byc najwazniejszy dla jednej kobiety ?no przecież to idiotyczne i niedorzeczne oraz niewykonalne.

Gość gość
To prawda, dla mnie życie bez miłości to wegetacja. Moze jeszcze gdyby to życie wyglądało inaczej - ale w pracy średnio, z przyjaciółmi/znajomymi bywa rożnie...Udany związek jest treścią mojego życia. rodzina tez jest bardzo ważna, ale w dorosłym wieku relacje sa juz inne, potrzebuje sie drugiej połówki. Moj związek jest bardzo szczęśliwy, kocham narzeczonego nad zycia i nie chciałabym spędzić ani dnia dłużej na tej ziemi niż on.

Gość gość sisi
Ok.Idę na dwór muszę przewietrzyć mózgownicę bo coś nie teges ze mną .Odkręcanie a co to takiego.?Poplątałes mi szyki a już myślałam że mam wszystko pod kontrolą.No cóż chyba musę się w to bardziej zagłębić.Miłego dnia życzę.

Gość gość
Nigdy sie do tego nie przyznamy że was potrzebujemy bo wy nas nie rozumiecie.Taka prawda.

Gość gość
Ok.Jesteś dla mnie najważniejszy i to prawda.Lepiej?

Gość gość sisi
Nie będę szczera na forum!

Gość gość
Chciala bym zeby taki sie znalazl , ktory byl by najwazniejszy

Gość gość sisi
14.02i dla którego Ty byłabyś najważniejsza nie zapominaj o tym że to musi działać w obie strony ,to samo tyczy się szczerosci i wiernosci...oraz szacunku.Nara.

sisi przewietrzyłaś się? mam nadzieję , że styki mózgowe ochłonęły :) widzę , ze tu kobiety zaczęły pod koniec pisać bardzo do rzeczy i nawet niektóre zgodziły się ze mną , co świadczy o tym , ze także chodzą się przewietrzyć i mają poukładane w głowie , bo to prawdziwa chęć szczerej miłości im te głowy poukładała i dla tych wszystkich pań , szczere wyrazy uznania

Gość gość
Dla mnie najważniejsze jest zdrowie :)

Gość gość sisi
Dziękuję:-).Tak przewietrzyłam się...super jest dzisiaj na zewnątrz...mnóstwo białego puchu i znośna temperatura.Znasz mit o Tezeuszu i Ariadnie?:-)

zdrowie ? tak tak ale chodziło mi o innego rodzaju najważniejszość sisi znam mit i wiem jak ciężko zabić komuś w głowie minotaura , w jego labiryncie myślowym - trzeba też przy tym uważać , by nie powiesić się na nitce , widząc jej /jego problemowe zwoje mózgowe :P

Gość gość
No właśnie.A tak przy okazji to jesli znasz mnie tak naprawdę to wiesz doskonale którw wpisy są moje.To jest dla Ciebie zadanie specjalne. :-P

Gość gość sisi
Po nitce do kłębka.

Gość gość
autor jest debilem, ktory mysli, ze jest madry i wszystkie rozumy pozjadal.

Gość gość
autor jest debilem, ktory mysli, ze jest madry i wszystkie rozumy pozjadal. nie mow innym, co dla nich jest wazne i jak maja zyc, nie jestes filozofem tylko przecietnym Januszem, takie same z ciebie slabe zwierze jak baba tez masz nature zwierzeca

Gość gość
autor jest arogantem, ktory mysli, ze jest madry i wszystkie rozumy pozjadal. nie mow innym, co dla nich jest wazne i jak maja zyc, nie jestes filozofem tylko przecietnym Januszem, takie same z ciebie slabe zwierze jak baba tez masz nature zwierzeca

Gość gość sisi
Dlaczego masz taki nick?o co chodzi z tym wieszaniem?

Gość gość sisi
Czemu go obrażacie?Facet ma wyrazny cel w poznaniu prawdy ,przecież to nic złego.

Gość gość
To znajdz sobie taka ,dla ktorej bedziesz najwazniejszy , dzisiaj kobiety wiedza co dla nich najwazniejsze i na pewno nie jest to facet i to jakis martwy

Gość gość
tak powinno być jak autor pisze nie, męzcyzzna nie jest dodatkiem męzcyzna i kobieta to całość, dodatkiem to co najwyżej może byc dziecko, tudzież dopełneiniem, jak kto woli, ale jesli to męzcyzzna w rodiznie staje się dodatkiem do matki i dziecka, zamiast dziecko do żony i męża, to już jest nieprawidłowo

Gość gość sisi
16.13 i na odwrót!!!

Gość gość
Dla kobiety najwazniejsza jest niezaleznosc , wolnosc , a mezczyzna jest dodatkiem, ale bez tego dodatku zycie tez jest fajne .

Gość gość sisi
16.13 dodac jeszcze nalezy że jesli ojciec nie kocha ani matki ani dziecka to matka chcą wynagrodzić dziecku tą krzywdę i chcąc ochronic dziecko przed wyrodnym ojcen .w efekcie skypia całą swoją uwagę na dziecku i nie ma w tym nic dziwnego.Dziecko kocha ją bezinteresownie a ona je chroni i kocha za siebie i za faceta. Taka matka musi miec w sobie dużo siły.

Gość gość
16.22- nie zmienia to faktu, ze jest to nieprawidłowosc, nie winię takich kobiet ale w rozumieniu społecnzym to nei jest rodzina, psychologicznie nie jest to zdrowe ani dla niej ani dla jej dziecka

Gość gość
Mężczyzna jest najważniejszy, dopóki nie ma dzieci. A jak już ma, to mężczyzna jest potrzebny tylko do dawania kasy.

Gość gość sisi
16.28to co wg Ciebie ma olać o zostawić dziecko na pastwe losu tak jak robi to jego ojciec i krzywdzić je stale go krytykując i odrzucając?Dziecko to niejest zabawka którą można zniszczyć!To już lepiej jak przynajmniej matka je kocha i dba o nie jesli on nie jest na tyle dojrzały by dorosnąc do roli ojca.Nie można wymagać od matki żeby porzuciła swoje dziecko!Matka jest matką i obowiązkiem matki jest chronić i kochać...to jest powołanie każdej normalnej matki jak i każdego normalnego podkreślam normalnego! ojca!

Gość gość sisi
16.28to nie wina matki że ojciec jest nieodpowiedzialny o wtedy kobieta staje na głowie by wychować dziecko bo ktoś wychować je musi...z jego pomocą lub bez jego pomocy ale z całą pewnoscią kochakąca matka nigdy nie dopusci do zmarnowania dziecka bo to żywy człowiek a nie rzecz ..żywy człowiek który też ma uczucia widzi czuje i rozumie.Czesto takie osoby wchodzą okaleczone w dorosłosc dlatego należy je kocjać by oszczrdzic im traumy.

Gość gość
Najpierw ja - potem on - taka jest kolejnosc ,

Gość gość sisi
16.31mylisz sie obecnie kobiety zarabiają wiecej niż faceci i są pod tym względem niezależne.