Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem martwy by budować życie

dla kobiety najważniejszy w życiu jest mężczyzna

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Mezczyzna chce byc najwazniejszy , ale czy jest ? nie , nie jest x I nigdy nie będzie, nie zasługuje na to . Tyle w temacie.

gość dziś widzisz sama , jakim kłamstwem jest Twoje życie i tych które tak krzyczą - wszedzie gra pozorów i kłamstwo - oszukujesz siebie , oszukujesz innych , a szczera nie jesteś nawet , gdy patrzysz w lustro

Gość gość
dobry żart - jestes silna tylko do momentu , w którym sobie wkręcisz, że jesteś silna , a potem Twoja siła ulega kobiecej słabości , gdy nie będziesz miała siły na to , by trzymać nadal się swojej ułudy x Bzdury. Uosobienie słabości to tacy jak ty - nic sobą nie reprezentujący, na zawsze sami i wylewający żale i frustrację na kobiecym forum. Żadnej wartości dla jakiejkolwiek kobiety, ale snute pseudofilozoficzne wywody. Nie ulegaj swojej " kobiecej słabości" i weź się za siebie, może jeszcze u schyłku życia cokolwiek osiągniesz.

widzisz sama , jakim kłamstwem jest Twoje życie i tych które tak krzyczą - wszedzie gra pozorów i kłamstwo - oszukujesz siebie , oszukujesz innych , a szczera nie jesteś nawet , gdy patrzysz w lustro

Gość gość
a ja jestem les i co mi zrobisz

Gość gość
Z czym do gości bajkopisarzu ? :D

Gość gość
Dajcie spokój, to prowokator opłacony przez kafeterię. Wiadomo, że mężczyźni coraz gorzej odnajdują się we współczesnym świecie, w którym kobiety są coraz groźniejszymi przeciwnikami. To faceci masowo popełniają samobójstwa i umierają na zawały, wylewy. Genetycznie również są coraz słabsi- mają coraz mniej plemników coraz gorszej jakości. Oni są już na wymarciu, to ostatnia prosta. Niech sobie przynajmniej popsioczą na babskim forum- co innego im zostaje? :)

Gość gość
widzisz sam , jakim kłamstwem jest Twoje życie i tych którzy tak krzyczą na kafeterii - wszedzie gra pozorów i kłamstwo - oszukujesz siebie , oszukujesz innych , a szczery nie jesteś nawet , gdy patrzysz w lustro

Gość gość
niezly troll z ciebie, mnie nie oburzysz pewnie bawia cie to odpowiedzi, fajnie postawic sie w pozycji dziadka medrca i patrzec jak inni sie wsciekaja, ale pewnie masz kompleksy

Gość gość
Masz rację - nieszczęsne relikty dawnej świetlanej przeszłości, cień retrosamców, którzy coś potrafili i mogli :)

Gość gość
Troll myśli, że ktoś mu odpowiada serio :P

dobra kobietki - przynajmniej możecie trochę się porzucać , a wieczorem jak będziecie szły spać , coś wam się przypomni :D

Gość gość
gość dziś Dajcie spokój, to prowokator opłacony przez kafeterię. x Dokładnie, śmierdzi an kilometr.

Gość gość sisi
To powinno zawsze działać w obie strony bo jesli nie to by znaczyło tylko tyle że Bóg stwarzając kobietę i mężczyznę popełnił straszną pomyłkę.Bilans musi wyjsc na 0inaczej nic z tego.

Gość gość
gość dziś po raz kolejny sie myslisz. jestem z mezem wylacznie dla dobra dziecka, musimy utrzymac farse przez 4 lata, po tym czasie biore rozwod i zaczynam zycie z moja kobieta. doskonale wiem, kim jestem i dlaczego zdecydowalam sie na utrzymywanie iluzji- bo w tym kraju swiadomosc ludzi jest na poziomie minusowym i rykoszetem dostalaby corka.

Gość gość
fajnie postawic sie w pozycji dziadka medrca i patrzec jak inni sie wsciekaja, ale pewnie masz kompleksy x Swoją drogą, nawet taki trolling obnaża jego kompleksy, cienias :P

ej i nikogo nie mam zamiaru obrażać ani wyśmiewać piszę szczerze , a wy ? :D jak zawsze niekoniecznie ? kobieta co innego myśli , co innego mówi , co innego pisze , a co innego robi cóż...natura :D

Gość gość
Cienki Bolek jesteś, jeśli myślałeś, że przy niedzielnej kawce któraś z nas da się wkurzyć. Typowe kafeprowo poranne :P 1/10, na przyszłość postaraj się bardziej :P

Gość gość
Oni są już na wymarciu, to ostatnia prosta. Niech sobie przynajmniej popsioczą na babskim forum- co innego im zostaje? x Biedactwa :D

Gość gość
Do rezerwatu z nimi, do skansenów :P

Gość gość
Kobiety na traktory, metroseksy do toaletek! :D

Gość gość
ale ja mam faceta i w zyciu mi nie gadal takich p*****l o naturze kobiecej, o tym, ze rzadzi nami macica, ze taka z nas bezradna zwierzyna, nie musi mnie ponizac bo jest normalnym i fajnym facetem :P

Gość gość sisi
12.02w tym momencie mnie zdenerwowałeś.Nie bądz bezczelny.Szczerosć też powinna działać w obie strony.Nigdy nikogo nie okłamałam.Kłamać a nie mówić tego co sie mysli to dwie różne rzeczy.Jak my mamy wam ufać jak wy wszyscy jestescie tacy sami .Poligamia i bigamia i skupianie sie na tym by brzydko mówiąc "zaliczyć ."

Gość gość
Achtung, TROLL!

Gość gość
gość sisi, nie przeżywaj jak desperatka swojego nieudanego związku. autorowi potrzebna jest terapia wstrząsowa bowiem jak głosi jego nick z trupem nic się nie zbuduje :D

Kłamać a nie mówić tego co sie mysli to dwie różne rzeczy no tak - o tym m.in. jest ten temat :D

Gość gość
a ty autorze, zdolny jesteś do myślenia ? :D wątpliwe raczej :D

Gość gość sisi
Nie przeżywam tylko rozjasniam typowe męskie myslenie.Nie jestem desperatką wiele osiągnęłam sama i tylko dzięki sobie ,dodam więcej nawet pomimo przeciwnosci i utrudnien jakie stawia mi na drodze męski gatunek.Oni boją sie że my ich zdominujemy a to nieprawda Zbyt wiele roznic. Kobiety pracujące wyzywa sie od feministek podczas gdy one chcą jedynie utrzymać swoje dzieci. .ubeać wyrzywić.W wiekszosci przypadkow rola faceta konczy sie na spłodzeniy dziecka i potem niech kobieta sobie radzi sama ,to przykre.Dziwicie sie że kobiety nauczyły sie byc silne ?gdyby nie one to była by klęska .Na was nie można liczyć bo wy jestescie duże dzieci.W głowie tylko sex fura skóra i komóra i hulaj dusza.

Gość gość
TROLLUJĄCY TROLL!

Gość gość
pewnie chcial bys byc tym najwazniejszym , ale gowno z tego :( pomarzyc zawsze sobie mozesz :D