Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Potrzebuje pomocy, jestem młoda osoba która popadła w długi finansowe. Musze pożyczyć 60 000 zl zeby spłacić wszystkie zobowiązania ale jestem niewiarygodna osoba dla banku, nie chce wyłudzić chce pożyczyć i wszystko oddać. Na dzień dzisiejszy mam zajęte wynagrodzenie za pracę wiec nie mam za co żyć.Na 15 kwietnia zaplanowana jest licytacja mieszkania w którym mieszkają moi rodzice. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu rozwiązania. Błagam nie mam już siły

Gość gość
No to za daleko to zaszło i nie wydobędzies się już z tego. Nawet seks nic nie da bo te twoje długi są zbyt wysokie. Rodziny nie masz żeby ci pomogli?

Gość gość
Pożyczyć to można wszystkiego najlepszego, ale nie 60.000. Zastaw jakiś masz? Złoto, biżuterię albo chociaż samochód? Pracujesz? Ile zarabiasz? Na stałą umowę czy śmieciówka?

Gość gość
No to się wpakowałaś

Gość gość
W końcu jakieś wyjście z sytuacji zawsze jakieś jest. A to mieszkanie co rodzice mają to twoje że ci chcą zlicytować? Rodzice też mają długi? Szukaj męża, może ci pomoże, ale to nikła nadzieja, bo takich głupków co wezmą na swoj***arki dziewczynę z długami jest dziś trudno znaleść.

Gość gość
ty masz dlugi a maja zlicytowac mieszkanie rodzicow ??

Gość gość
Patologia. Rodzice też zadłużeni. Czyli rodzinne to jest. A chlejesz?

Gość gość
Pomysl o upadlosci konsumenckiej, to chyba najlepsze wyjscie w twojej sytuacji

Gość gość
opisz się czy jesteś ladna? jeżeli jesteś to mogę splacic dl7ug do kwietnia jest czas za seks przez pol roku , przychodzę kiedy chce i Ty robisz co chce , anal, oral , klasyk.

Gość gość
Super. Najlepiej się nabijać co? Zanim zaczniecie kogoś oceniać zastanówcie się co mogło być tego przyczyną!