Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby ktore korzystaja z netu w telefonie chca tylko szpanowac?

Polecane posty

Gość gość

czy tez oni naprawde tak lubia? bo mi sie internet kojarzy z komputerem, ja np. pisze teraz z komputera stacjonarnego i siedze przy biurku :)

Gość gość
Ja mam zepstutego kompa.a z telefonu szybko i wygodnie mogę pisać z łóżka,z autobusu

korzystam z neta w tel dosyc czesto, chociaz publicznie lazic i wgapiać się w tel nie lubie i tacy ludzie mnie irytują :P

Gość gość
Po prostu dla wygody. Czasem się przydaje coś sprawdzić, gdy nie masz przy sobie większego sprzętu...

Gość gość
A co was obchodzi ,kto z czego korzysta? Nie macie innych problemów, niż obrabianie doopy innym?

Gość bella  86
Ja i moje koleżanki w pracy często korzystamy z neta w telefonie. ktoś tu jest idiotą.

Gość gość
ja cały czas korzystam z tela. A irytuje jak ktoś siedzi gdzieś obok in*******la w klawiaturę.

Gość gość
no wlasnie laptopy to przenosne urzadzenia komputer stacjonarny ma sie w biurze albo w pokoju w domu na stale a jak ktos potrzebuje komputera/internetu poza biurem/domem to bierze laptopa wydaje mi sie ze te osoby ktore korzystaja z neta w telefonie wcale tego nie potrzebuja tylko robia tak dla zabicia czasu dla mnie net w telefonie to jakas fanaberia dla bogatych pameitam czasy Nokii 3210, :)

Niezupełnie :) Ja mam laptop bo zajmuje mniej miejsca, niż komputer stacjonarny. Można go przewieźć samochodem, ale nie jest łatwo zeń korzystać w pociągu czy komunikacji miejskiej. Służy mi do pracy. Korzystanie z Internetu często wiąże się z rozrywką, a nie pracą. Można czytać wiadomości, oglądać filmy na tablecie. Internetu w komórce używam najczęściej jako nawigacji oraz do sprawdzania na bieżąco maili :D Ja wciąż mam jeszcze starą Nokię :)

Gość gość
Nawet "zabijanie czasu" jest potrzebą człowieka. Poza tym telefon jest wystarczający do sprawdzania rozkładów jazdy, gadania na fejsie, sprawdzania np. czy ktoś odpowiedział na twoje ogłoszenie itp., nie wiem co to ma wspólnego ze szpanem, skoro teraz każdy może mieć net w telefonie.

Gość gość
no ale utarlo sie ze net w telefonie jest niewygodny i drogi tak bylo z 7 lat temu i nie kazdy telefon mial net

Nie widzę czym tu szpanować. To nie te czasy gdy siedzenie na WAP-ie kosztowało 20 groszy za 100kb które leciały niemal jak pstryknięcie palcem. Teraz można w prosty sposób mieć umowę która oferuje LTE bez ograniczeń w niewielkiej cenie za miesiąc, a LTE jest już na tyle rozwiniętą technologią że jest w każdym dużym i średnim mieście w Polsce więc nie ma co się dziwić, że ludzie siedzą na internetce w telefonach skoro mają taką możliwość i nie ma z tym związanych jakiś dodatkowych opłat za tranfer

Gość Turkuć
Lubie przeglądać www na leżąco. Tak da się tylko z telefonem.

Gość weronika8888888
Czytam i nie wierzę. Ja w 99% procentach jak mam telefon w ręce to korzystam z internetu. Brak mi słów normalnie. Tak samo jak pisanie smsow. Nie pamiętam kiedy ostatni raz dostałam sms a jeśli już to był to operator. Teraz tylko whatsapp. No naprawdę jestem w szoku.

Gość gość
Jak się ma to korzystamy z niego co w tym dziwnego!

Gość gość
Internet bezprzewodowy to głównie gubienie pakietów. Ping 120.

Gość gaajowy
ja mam już kupę lat nojię C5 która jest z nawigacją i doskonale pracuje w programie opera mini. Jedyną jej wadą to mały wyświetlacz. Poza tym wcale nieustępuje smartom. Dziś net w telu to norma. I bez żadnej umowy i za grosze. Teraz też korzystam z niego. tak że niewiem autor o co ci chodzi. Dostałeś kompa na gwiazdkę?

Ja też wolę sobie posiedzieć na kompie. Nie lubię klawiatury dotykowej, braku myszki, małego ekranu, często korzystam z różnych programów, które nie mają wersji androidowej ani na iOs. Ale przekonałem się, że do prostych rzeczy komórka / tablet wystarczą. A większości osób komputer służy właśnie do prostych rzeczy... więc komórka im starcza.

Gość gość
Tak ja szpanuje przed psem lezac i pykajac z tel a nie z kompa

Gość gość
internet bez limitu mam w pakiecie, a telefon jest wygodny.

Są też osoby, które nie mają potrzeby "być online", korzystają z Internetu dość rzadko i używają go do swoich specyficznych potrzeb. Nie mają FB i Internetu w telefonie :D

Gość gość
pamietam laczenie sie przez modem z tp w roku 1999. Widze ze wy tego nie pamietacie i traktujecie net w telefonie jako cos normalnego.

Gość gość
Tez to pamiętam ale mamy rok 2016 :o i co cie to obchodzi kto z czego korzysta

Gość gość
Hahahaha autor to wieśniak

Gość gość
Mając do wyboru iphona ktory chodzi swietnie i safari które nie muli nawet przy wielu stronach i fajna klawiaturę, na której nauczyłam sie pisać chyba najszybciej ze wszystkich(Android, iOS, Windows phone, wszystkie przerabiałam) i która sama poprawia mi wyrazy i dodaje znaki a ok 8 letniego laptopa grubego na 5 cm, gdzie nie ma części klawiszy, spacja chodzi jak chce, a przeglądarka kompletnie żyje swoim życiem, wybór dla mnie jest oczywisty i nie, nie jest żadna fanaberia. Wysłane z iphona :P

Gość gość
Nie wyobrażam sobie nie korzystać z netu w telefonie.