Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz69

restauracja łódź

Polecane posty

Gość Łukasz69

poszukuję jakiejś fajnej restauracji w łodzi najlepiej w jakimś ustronnym miejscu

Gość molomooa
Już od dłuższego czasu jestem stałym gościem w lokalu Ganesh przy Piotrkowskiej. Sama kamienica nie wygląda zbyt pięknie ale już wewnątrz jest lepiej. Można sobie podejrzeć kucharzy jak działają, bo kuchnia jest otwarta, wszystko widać. Obsługa pomocna – dobrze potrafią doradzić w kwestii ostrości, bo jak wiadomo kuchnia indyjska jest momentami rzeczywiście pikantna.

Gość gość
Dobrze karmią w Ganesh na rynku Manufaktury. Porcje dają od serca, i w ogóle na miejscu w lokalu panuje taka rodzinna atmosfera. Ostatnio nas obsługiwał miły Hindus w ogródku i się okazało potem, ze to w ogóle był sam właściciel :)) Sympatycznie. Wszystko jest gotowane ze świeżych składników i to czuć w misce potem – czy coś jest gotowane na miejscu, czy instant...

Gość gość
Bardzo dobre jedzenie robią w indyjskiej knajpie Ganesh. Początkowo jak mnie żona tutaj zabrała to byłem trochę sceptyczny, bo ja raczej hołubię polską kuchnię, ale byłem miło zaskoczony tym co mi podali na stół. Primo – duża porcja, dodatki już wliczone w cenię, po drugie – intensywny smak, ciekawe połączenia składników, no i po trzecie – niewygórowana cena.

Gość gość
Polecam Zajad u Przemka w Zgierzu. Bardzo smaczne jedzenie :)

Gość gość
Na Pabianickiej mieści się Filharmonia Smaków, warto tam zajrzeć. Spójrzcie na menu: http://www.filharmoniasmaku.info/menu.php/ Ja jestem zachwycona a dobra kuchnię lubię i mam wysokie wymagania. Byliśmy tam ostatnio na randce z mężem i całościowo miejsce mnie zauroczyło.

Gość gość
Jak wyżej polecam pizzerie MAXIPIZZA

Gość gość
Jeżeli chodzi o dobre miejsca w Łodzi tego typu, to mogę doradzić pizzerię DI Como, na ulicy Kossaka 12. Przyjazna atmosfera i przede wszystkim bardzo dobre jedzenie. A sam lokal elegancko urządzony.

Gość gość
Dobra restauracja jeśli chodzi o włoską kuchnie to Maxipizza bardo dobra pizza i lasagne

Gość gość
Także polecam pizzerię Di Como w Łodzi na Kossaka 12, świeżą i bardzo smaczna pizza a do tego mia obsługa. Sam lokal też bardzo klimatyczny :)

Gość gość
Też polecę Maxipizze mają jedną z lepszych pizz w mieście i do tego nawet dosyć szybki dowóz

Gość Gienek

Jak dla mnie to już maxipizza jest dość dobra choć jem w róznych miejscach w łodzi 

Gość Patrycja893

Zamiast sieciówek także polecam dobrą i smaczną pizzę z Di Como an Kossaka 12, czeto tam chodzimy całą rdziną, maja bardzo fajne promocje :)

Gość gość

Jeżeli lubicie polską kuchnię to wybierzcie się do restauracji www.obiadydomowelodz.com.pl Mają tam przepyszne jedzenie, które musicie spróbować. Restauracja ta jest świetnie prowadzona i ma dobre ceny, więc chodzę tam dość często.

Gość zade77

O tak, zdecydowanie Filharmonia Smaku, to świetne restauracja, karmią tam tak dobrze, ze zawsze wracam stamtąd objedzony jak bąk bo chcę tych wszystkich pyszności spróbować. Jak chcecie kogoś zaprosić na niesamowite doznania kulinarne to tylko tam 🙂

Gość Gomesz
2 minuty temu, Gość zade77 napisał:

O tak, zdecydowanie Filharmonia Smaku, to świetne restauracja, karmią tam tak dobrze, ze zawsze wracam stamtąd objedzony jak bąk bo chcę tych wszystkich pyszności spróbować. Jak chcecie kogoś zaprosić na niesamowite doznania kulinarne to tylko tam 🙂

Chyba sobie wszystkie wlosy powyrywasz jak opuszcze to miasto i kraj.