Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredne odzywki faceta

Polecane posty

Gość gość

No wiec moj facet po pracy do mnie zadzwonil i zaczal opowiadac o nowych pracownicach a ja zartowalam "ja ci dam pracowniczki" albo "ktorej oczy mam wydlubac" i smialismy sie, potem ja dodalam ze jego kumpel ktoremu sie podobam (on mi nie !) i moj facet byl o mnie zazdrosny, to ten kumpel ma dziewczyne, wtedy moj facet powiedzial napisz do niego i powiedz zeby mi pendrive oddal, zazartowalam czy napewno chce abym do niego pisala, to nagle powiedzial " chcesz to lec do niego mam to w pi*ź*dzie. Wkurzylam sie i zapytalam czy mu to takie obojetne to zaczal tlumaczyc ze moj on z moim wyborem przeciez nie bedzie sie nie zgadzal czy cos w ten deseń. No i uznalam takie odzywni za brak szacunku i powiedzialam jasne nara. No i nie wiem czy nie przesadzilam. wolalabym zeby odnosil sie cos w stylu ze jestem jego no cokolwiek. nienawidze jego odzywek.

Gość gość
aleś ty głupia

Gość gość
Myslalam ze sa tu jakies madre osoby:)

Gość gość
Ladnie doje/balas :D pewnie sie w****il ba na bank. No to Ci wspolczuje bo my faceci nie lubimy takich odzywek w stylu: to pojde/zadzwonię/napisze do niego. Mnie osobiście urazilabys i jednocześnie wnerwila. Rozmawialas z nim po tym?

Gość gość
żartowałam tak jak o o wszystkich "panienkach" w pracy ze studniowki.