Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziwne upodobania. Podnieca mnie być upokarzanym przez kobiety.

Polecane posty

Gość gość
Ale można być pewny siebie w życiu a uległy w łóżku. xxx xxx Pewni siebie, uległość lubią, ale najczęściej jako dodatek do życia seksualnego. A ulegli, to najczęściej faceci nieporadni w stosunku co do kobiet, dziewczyn, słabi, słabi psychicznie, dający sobie często wejść na głowę. Często nieporadni w podrywaniu, najczęściej w ogóle nie podrywają.

Gość gość
No ja mam się raczej za pewnego siebie. A uległość fakt Lubie jako element seksu albo jakieja gry wstępnej.

Gość gość
No właśnie. Mi tutaj chodziło o taką prawdziwą uległość, słabość męską co do kobiet, tzn nieporadność, taką słabość, ze kobieta jest silniejsza od faceta.mimo, ze może być również słaba i delikatna fizycznie, niska. A facet czuje przyjemność z uległości, nie w łóżku, ale w różnych okolicznościach.

Gość gość
Rozumiem o co chodzi. Takie babki tez lubię, które słowami potrafia doprowadzić do szaleństwa.

Gość gość
No niektórzy tak mają.Mnie na przykład,kręcą dziewczyny w kompletnie mokrych ciuchach. Też problem,bo pań z takim fetyszem praktycznie nie ma.

Gość gość
Może źle szukasz? Ja że swoim fetyszem większych dziewczyn tez miałem problem ze znalezieniem takiej, a jednak się udało :D

Gość gość
Takie babki tez lubię, które słowami potrafia doprowadzić do szaleństwa x xxx Chyba trochę inaczej to pojmujesz ;) Nie chodziło mi raczej o to.

Gość gość
Chodzi ci o całkowita uległość psychiczną, nieporadnosc w stosunku do kobiet, zgadza się?

Gość gość
No tak,może się udać.Co nie oznacza że musi.

Gość gość
Ty coś o słowach pieprzysz :D Jakich słowach ? Uległość to stan natury, z tym się człowiek rodzi, lub takie rzeczy kształtują się już w okresie dzieciństwa. Uległy facet, najczęściej ma prawdziwa masochistyczną naturę, lubi cierpieć, być upokarzanym, wykorzystywanym i czerpać z tego przyjemność, nie tylko seksualną, ale i duchową chłopie. :)

Gość gość
Każda potwora znajdzie adoratora :D

Gość gość
Duchową przyjemność? :D No rozumiem rozumiem. A cuckold pasuje do czegoś takiego ?

Gość gość
Do praktyk tak. Ale do całościowej nie. Ciebie kręci Uległość jako element seksu, a mnie jako element całościowy. Podnieca mnie, sprawia przyjemność, jak kobieta ma mnie naprawdę, za niewolnika, może mnie wykorzystywać, śmiać się ze mnie, traktować z lekceważeniem, bawić się mną, nie pozwalać na coś, więzić, w życiu prawdziwym. z koleżankami pośmiać się ze mnie, zrobić sobie mebel, wykorzystać do jakiś celów. Prawdziwe, nieudawane czerpanie przyjemności z uległości i słabości, względem kobiet, dziewczyn. ,

Gość Robert z Krakowa
Wszyscy jesteście ohydnymi zboczeńcami!

Gość gość
Faktycznie trochę daleko z tym wybiegłes :)

Gość gość
Ale to prawda. Marzę, o takim wykorzystywaniu mnie, chodzeniu po moim ciele przez kobiety, dziewczyny, gasząc sobie na mnie papierosy, plując na mnie, sikając na mnie, poniżając mnie słownie, depcząc mi k****a, siedzeniu na mnie, przebraniu mnie w laleczkę itp. W życiu codziennym o wielu wielu innych rzeczy. Mocno podnieca mnie bycie niegodnym, że nie mogę uprawiać seksu, bo jestem za słaby, za miękki, że dla mnie istnieje inna forma zaspokojenia, nie przez seks, ale np przez jakieś ewentualne fetysze.

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Marzę o służbie Dominującej Kobiecie i docelowo szukam związku femdom. Marzę o byciu karanym laniem za nieposłuszeństwo, o lizaniu kobiecych stóp i oddawaniu się kobiecie ze straponem czy bycia przez Nią zmuszany do lizania miejsc intymnych czy nawet zabaw typu pissing. Jestem starym kawalerem, bo nie mogę znaleźć Kobiety, która byłaby zainteresowana takim związkiem czy układem ze mną, pomimo że jestem samotnym i wykształconym kawalerem z dobrą pracą z Trójmiasta, bez partnerki, żony lub dzieci, chociaż mam już 43 lata. Jeśli znajdzie się Kobieta, którą pociąga układ czy związek femdom i nie mieszka zbyt daleko od Trójmiasta lub nie odrzuca ewentualnej przeprowadzki to bardzo chętnie taką Panią poznam. Mój adres email to: niewolnik30dlaPani@op .pl

Gość gość
Panowie, wy to chyba nie znajdziecie kobiety, zwłaszcza, że jakieś 90% podnieca dominacja, ale mężczyzny nad nią i to dlatego Grey cieszył się tak dużym zainteresowaniem, bo nareszcie zostało powiedziane to o czym kobiety wstydziły się mówić. Ale gdzie takich panów nie-ciotów można znaleźć, to też wyzwanie :(

Gość gość
Femdom to nisza, zgodnie ze statystykami. Większość facetów woli dominować, ale nie koniecznie to potrafią.

Gość gość
A mnie podniecaja silne dziewczyny fizycznie, o masywnych nogach, wysokie, chciałbym taką poznać, co by mnie nosiła na barana, uwielbiam to.

Gość gość
Są tu silne dziewczyny fizycznie? Chciałbym aby taka mnie nosiła, chętnie bym się z taką związał.