Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote dostać klapsy

Polecane posty

Gość gość

żebyś mnie przełożył przez kolano i przetrzepał moją zgrabną pupe

Gość gość
Bardzo chetnie to zrobie... i nie tylko to.

Gość gość
gość dziś cieszy mnie to ;)... Mam na imię Marek a ty?

Gość gość
A ja Kasia

Gość gość
niech tamc***anowie zajmą się sobą :D:D a Ja Tobą katarzyno 😴 ;)

Gość gość
będę cię rżnął w d**eczkę aż będdzie furczało

Gość gość
Marek Ty dupa jestes nie chlop. Szkoda. Mialam ochote przetrzepac komus tylek... Na poczatek...

Gość Mareekkkkkkkkkkkk
A ja miałem ochote złapać cię za głowe i wsadzić k****a coraz głębiej i głębiej trzymając za uszy włożyć go aż po jaja :classic_cool: tak by obijać nimi twoją brodę

Gość gość
też miałam ochotę i jakoś to swojemu zasygnalizowałam. Trochę myślałam o tym wczesniej ale katalizatorem były wrażenia po 50 twarzach Greya. Mój przygotowywał się dwa dni i w efekcie dostałam coś w takim klimacie: http://www.amateurpicpost.com/a/6575f1b2483abd1d051dc6aadff557da.html wyrafinowane, precyzyjnie wykonane, stopniowane od łaskotania aż do konkretnych pociągnięć. Ale wszystko z wyczuciem i droczeniem doprowadzającym mnie do drżenia w oczekiwaniu i niecierpliwości na kolejne razy. Nie ślepe seryjne okładanie, ale starannie przygotowywane muskaniem wnętrza ud kolejne celne klepnięcia w coraz bardziej rozpaloną, napęczniałą i skrajnie rozwartą cipę. Każde uderzenie aż chlapało sokami tak nimi pociekłam. Zabawa nie na co dzień - po tym trochę pipka na drugi dzień bolała, do pracy raczej nie, ale od czasu do czasu - super.

Fajny temat. :) Moją byłą, hm, dziewczynę, lubiłem klepać od czasu do czasu, z lekka, po tyłku. Klepać, trzymać, całować ... Przyjemne i podniecające uczucie.

Gość gość
kiedyś podpadłam swojemu facetowi, naprawdę miał powody do poważnych pretensji, że tak powiem na tle obyczajowym. Oczywiście przepraszałam, obiecywałam ale ciągle pozostawało coś jak osad pretensji. Chciałam to jakoś zakończyć, w końcu wykombinowałam że może jak wymierzy mi jakąś spektakularną karę to będzie ok. Pewnego wieczora przygotowałam się tak zapraszając go do sypialni: http://www.amateurpicpost.com/a/fa6b651088062928ea058362fae63110.html Tylko nie szpicruta ale skórzana packa. Skorzystał, i podziałało.

Gość gość
Moze cos wiecej napiszesz szukam uleglej kobiety

Gość gość
Cześć Jakieś konkretne miejsca gdzie te klapsy mają być ? Mam niezły pomysł ! Będziesz zadowolona :)

Gość gość
też zdradziłam zainteresowanie taką zabawą. Zaproponowałam żeby mnie związał i ukarał przykładnie. Nie zgodził się na wiązanie stwierdzając, że prawdziwa uległość to pokorne poddanie się bólowi, z całą świadomością i mozliwością uniknięcia. No i że po pośladkach dostają karane dzieci a kobieta powinna być karaną dotkliwym potraktowaniem jej kobiecości. Miałam uklęknąć i pochylić się na pufie, rękami rozsuwać pośladki. coś takiego: On stanął nie z boku jak na fotce unier******ając między kolanami moją głową i zadał mi pierwsze umiarkowane uderzenie prosto w srom. Zacisnęłam pośladki zasłaniając się dłoniami. Wjechał na ambicję - że niby taka była moja gotowość na ostrą zabawę. Łaskotał packą po pośladkach aż z powrotem ją odsłoniłam. Nastąpiły kolejne razy - raz mocniej, raz całkiem słabo, ale za każdym razem miałam gest obronny. Zabawa trwała do czasu jak ulegle, po uderzeniu nawet mocniejszym, bez wachania pozostawiałam ją odsłoniętą na kolejne uderzenie. Co chwilę palcami coraz bardziej otwierałam się żeby uderzenia nie trafiały w napęczniały i obolały srom. Wreszcie nastąpiła dłuższa przerwa, ale czułam że to jeszcze nie koniec, jeszcze głaskał i drażnił packą pośladki i wnętrze ud. Bardzo chciałam zdać egzamin - przyjąć spokojnie wszystko. Perwresyjnie nie zrobił zakończenia z zaskoczenia ale przymierzał kilka razy miejsce trafienia i wreszcie trafił naprawdę mocno, tak że packa dosłownie wbiła się głęboko.

Gość gość
Czaje czyli poprostu wariat troche .. Ale ty tez widze Niezla diablica musi być z Ciebie :) Akurat nie miałem nic takiego na myśli .. Zeby tak hardcorowo się bawić .. Fajna musi być z Ciebie Kobietka skoro takie Zabawy w pewnym stopniu jednak Cie satysfakcjonują :D Oczywiście bez przesady!

Gość gość
Raczej myślałem o klapsach które dostarczą Ci więcej przyjemności niż bólu ..

Gość gość
Myślę jednak że przełozyłbym Cie przez to kolano jenak i musialbym CI czasem klapsa dać .. Nie grzeczna dziewczynka znCiebie i tyle...!