Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykre, jak dzieci potrafią wbić szpilę...

Polecane posty

Gość gość
Przecież 12 latek to jeszcze dziecko i jak dla mnie to normalne, że w tym wieku inne rzeczy go interesują. Nie można od 12 latka oczekiwać, że zachowa taka powagę jak dorosły. Ja osobiście mam przyszywaną babcie ( te ,,prawdziwe'' zmarły ) a całe zycie marzyłam o babci. Ma tylko jedna wnuczkę ( ,,prawdziwą "), która ma 13 juz prawie 14 lat , fajna dziewczynka ale tez np. nudzi ja przychodzenie do babci zwłaszcza, że babcia lubi wspominać przeszłe czasy itp. to jest wiek gdzie są dla dzieci inne priorytety i myślę, że trzeba to zrozumieć na refleksje życiowe będą mieli jeszcze dużo czasu w swym życiu :)

Gość gość
Do tej co wyzywa autorkę od upośledzonych, debilek i, że nie kochała dziecka. Przekupić twojego bachor kasą i kazać mu pluć na ciebie? :D Zobaczysz tłumoku jak cię kocha. :D Jeszcze ci tępa babo zęby wybije jak mu więcej zapłacę Chcesz? :D

Gość gość
Szkoda, że nie kazałaś mu się zachwycać filmem z wesela albo stypy. Może byś się raz tak wczuła w to co dziecko czuje. To co ciebie rajcuje nie musi jego podniecać. Nie było filmików jak dziadek uczy go jeździć na rowerze czy pływać, jak piecze z babcią pierniki tylko jakieś smuty z imienin? Nuda, nuda, nuda. Nic dziwnego, że olał sprawę.

Przecież 12 latek to jeszcze dziecko i jak dla mnie to normalne, że w tym wieku inne rzeczy go interesują. Nie można od 12 latka oczekiwać, że zachowa taka powagę jak dorosły. Ja osobiście mam przyszywaną babcie ( te ,,prawdziwe'' zmarły ) a całe zycie marzyłam o babci. Ma tylko jedna wnuczkę ( ,,prawdziwą "), która ma 13 juz prawie 14 lat , fajna dziewczynka ale tez np. nudzi ja przychodzenie do babci zwłaszcza, że babcia lubi wspominać przeszłe czasy itp. to jest wiek gdzie są dla dzieci inne priorytety i myślę, że trzeba to zrozumieć na refleksje życiowe będą mieli jeszcze dużo czasu w swym życiu :)

Gość gość
Przekupić twojego bachor kasą i kazać mu pluć na ciebie? smiech.gif Zobaczysz tłumoku jak cię kocha. smiech.gif Jeszcze ci tępa babo zęby wybije jak mu więcej zapłacę x Na tym forum człowiek się zawsze natknie na taki margines społeczny jak ty. Już wiem dlaczego twoje dziecko się tak zachowuje.