Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gimby są jednak gimbami...

Polecane posty

Gość gość

W tym temacie: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/przykre-jak-dzieci-potrafia-wbic-szpile-p_6446983 "Smartfony są od niedawna". "10 lat temu nie było smartfonów"... Ciekawi mnie, czy tak samo myślą o telefonach... Pewnie gdyby im pokazać telefon z 1900 roku byłyby w szoku... Dzisiejsze pokolenie wpatrzone w ekrany smarftonów nie ma nawet pojęcia o ich historii... Plastikowe pustaki.

Gość gość
nie kazdy mial tel,ja nie mialem wiec nie znam sie,smartfona tez nie mam teraz.Ty jako niby dorosla, tez inteligencja nie grzeszysz,skoro publicznie wyzywasz ludzi.Ja moze luksusow nie mialem i nie mam,ale jednym sie na pewno roznimy-szacunkiem do ludzi,czy to mlodych,czy starszych🖐️

Gość gość
I jeden z drugim będzie się wykłócał, że nie było.

Gość gość
bo nie było pierwszym smartfonem byla nokia e50 i pojawila sie na rynku w maju 2006 roku

Gość gość
Ehhh ludzie, czy to takie ważne?! Jedni maja najnowszego iphona i potrafią nie szpanować jabłuszkiem z tylu, a inni rozchwalaja na całe osiedle, ze mama po latach błagań kupiła im Nokię 3310. Oczywiście na odwrot tez bywa, z tym ze mój przykład jest mniej oparty na stereotypach.