Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziła młodo dziecko i wyszła na ludzi

Polecane posty

Gość gość

Znacie takie przypadki? Nastoletnia ciąża ale ułożenie sobie życia i nie chodzi o faceta tylko szkołe, prace itp

Gość gość
po co zakładasz 2 temat, już dzis od rana jest o 14 latce co zaszła w ciąze

Gość gość
to nie moj temat i nawet go nie czytałam,

Gość gość
Nie. Facet zwykle ucieka. Wyksztalcenia nie ma I pracy tez nie ma. Zostaje taka samotna mamusia na zasiłku do konca zycia.

Gość gość
Ja mam taka w rodzinie - 17 lat miała Zycie osobistego sobie nie ułożyła ale pracę ma i studia zaoczne skończyła - rodzina pomagała

Gość gość
Osobiście niestety nie znam takich dziewczyn. Znam tylko takie, które pochodzą z patologii..niestety, ale nie można wrzucać wszystkich do jednego worka.

Gość gość
Że wyszła na ludzi bym nie powiedziała, ale ułożyła sobie życie owszem. Jak miała 15 lat, urodziła córkę. Nosiła z racji upodobań wdzięczne przezwisko Materacyk. W wieku lat 28 wyglądała na dobre 45, wyszła za mąż za równieśnika, przystojnego, miłego, bogatego kawalera. Ma z nim drugie dziecko. Ona chleje na umór, zdradza i wyzywa go od najgorszych, a on jest w niej nieodmiennie zakochany. Żeby nie było, ona ma jeden plus: dobrze gotuje :P

Gość gość
Ja urodziłam na drugim roku studiów (nie wiem, czy to jeszcze zalicza się do młodo-rodzących, ja uważam, że stanowczo za młodo. Studia skończyłam, ale tylko licencjat i tylko dzięki pomocy rodziców. Pracę mam kiepską, bo nie jestem dyspozycyjna. Właśnie rozwodzę się z mężem (ojcem dziecka). Jedyny plus to synek, obecnie 8-letni :)